Hoofdstuk 24

798 44 6
                                    

--HANNA--

Het is de dag nadat Louis me heeft meegenomen naar de zee. Alle meiden zijn er, we zitten in de woonkamer. De jongens zijn buiten aan het chillen. 'Echt, het was super cool! En romantisch!' zeg ik zuchtend. Ze knikken en zuchtend dromerig. 'Hey meiden...' begint Maud verlegen. Maud is wel vaker verlegen, maar ze kan ook echt super druk zijn! Maar de laatste tijd is ze zo... stil. 'Ik en Michael...'

'JULLIE GAAN TROUWEN?' gilt Emma. Amy slaat een hand voor haar mond, Jill's mond valt open en Zoey en Lucy beginnen als een gek te gillen. Alleen Maud wordt rood. Haar ogen vullen zich op met tranen. Ik kom naast haar zitten en slaat een arm om haar heen. Een stilte. 'Het is... het is uit.' snikt ze zacht. Verbijsterd kijken we elkaar aan. 'Hoe? Waarom?' vraag ik zacht. Ze haalt haar schouders op. 'Ik maakte het uit omdat ik...' Haar stemt slaat over. 'Michael is leuk, maar ik kan niet tegen al die paparazzi's en zo. Jullie weten dat ik heel verlegen van wordt en kan gaan stressen. Het werkt gewoon niet...' Ze begint te huilen. Aan de andere kant van de kamer horen we ook een snik. Er loopt een traan over Jill's wang. 'Het is ook uit tussen ons.' zegt ze. 'We zijn alleen uit elkaar gegroeid.' Ik knik zachtjes. Geen wonder waarom Michael en Zayn gisteren zo somber keken.

'Ook niet een paar dagen?' vraag ik smekend. Maud en Jill hebben hun koffers in gepakt. Ze gaan weer terug naar hun appartementje. Terug naar Londen. Ze schudden hun hoofden. 'Maar hey, we houden wel gewoon contact!' zegt Jill vrolijk. 'En we zijn gewoon vrienden met Michael en Zayn.' Ik zie Maud slikken. Ik knuffel haar stevig. 'Het komt goed.' fluister ik in haar oor. Ze knikt en haar ogen vullen weer op met tranen. God, ik hoop echt dat het goed gaat...

'HANNA!' gilt Amy die avond door de woonkamer. Iedereen kijkt op.'WAT?' gil ik terug. Ze 'Meid, ze weten het!' Mijn ogen speren wijd open. 'Wacht, je bedoelt toch niet...?' Ze knikt hevig van ja. 'Jullie zijn gezien door papparazzi's!' Louis springt van de bank en grijpt naar Amy's IPhone. 'What the fack?' briest hij boos. 'Hoe kunnen ze dat nou weer weten?!' 'Ach Lou, ze komen er toch vroeg of laat achter.' zegt Liam. Louis mompelt wat en gaat naast me zitten. 'Lees dit.' zegt hij woedend.


Louis Tomlinson nieuwe vriendin?

Gisteravond is de One Direction lid gespot met een meisje bij het strand in West-Zuid Engeland. Ze zouden samen een wandeling langs de duinen hebben gemaakt en daarna zijn gepicknickt. Of het alleen maar een date was of dat ze al samen iets met elkaar hadden is niet duidelijk. Het meisje zou Hanna Anderson heten.

Waar is One Direction?

Sinds vorige maand waren Directioners erg verbaasd. "Ze tweeten amper en posten niet vaak foto's meer op Instagram." vertelt een fan. "Ik ben best bezorgd. Meestal doen ze dat altijd!" Een andere fan zegt: "Ik heb gehoord dat ze een paar maanden pauze hebben na de tour. Misschien moesten ze even tot rust gekomen. Want ja, het zijn ook mensen." Ook de manager, Simon Gowell, vertelt niks. "Ik kan niks zeggen. Het is tussen de jongens en mij."


'Hey, ik mag Simon wel!' zeg ik als ik het heb gelezen. 'Maar hoe komen ze nu al mijn naam te weten? En weet Simon trouwens dat wij...' Louis knikt. '1. You know, papparazzi's. 2. We houden Simon altijd op de hoogte van ons.' zegt Niall. 'Bijna alles.' zegt Harry. 'Over dat we ons hebben vermomd hebben we niet tegen hem verteld. Maar dat blijft tussen ons allemaal...' Iedereen schiet in de lach.


--AMY--

De volgende dag is alles weer rustig. Alles is weer gewoon, alleen zijn Jill en Maud weg en Calum zit nog altijd alleen op zijn kamer. Vervelend lig ik buiten op een ligstoel (daar is ie namelijk voor hè). Ik pak mijn mobiel erbij en open twitter. Ik zie dat ik veel followers en berichten heb gekregen.

I'm Yours ft. Louis TomlinsonWhere stories live. Discover now