Cabana din insula Solta

8.4K 280 21
                                    

Acum 10 ani, am fost cu câțiva dintre prietenii mei într-o tabără în Croația, pe insula Solta.

În primele nopți, totul a fost bine. Noi am stat în cabana cu numărul 3. În spatele taberei, era o altă cabană, cu numărul 5, însă părea cam ciudată. Atunci nu era locuită. Acum nu știu.

Într-o noapte, am mers pe afară și am văzut într-un geam spart de la cabană o fetiță râzând spre noi. Ne-am speriat foarte tare. Am auzit de la un angajat al taberei că în acea cabană s-au petrecut niște evenimente cauzate de câțiva copii.

Într-o dimineață, am intrat în acea cabană. Ceva mai târziu însă, un lucru ciudat s-a întâmplat, şi anume, s-a spart un geam , fără să fii fost atins de ceva . Înainte să plecăm, am scris cu graffiti negru pe cabană "SK3", apoi am plecat cu o barcă de pe insulă.

Un an mai târziu, am revenit, văzând însă că și alți copii au fost traumatizați. Tabără a fost scoasă la vânzare, cineva cumpărând-o pentru același lucru. De atunci, oricărui copil care se duce acolo și observă ce am văzut noi ...

Se explică acum de ce această cabană arată așa: deoarece este folosită pentru depozitarea lucrurilor vechi, iar acele camere sunt prea mici.

Legende de GROAZATempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang