Poveste trimisa de dracusateia

5.3K 211 11
                                    

CASA DE STICLA

Eram in cautarea unui loc unde sa ma pot muta alaturi de iubitul meu. Numele meu este Rose,am 20 de ani si impreuna cu iubitul meu,Matt,doream sa ne mutam intr-un loc linistit,intr-o casa frumoasa. Eu sunt pretentioasa si vroiam o casa mare unde sa pot avea un atelier de arta si Matt un garaj mare. Intamplator am gasit un anunt in ziar despre o casa mare aflata la marginea unei strazi de la periferie. Imaginea mi-a placut si am zis sa mergem sa o vedem.

Casa era mare,spatioasa,cu multe camere si tot atat de multe ferestre.Ne-a placut si am hotarat sa o luam.

Nu credeam in fantome sau in demoni,dar vecinii erau socati cand ne vedeau in gradina si strigau ca e mai bine sa plecam si sa nu ne mai intoarcem in acele locuri sau vom regreta.Nu i-am luat in seama,dar dupa doua zile au inceput sa se intample lucruri ciudate.

Eram singura in bucatarie si aveam senzatia ca sunt privita.Am strigat la Matt,dar nimic,asa ca mi-am continuat activitatea. Un scartait se auzi in spatele meu,dar cand am privit inapoi nu era ninic,apoi o umbra imi trecu prin fata.Am tresarit speriata si m-am uitat mai atent,dar nu era nimeni. Am dat sa ies din bucatarie,dar o bufnitura imi asurzi timpanele. M-am intors sperita,iar acum farfuriile era pe jos in mii de bucatele.Mi-am zis ca e o casa veche si totul este in mintea mea.La cateva zile dupa acel incident,Matt a plecat o noapte din oras.Acum eram singura si aveam o teama nespusa.Pe hol aveam senzatia ca cineva ma urmarea,sunete de pasi se tot auzeau in spatele meu dar nu era nimeni. Mergeam cu frica si o mana imi atinse piciorul. Am tipat si am fugit in camera,unde am aprins toate luminile,am inchis usa si m-am aruncat in pat speriata. Un ciocanit usor se auzi in usa.

-Matt? Tu esti? Ai uitat ceva? am intrebat cu vocea tremuranda.

Apoi ceva bufni cu putere in usa.Am inceput sa tip si sa strig sa fiu lasata in pace si asa facu. O liniste se asternu peste camera. Nimeni si nimic nu se mai auzea. Am vrut sa cobor din pat si sa vad daca mai este cineva in casa,dar atunci muzica incepu sa sune din telefon,din boxe,din laptop. Era o melodie de adormit copii si singurele versuri care se auzeau erau "Mami vine dupa tine,mami vine dupa tine!Nu ai cum sa fugi!". Am aruncat telefonul si am inceput sa plang si sa ma rog. Nu mai stiam ce sa fac.Usa de jos se deschise si l-am auzit pe Matt strigandu-ma. Am sarit din pat si am fugit la el. Eram ingrozita! Pe hol nu era nimic,iar linistea se asternu din nou. Cand am ajuns la usa de la intrare am observat ca aceasta era intredeschisa,semn ca Matt venise intr-adevar acasa. Din bucatarie se auzeau zgomote si am fugit intr-acolo. Cand am ajuns in usa bucatariei,am intepenit vazandu-l pe Matt intr-o balta de sange si o silueta fugea pe sub masa,iar un chicot diabolic imi rasuna in urechi. Am fugit fara sa mai stau pe ganduri in intunericul nocturn. O fetita mica cu o privire inocenta era in fata holului si ma privea atat de dulce,dar cand am facut un pas spre ea a scos un cutit si fata ii deveni diabolica si ochii inrositi de sange. M-am speriat si am fugit inebunita pe strazi si am plecat la vecini. A doua zi am venit in ancheta cu politia,insa casa era curata,nici urma de sange,de Matt sau de fetita. Matt disparuse fara urma,dar eu stiam ce se intamplase cu el. Nu am mai stat pe ganduri si m-am mutat chiar in aceea zi si frica aceea nu m-a lasat sa dorm nopti la rand. Aflasem ca in aceea casa murise o fetita in chinuri groaznice de catre mama ei ce suferea de o boala psihica.

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now