Hoofdstuk 8

1.1K 54 7
                                    

--Hanna--

Terug in mijn hotel kamer denk ik de hele tijd aan William. Ik had zo iets nog nooit bij een jongen gevoeld. Hij is anders dan al mijn andere vriendjes. Die wouden alleen maar zoenen. William is niet zo.  Zijn haar, zo prachtig. Zijn ogen, onweerstaanbaar. Zijn lippen, zo zacht...

flashback

'William?' vroeg ik aan hem als we hand en hand terug liepen naar het hotel. 'Wat is er?' Ik haalde diep adem. 'Ik hou van jou.' Hij glimlachte. 'Ik ook van jou, darling.' Ik glimlachte terug. Wat is hij toch leuk. Ik leunde met mijn hoofd tegen zijn schouder aan. 'Hoe laat is het?' vroeg ik na een tijdje. 'Bijna 18:00.' Ik keek hem verbaasd aan. 'Hoe weet je dat? Je heb niet eens op je horloge gekeken!' 'Babe, de Big Ben staat daar.'

Ik keek zwijgend voor me uit. Ja, hij heeft gelijk. Ik voel dat ik een kleurtje kreeg. William kneep plagerig in mijn wang. 'Je hoef je niet te schamen hoor.' 'Ik vind het wel een beetje dom van mezelf.' zei ik terwijl ik de Big Ben opeens heel intressant vond. 'Overmorgen is het feest hé.' zegt William. 'Hè shit, ik heb mijn vriendinnen niet uitgenodigd.' Ik schrok. Hoe kon ik dat nou weer vergeten? 'En we hebben nog geen locatie gevonden!' 'Ik heb mijn vrienden ook nog niet uitgenodigd hoor.' zei William geruststellend. 'En ik heb wel een locatie gevonden, alleen dat mag jij niet weten.' 'Wat flauw.' mompel ik. William grinnikte. Eenmaal aangekomen bij het hotel vroeg William: 'Wil je morgen met me uit?' Ik keek hem sprakeloos aan. 'Ja!' Ik schreeuwde het bijna uit. Er keken een paar mensen naar mij. 'Oké, dan haal ik je morgenavond om 9 uur op!'

Bij mijn kamer namen we afscheid. Ik gaf hem een kus op zijn lippen. Zo zacht... 'Alleen dat? vroeg William met een puppy's ogen. 'Willy, hou op. Je weet heus wel dat ik daar niet tegen kan!' zei ik lachend tegen hem. William kwam dichterbij en zoende op mijn mond. Ik zoende hem terug. Mét tong. We begonnen een spelletje te spelen. 'KUCH KUCH KUCH!' hoorden we opeens. Het waren Amy en James. Ze keken ons lachend aan. 'En, zijn jullie nu ook een stelletje?' vroeg James nog steeds lachend. Ik bloosde en keek naar William. 'Ja, dat zijn wij.' antwoorde hij grijnsend. 'En jullie?' Amy en James keken ons stralend aan. 'Dat zijn wij ook!' Amy wees naar de plastic tassen. 'Wat zit er daar in?' vroeg ze. 'Niks.' zei ik snel. 'Uhm, William, als jij deze tassen naar je kamer brengt, praat ik nog wel even met Amy.' Ik knipoog naar hem.

Einde flashback   

'Waar over wou je me spreken, Hanna?' vraagt Amy als ze me naast op bed gaat zitten. Shit, ik heb nog geen onderwerp bedacht. 'Over...uh...One Direction!' zeg ik dan maar. 'Vind je het... uhm... ook niet raar dat we ze niet hebben gezien?' 'Raar hé, ik ook niet. Maar we slapen hiet al 3 dagen, en elke dag staan er Directioners en paparazzi's bij de ingang.' Nu pas merk ik het. 'Ze zijn niet bij het ontbijt, we zien ze nooit, terwijl ze er wel zijn.' mompel ik. 'Weet je, laten we ze maar even vergeten. Ik bedoel, we hebben nu denk ik wat andere dingen aan ons hoofd.' 'Ja.' hoor ik Amy mompelen.

'Trouwens...' zeg ik tegen Amy als we hebben gegeten en voor de tv zitten. 'Ik ga morgen met William uit.' 'OMG WAUW!' gilt Amy. 'Echt waar, ik ben zo blij voor je! Ik ga morgen ook met James uit!' Ze kijkt dromerig voor zich uit. 'James kan nog eens geweldig zoenen.' 'Oh, maar William ook hoor.' zeg ik grinnikend.

--Louis--

'Louis? Ik bedoel William.' vraagt Niall aan me. Hij zit in mijn kamer en we kijken tv. 'Noem me nu maar even Louis. Dan noem ik je gewoon Niall.' zeg ik terwijl ik naar het beeldscherm staar. 'Vind je het ook niet gek? Ik bedoel, we hebben Liam, Harry en Zayn al 3 dagen niet gezien.' Ik haal mijn schouders op. 'Misschien durven ze niet.' 'Maar.' begint Niall weer. 'Ze kunnen toch wel een beetje frisse lucht halen. Niet de hele tijd binnen zitten is ook niet goed.' 'Of ze zijn gewoon weggegaan.' zucht ik. 'Zonder iets te  zeggen? Nee hoor, das niks voor hun.' Niall kijkt even op zijn mobiel. 'Ook geen appje.' Hij slaakt een zucht. 'Kunnen we ze niet gaan zoeken?' 'Morgen kan niet. Dan ga ik met Hanna uit.' 'Ik ook. Maar dan met Amy.' zegt Niall snel als hij mijn gezicht ziet. 'En overmorgen is het Amy's surpriseparty.' 'En dan is het vrijdag. Op zaterdag kunnen we wel misschien?' 'Ja hoor, is goed.' mompel ik.

Ik word wakker van een irritant gepiep. Mijn wekker. Urgh, half 8. Ik druk op de snooze knop, klim mijn bed uit en ga naar de badkamer. Ik kijk in de spiegel. Man, wat zie ik er moe uit. Ik gaap. Vandaag de date met Hanna. Ik probeer wat vrolijker te kijken, maar het lukt niet. Ik begin me nu echt een beetje zorgen te maken om Harry, Liam en Zayn. Waar zouden ze toch zijn? Nee, NEE niet aan denken. Denk aan Hanna. Hanna, mijn lieve worteltje, mijn zonnetje, mijn bloemetje, mijn alles....

Na het ontbijt haal ik Hanna op om de locatie aan haar te laten zien. 'Hey Hanna, zullen we gaan?' vraag ik als ze open doet. 'Ik dacht dat jullie date s' avonds was?' vraagt Amy. Ik kijk haar aan. 'We moeten even wat...uhm... inkopen doen. Ja, inkopen doen.' 'En neem je de tassen ook mee? Nou, wat zit er in.' Ik haal mijn schouders op. 'Gewoon, spullen. Maar nu moeten we echt gaan. Kom je, Hanna?' Ik zwaai Amy uit en loop met Hanna naar de lift.

'Kijk eens, hier is het!' zeg ik vol trots tegen Hanna. We staan voor een gebouwtje bij de Thames. 'OH WILLY DIT IS GEWELDIG WAUW OMG ZO COOL!!!!' schreeuwt Hanna en ze geeft me een dikke knuffel waar ik bijna word geplet. 'URGH...Hanna, laat ..me..oef... maar los!!' zeg ik met een piepstem.  Eindelijk laat Hanna me los. 'Auww, ik wist niet dat jij zo sterk was! kreunde ik. 'Oeps, sorry.' zegt Hanna verontschuldig. 'Gaat het?' En ze geeft me een kus op mijn mond. 'Nu gaat het véél beter.' zeg ik grijnsend. 'Kom, dan maken we alles alvast klaar!' 'Hé, wacht eens, en je vrienden dan?' vraagt Hanna. 'Moeten die niet gaan helpen?' 'Ik heb geen idee waar ze zijn. Ik kan ze ook niet bereiken.' zeg ik. 'Wat zijn het toch ook voor vrienden.' hoor ik haar mompelen. Ik lach en geef haar een knuffel, maar natuurlijk niet te hard.

YEAH! Weer een update!!  

Vote?

Comment?

FOLLOW ME!!

Ly

I'm Yours ft. Louis TomlinsonOù les histoires vivent. Découvrez maintenant