Orfelinatul

2.4K 98 3
                                    

      Una dintre cele mai teribile legende urbane din Capitala ne-a adus direct in Centrul Vechi al orasului, o zona cu o mare incarcatura istorica, dar si cu secrete de mult uitate. Aici miturile spun ca sufletele a 203 copii ingrozesc si acum trecatorii.

Zilnic mii de turisti si bucuresteni trec pe aici, dar putini stiu ca Centrul Istoric al Bucurestiului ascunde una dintre cele mai intunecate si terifiante legende. Aici zac sute de ani de istorie, iar sub piatra cubica sunt ascunse fel si fel de secrete si povesti, care de care mai ciudate.

Una dintre aceste povesti uitate face referire la un orfelinat, unde 203 de prichindei ar fi pierit, iar acum sufletele lor inca bantuie cladirea.Legenda urbana spune ca pe strada Franceza, la numerele 13-14, exista in urma cu multi ani un orfelinat condus de Stavrache Hagi-Orman, un om despre care se spunea ca era plamadit doar din rautate.

Aici si-au gasit sfarsitul 203 copii ai strazii, fiindca Stavrache adora sa ii auda cum tipa de foame. Se spune ca au fost persoane care au auzit, dupa miezul noptii vocile ascutite ale micutilor care striga „Vrem apa! Apa!‟.

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now