SPIRIDUSII

1.2K 57 6
                                    

Daca refuzi sa le oferi mancare si adapost vei avea ghinion. Din fericire, elfii evita oamenii, traind ascunsi in paduri.

Chiar daca iti vine usor sa nu dai crezare intalnirilor de gradul trei cu astfel de creaturi, cateva descoperiri arheologice ar putea sa le dovedeasca existenta.

In 1932, cautatorul de aur Pedro Mountains a gasit intr-o pestera de granit din Wyoming, SUA, o mumie de numai 35 de centimetri. Avea nasul turtit, frunte ingusta si o gura mare, cu buze subtiri. Specialistii de la Universitatea Harvard au certificat-o ca autentica si au stablit ca trupul apartinea unui barbat in varsta de 65 de ani.

Initial, cercetatorii crezusera ca era a unui copil. Mumia a disparut in mod misterios si nu a mai fost gasita. Ciudat este si faptul ca indienii din zona au legende despre “oamenii-pitici”.

O descoperire cu totul si cu totul ciudata a fost facuta si in East Lancashire, Anglia. Acolo s-au gasit sute de unelte din piatra, in miniatura. Erau atat de mici, incat specialistii au avut nevoie de o lupa ca sa isi dea seama, dupa urmele gasite pe unelte, cu ce obiect au fost acestea sculptate. Niciul dintre obiecte nu poate fi folosit de un om normal. Asadar, sunt ele ornamentale sau apartin “oamenilor-pitici”?

Unelte asemanatoare au fost gasite in Egipt, Africa, Australia, Franta, Italia si India.

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now