Hoofdstuk 2

1.4K 64 6
                                    

Het is alweer een week geleden dat ik samen met Amy het lootje heb gekocht. Vandaag is de uitslag van de loterij. Ik zit samen met Amy in de woonkamer op de bank met de laptop op mijn schoot. Mijn ouders zijn weg. 'Oh, ik vind dit zo spannend!' zegt Amy zenuwachtig. 'Stel dat we echt hebben gewonnen?' 'Dan hebben we veel geluk', antwoorde ik grijnzend. Ik vulde de lotnummers in en drukte op 'zie hier uw prijs'. 'Ik durf niet te kijken', zegt Amy en ze rent de kamer uit. Ik sluit mijn ogen dicht. Langzaam doe ik mijn ogen weer open.

Gefeliciteerd! U heeft 500.000 gewonnen! 

Ik gaf een gil van blijschap. 'Wat is er aan de hand?' Amy komt weer naar binnen gestormd. Ze kijkt met open mond naar de scherm. 'JA, WHOEHOE, ONZE DROOM KOMT UIT!!' schreeuwt ze blij. 'Het is misschien niet de hoofdprijs maar we hebben wel iets gewonnen! Ik heb trouwens net een berichtje gekregen dat Louis vrijgezel is!' 'Echt waar?' vraag ik. 'Ja, echt waar!' Amy's hoofd is helemaal rood geworden van blijschap. 'Weet je wat, we vertrekken volgende week!' Opeen krijg ik een gevoel dat me helemaal blij maakt. Ik spring op de bank en zeg tegen Amy: 'Goed, we vertrekken volgende week, maar kunnen we niet tegen mij ouders zeggen dat we naar Texel gaan ofzo? Een kennis van mij woont daar. Mijn ouders vinden het echt niet goed dat wij samen naar Londen gaan.' Amy denkt even na. 'Ja, is goed. Mijn ouders maken er niet z'n probleem van. Maar nu, moet we echt iets vieren!'  Ik spring van de bank en kijk in de koelkast. 'Wat wil je?' vraag ik aan Amy. 'Doe maar gewoon cola', antwoord ze. 'Dan neem ik er ook maar', zeg ik. 

's avonds...         

Amy is net weg. Ik ben zo blij! Eindelijk kan ik met Amy naar Londen. Alleen Louis tegen komen in Londen, dan pas is mijn droom uitgekomen. Maar dat kan natuurlijk niet. Ik zet een liedje van One Direction op.

Everybody wanna steal my girl
Everybody wanna take her heart away

Ik heb veel jongens achter me aan. Maar ik wil ze niet. Ze zijn wel knap, maar niet zo knap als Louis. Ik wil Louis. Ik zucht. Natuurlijk weet ik dat hij onbereikbaar is. Ik kijk naar het gezicht van Louis op de poster die in mijn kamer hangt. Zijn haar, zijn ogen, glimlach, alles....


She knows, she knows
That I'm never gonna let another take her love from me now 

Ik sluit mijn ogen dicht. Ergens in de verte hoor ik het liedje nog. Louis, denk ik. En dan val ik in slaap.

Yessss, nieuw hoofdstuk!!

Vote?

Comment?

Followww??

Ik hou van jullie als jullie ook van carrots houden XD

I'm Yours ft. Louis TomlinsonWhere stories live. Discover now