Poveste trimisa de KrissKriss20011

5.1K 214 10
                                    

La mine la tara,in apropierea casei bunicilor exista o gara parasita. Am inteles de la o vecina ca, cu mult timp in urma, cam prin anii '80 a avut loc o crima si peste cativa ani a fost inchisa gara. De atunci, dupa aceea crima in care a fost ucis un om nevinovat, in aceea cladire se auzeau tot felul de zgomote ciudate (gemete,tipete,spargeri de geamuri etc.) Vecinii erau pur si simplu ingroziti,iar paznicii care se angajau acolo(nu era o munca prea usoara tinand cont de consecinte ,iar unii nu credeau si aveau nevoie de bani) ignorau cela auzite,iar dupa primele nopti de lucru se convingeau.
Acum patru ani (2011),un barbat se angajase acolo (gara nu mai fusese pazita din '97 si veneau mereu si "o vandalizau'': scriau cu graffiti pe peretii exteriori,iar primarul se enervase deoarece asa zisa "fosta gara" arata oribil. Acesta a angajat oameni sa renoveze exteriorul,dar acestia incetau lucrul la ora 19,deoarece atunci incepea haosul.)
Revenind...Barbatul hotarase sa inchida gurile tuturor,deoarece ceilalti ii speriase pe ai lui,asa ca a intrat in gara intr-o vineri pe la ora 18:30 si a asteptat...Dupa o ora acel om a iesit pur si simplu traumatizat,zgariat,plin de vanatai si de sange si "tavalit". Dupa acea intamplare ,acel om,MIHNEA pe numele sau,a inebunit si in final s-a sinucis,spanzurandu-se de copacul de langa gara. Dupa aceea, zgomotele din gara au incetat. Vecina care imi povestise,plangea im acel moment si imi spusese totul cu lux de amanunte de parca ea ar fi trait totul. Dupa cateva ore,dupa ce i-am spus bunicii,ea mi-a zis ca barbatul care murise era chiar sotul vecinei. In anii viitori, in fiecare vineri la ora 18:30 femeia statea in fata garii si plangea. Toti o credeau nebuna si se fereau de ea,dar pe mine pot spune ca "m-a prins" si de frica am stat langa ea sa o ascult. Acum cateva luni,prin ianuarie,femeia a facut un infarct si a murit ,iar copii sai i-au vandut casa.

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now