Poveste trimisa de LoveWinterLoveSummer

5.1K 214 1
                                    

PASCUALITA



Un manechin expus intr-un magazin din Mexic ascunde un secret infiorator. Mireasa Pascualita este un manechin expus la intrarea in magazinul La Casa de Pascualita  si pare foarte atragator de la distanta.

Numai ca magazinul care vinde rochii de mireasa si diverse alte articole pentru nunti se afla in centrul unor controverse fara precedent, dupa ce mai multa lume a observat un lucru extrem de ciudat. 

Manechinul aflat in vitrina magazinului de peste 80 de ani are trasaturi atat de umane, incat multi au ramas socati. Cunoscut sub numele de "Mica Pascuala", manechinul are trasaturi umane, o privire fermecatoare, piele cu riduri identice cu ale unui om si par natural. 

Legenda spune ca Mica Pascuala nu este doar un manechin, ci un cadavru extrem de bine conservat, apartinand fiicei proprietarului, care a lucrat la magazin. Zvonurile sunt alimentate si de proprietarul magazinului, care a refuzat sa permita politiei analizarea modelului.

Presupusa cadavrul este perfect conservat si a fost afisat pentru prima data in 25 martie 1930, imbracat in rochie de mireasa. Pascuala Esparza, fiica proprietarului magazinului, a murit tragic in ziua nuntii, dupa ce a fost muscata de un paianjen Vaduva Neagra. Tatal ei nu a vrut sa-si lase fiica pe taramul mortilor, asa incat i-a imbalsamat trupul si l-a expus in vitrina magazinului. 

Legenda miresei moarte s-a raspandit repede, iar localnicii nu s-au sfiit sa strecoare si cateva amanunte demne de filmele horror. Ei spun ca, uneori, se simt urmariti de privirea de sticla inspaimantatoare a manechinului. De asemenea, ei mai sustin ca Pascualita isi schimba uneori pozitia peste noapte, in timp ce magazinul este inchis si niciun angajat nu se afla acolo. Au si dovezi video in acest sens!

Si unii angajati ai magazinului au alimentat povestea cu detalii terifiante, desi trebuiau sa tina totul secret. Unii au povestit ca de cate ori o atingeau pe La Pascualita, ii simteau trupul cald. De asemenea, manechinul le-ar fi zambit misterios angajatilor de mai multe ori, cand erau singuri in magazin.

In ceea ce priveste schimbarea rochiilor de pe manechin, procesul se face de doua ori pe saptamana, in spatele usilor inchise. Sonia Burciaga este una dintre femeile responsabile de schimbarea rochiei de mireasa, iar ea a declarat: 

"De fiecare data cand ma duc langa Pascualita, mainile mele se umplu de sudoare. Iar mainile ei sunt atat de reale, pe picioare are chiar varice. Cred ca este o persoana reala".

Cei mai multi sunt de parere ca manechinul este un cadavru foarte bine conservat, insa unii sustin ca e practic imposibil sa pastrezi un cadavru atat de bine si atat de mult timp. Pana ce proprietarul magazinului nu va permite o examinare atenta a controversatului manechin, nu vom sti care este adevarul.   

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now