Poveste trimisa de AlexxCik

3.7K 193 17
                                    

Se spune ca odata, a existat un cuplu, care nu se intelegea foarte bine, insa, cu toate acestea, au adus pe lume un baietel. Cu fiecare zi care trecea, sotul era din ce in ce mai surios pe sotia lui pe care o suspecta de infidelitate, iar in ziua in care baietelul lor a implinit varsta de 3 ani, sotul a omorat-o pe femeie, in urma unei certe severe pe care au avut-o. Pentru a nu afla baietelul de moartea mamei lui, a scapat de cadavru si i-a spus pustiului ca a plecat intr-o calatorie lunga. Copilul, tot ce a facut a fost sa ridice din umeri. Niciodata nu a plans dupa mama lui, niciodata nu l-a mai intrebat pe tata despre ea, iar barbatului i s-a parut dubios acest lucru. Au trecut 2-3 ani si vazand barbatul ca fiul lui chiar nu se intereseaza deloc de femeie, s-a hotarat sa il intrebe, pentru a vedea ce gandeste sau daca incerca doar sa-si tina sentimentele in frau.
        -Dragule, tie iti este dor de mama? a intrebat el, in timp ce state ape canapea si citea ziarul. Copilul, care se afla pe jos, in fata lui si se juca, a ridicat lenes privirea spre tatal lui si nu a raspuns cateva clipe. L-a privit lung si abia apoi a zis:
      -Cum ar putea sa-mi fie dor de mama, cand ea este in permanenta langa tine?    
   Barbatul nu a inteles pe moment vorbele copilului, dar vazand ca acesta aatintit un punct, undeva in spatele lui, s-a intors sa vada despre ce e vorba. Atunci a dat cu ochii de sotia lui, care era alba ca o stafie, ochii ii avea incercuiti de cateva riduri vinetii si ii zambea de parca toate lucrurile decurgeau intr-un mod firesc.
      -Buna, dragule, ti-a fost dor de mine? a fost replica femeii, care a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de canapea.

Legende de GROAZAWhere stories live. Discover now