𝐂𝐀𝐏𝐈𝐓𝐎𝐋𝐔𝐋 8

465 28 21
                                    

~ ᏦᎪͲᎻᎬᎡᏆΝᎬ ~

Trântesc ușa în urma mea, inima batandu-mi haotic. Imi lipesc spatele de usa, incercand sa imi calmez respiratia cat si tremuratul mainilor si picioarelor. Nu stiu daca tremur de frig sau spaima.

Nu trebuia sa il las sa faca asta. Nu a trebuit sa cedez in felul asta. Daca mafia afla de relatia mea cu el, e ca si mort. Vor face tot posibilul sa ma distruga atat psihic cat si fizic. Iar moartea lui clar mi-ar cauza mai multa durere decat am simtit vreodata.
Simt o fierbinteala in capul pieptului si vena de la incheietura zbatandu-se.

Calmeaza-te. A fost doar un sarut.

Bataile succesive din usa ma fac sa tresar, acoperindu-mi gura cu palma pentru a nu tipa.

-Katherine...

O spune mai mult ca o soapta, vazand prin geamul de alaturi cum isi lipeste fruntea de usa. Imi indrept spatele, infingandu-mi unghiile in palma. Muschii mi se mai destind si reusesc sa-mi controlez respiratia.
Pun mana pe clata, muscandu-mi buza cu putere.

Nu a fost doar un sarut. Inima imi bate mult prea tare.

-Katherine, ma auzi?

Strigatul sau ma face sa imi retrag mana repede speriata. La naiba, Katherine! Deschid usa repede, el aproape cazand, fiind sprijinit de ea.

-Intra inauntru, vei raci.

Tonul meu e plat, dandu-ma in laturi pentru a-i face loc sa intre. Pentru cateva clipe ramane blocat in cadrul usii, privindu-ma.

Inchid usa in urma sa si ii fac semn sa ma urmeze pana in bucatarie.

-Avand in vedere ca nu mai am var si arat de-a dreptul demential, ma vei duce la magazin sa cumpar. Si in legatura cu ce s-a intamplat adineauri... nu s-a intamplat nimic. A fost un sarut si atat, ne-am inteles?

Il privesc patrunzator, avand o expresie severa. Imi zambeste, facandu-mi cu ochiul mai apoi.

-Am inteles, sa traiti!

Striga de parca ar fi in armata, mimand un salut caracteristic.

-Foarte bine, cadet! Pe loc repaus! ii intru in joc razand.

Executa imediat, lasandu-se relaxat. Se aseaza pe un scaun din jurul mesei, privindu-ma amuzat pe sub genele lungi si negre.

-Incearca sa te cureti macar putin pana ma intorc din dus, e posibil sa dureze ceva. Ah, da! Ma vei duce si la coafor, ca iti convine sau nu. Si... daca vrei sa luam o pauza de la "munca", mergem la mall. Doar asa, ca intre prieteni. Poate gasim si un loc de joaca pentru copii potrivit pentru tine.

-De acord cu prima parte, de locul de joaca nu stiu ce sa spun. Nu cred ca va incapea asa bunaciune de posterior pe un topogan din ala. Si trebuie sa mergem pana la mine sa ma schimb. Sau mai bine zis sa ma imbrac.

Ii pun o alta cana cu ceai la infuzat, asezand-o in fata sa.

-Nu vei incapea in topogan, doar pentu faptul ca esti ditamai matahala. Oricum, daca vrei neaparat sa iti evidentiezi fundul in fata cuiva, fa-o in fata lui Mark. Bat pariu ca va fi bucuros sa ti-l examineze.

Stramba din nas dezgustat, incruntandu-se confuz.

-E poponar?

-E gay! ma rastesc la el furioasa.

Isi casca ochii mirat, ramanand impietrit. Clatina din cap, strangandu-si buzele. Stiu la ce se gandeste, dar nu vreau sa aduc iar vorba de asta. A crezut ca mi-am tras-o cu Mark. Probabil nici nu m-a crezut pana acum cateva secunde.

𝙁𝙤𝙧𝙗𝙞𝙙𝙙𝙚𝙣 𝙇𝙤𝙫𝙚 𝙄. 𝙏𝙝𝙚 𝙏𝙧𝙪𝙩𝙝 Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum