DIN PACE IN RAZBOI

10.8K 365 27
                                    

Deci era o dată într-un tărâm îndepărtat , un sătuc . Acel sătuc nu era aşa de populat , avea pe ici , colo câte o casă , o piaţă micuţă etc.

Totul era perfect normal în familia Selvmord , care era formată din Darwin ( tatăl ) , Elvira ( mama ) , Gaahl (fiul) .

Într-o zi părinţii lui Gaahl au plecat sper oraş să vândă roadele culese din grădina lor şi să cumpere ce era nevoie pentru casă. Trecu 3 , 4 ,5 , ba chiar 6 ore , dar tot nu veni părinţii lui Gaahl acasă. Se îngrijoră , la cei 10 ani ai lui normal că se îngrijoră. Nesuportând să stea singur , el plecă la un prieten de-al lui să se joace. Se jucase el pănă seara târziu şi se gândi să plece acasă , poate au venit părinţii lui acasă. Din păcate părinţii lor tot nu au venit , nu au mai dat niciun semn de viaţă . Gaahl se duse în pat să se culce , îi era frică. A adormit în plâns.

Dimineaţa , era ora 7 , Gaahl sări din pat strigând de fericire pe părinţii lui . Intră în camera părinţilor şi îl văzu pe tatăl său Darwin stând lângă mama lui care era în pat. Darwin plângea , iar Elvira era ţintită în pat , avea ochii negri şi o vânătaie mare la cap. Gaahl fu speriat de mama sa , dar îşi făcu curaj şi se duse lângă tatăl său .

- Tăticule , ce a păţit mami?Îl întrebă Gaahl cu lacrimi în ochi.

-Fiule.. mama ta e pe moarte .. a fost lovită de un bărbat în târg cu o sabie ciudată.. avea nişte semnificaţii greceşti pe ea.. Mi-e frică să se întâmple mai rău..

Deodată Elvira scosese un urlet monstruos şi îi curseră un lichid negru din ochi . După 1 minut din ţipat , săraca femeie levită şi se lipi cu spatele de tavan şi începu să ardă.

-Taaatiiiii!!!!!

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now