Mary Bell,criminala de la 11 ani

6.8K 249 9
                                    


Povestea lui Mary Bell este ciudată şi înfiorătoare. În 1968, pe când Mary avea doar 11 ani, vecinii ei au găsit un băieţel de 4 ani mort într-un hambar unde copiii din localitate se jucau adesea. Cum nu existau semne clare de violenţă, lumea a crezut că a fost vorba de un accident.

Brian Howe a fost gasit mort si acoperit cu iarba, dupa cateva zile de cand Martin Brown murise asfixiat. Parul ii fusese taiat, avea intepaturi pe coapse, iar organele genitale erau partial jupuite. In plus, litera M era imprimata pe abdomenul lui.

Baiatul de trei ani fusese strangulat pana la moarte. Cand investigatia a condus la Mary Bell, ea s-a dat de gol descriind o pereche de foarfece, despre care doar autoritatile stiau ca se aflau printre dovezile crimei, si cu care un prieten al lui Brian s-ar fi jucat. Problemele familiale ale fetei ar fi putut fi sursa comportamentului ei neobisnuit. Ea a crezut multa vreme ca tatal ei era Billy Bell, un criminal cunoscut care fusese arestat pentru jaf armat. Nu se stie cine a fost cu adevarat tatal ei, dar Mary sustinea ca mama ei, Betty, care era prostituata, o obligase sa aiba relatii sexuale cu barbati inca de la varsta de patru ani.

Dupa proces, Mary a fost plasata la o scoala speciala pentru baieti, intrucat era prea tanara pentru a face inchisoare si prea periculoasa pentru a merge la o scoala de corectie obisnuita. Mama ei a vandut constant presei povestea fetei la vremea respectiva, cand Mary avea 11 ani.

Criminala a fost eliberata dupa 23 de ani, iar acum este bunica. Ea obtinuse un ordin judecatoresc prin care a primit dreptul la anonimitate pe viata, ordin cunoscut si azi sub denumirea Mary Bell Order.

Legende de GROAZAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum