PATISERIA CANIBALILOR

34.5K 1K 170
                                    

Se spune ca prin anii '20 in centrul vechii exista o patiserie mai speciala. Speciala nu ma refer la faptul ca aveau ceva promotie misto. Ma refer la faptul ca placintele lor cu carne aveau ca ingredient secret carnea de om.

Prin anul 1920 toti veneau sa se infructe din delicioasele placinte care erau servite acolo.

Bucatarii pastrau secretul cu sfiintenie cat sa nu stie nimeni care este ingredientul secret. Sute de oameni, copii , batranii, oameni normali veneau si mancau cu pofta din carnea tocata de om.

De cand patiseria a fost deschisa s-au raportat sute de disparitii ale clientilor.

O data la cateva zile cate o persoana disparea fara urma iar randuri noi de placinte calde erau servite si se putea simtii gustul de carne proaspata.

Sistemele de operare se spune ca erau variabile dar ce-a mai cunoscuta era metoda "trapei".

Se spune ca in spatele patiseriei era un WC pentru clientii. Wc-ul avea o trapa in podea care era activata de anumita greutate. Cand persoanele plinute ajungeau in WC , trapa se deschidea si ele cadeau in pivnita unde erau ucise , jupuite si apoi transate si tocate.

Nimeni nu a suspecta ce se intampla in patiserie pana cand numarul de persoane disparute a devenit extrem de crescut si locul a devenit suspect pentru ca persoanele dispareau in preajma patiseriei.

Nici in ziua de azi nu se stie cate persoane au fost macelarite si mancate de bucuretenii nestiutori. Se zvoneste ca patiseria inca exista si ca se pot gasi oseminte ingropate in podeaua pivnitei toate fiind de natura umana de la saracele victime care s-i au dat duhul si carnea pentru poftele oamenilor infometatii din Bucuresti.

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now