Aparitii paranormale

6.5K 190 27
                                    

De foarte multi ani oamenii au adus diverse marturii ale unor aparitii paranormale pe care le-au observat atat in casa, cat si in exterior. De cele mai multe ori aceste marturii au fost contestate, considerandu-se ca autorul a dorit doar sa sperie si si-a folosit inteligenta si cunostiintele in acest sens.

Marturiile insa sunt foarte multe, iar prezenta unor fiinte din lumea de dincolo nu poate fi contestata.

Michael Hur un preot crestin a facut o analiza amanuntita a diverselor marturii video ce i-au parvenit in decursul anilor. Michael Hur nu vede aceste aparitii ca fantome sau strigoi, ci el le catalogheaza ca demoni ce doresc sa se joace cu mintea oamenilor, demoni ce se hranesc din teama noastra.

Cele mai multe marturii arata ca de cele mai multe ori camera, dar si aparatul de fotografiat inregistreaza aparitiile paranormale, atunci cand ochiul uman nu ajuta. Explicatia e simpla, aparatele se folosesc de lumina pentru a reda imagini, orice aglomerare de lumina care este in mod normal ignorata de ochi, poate fi perceputa foarte exact de un aparat.

Michael Hur arata ca in general demonii isi fac simtita prezenta mai ales in colturile camerelor, ei aleg colturile tocmai pentru ca in acest fel au o imagine de perspectiva asupra camerei, dar si pentru ca intreaga energie din incapere se regaseste cel mai bine intr-un colt.

Adesea simtiti o prezenta ce va infioara in camera, insa nu o puteti vedea, aceasta prezenta exista chiar daca ochiul uman nu o percepe, demonii nu pot aparea in fata noastra decat printr-un camp magnetic, care in functie de intensitate poate fi perceput sau nu.

Jocurile demonilor sunt asemanatoare in aproape toate marturiile. Ei apar in usa unei incaperi putin luminate, in coltul camerei sau chiar in fata persoanei pe care au ales sa o terorizeze. Alte jocuri pe care le prefera sunt: aruncarea cu diverse obiecte prin camera, trantirea usii, deschiderea usilor de diverse dimensiuni, emiterea unor zgomote ciudate, dar si traversarea camerelor prin zid.

Michael Hur ne avertizeaza ca demonii vor deveni mai puternici, cu cat teama noastra este mai puternica. In general apar si isi fac simtita aparitia atunci cand nivelul nostru de teama a atins o anumita cota, urmand ca pe timp ce teama creste sa poata misca si tranti diverse accesorii.

Asa cum am vazut in filme, vom incerca sa comunicam cu aceste entitati, sperand ca ne vor spune ce doresc de la noi. Michael Hur ne avertizeaza ca aceasta este o mare greseala. Odata invitat la discutii demonul foloseste portita pentru a ne speria si mai tare, eventual va strica foaia pe care dorim sa ne scrie sau mai rau ne va transmite mesaje care ne vor speria si mai rau.

In cazul in care in casa dumneavoastra se inregistreaza astfel de fenomene puteti sa chemati un preot pentru a face o slujba sau cel mai bine ar fi sa incercati sa vindeti casa si sa va mutati cat mai repede. Odata intrat intr-o casa, demonul nu va face decat sa devina mai puternic folosindu-se chiar de energia pe care i-o furnizati, va veti imbolnavi de indata ce nivelul de energie va scadea sub limita normala.

Se spune ca cea mai mare putere a Divolului vine tocmai din ideea ca noi nu credem ca exista, insa marturiile dovedesc contrariul, iar dumneavoastra trebuie sa invatati sa va feriti si sa plecati cat mai departe atunci cand o aparitie paranormala si-a facut simtita prezenta in caminul dumneavoastra.

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now