Hoofdstuk 29

757 37 14
                                    

--HANNA--

Ik word al vroeg wakker en kijk op de wekker. 7 uur 's ochtends. Meestal ben ik geen ochtendmens, maar voor dit keer maak ik een uitzondering. Ik ben EINDELIJK 19 geworden! 19. Best jong als je al moeder bent, maar ja. Ik doe gauw mijn ochtenroutine en ga naar beneden naar de woonkamer of het al versierd is. Niet dus. Teleurgesteld plof ik op de bank. Niemand is wakker. Niemand heeft iets versierd. Laat ik Tommy maar gaan halen, hij heeft vast honger. Gapend loop ik naar de kamer van Tommy. Ik had misschien toch beter maar verder moeten slapen.

'Jij bent vroeg op!' zegt Liam met een scheve grijns. Ik lach en geef hem omhels hem. 'Je weet toch waarom?' vraag ik. 'Ja duh! Je bent vandaag jarig!' zegt hij droogjes en ik rol met mijn ogen. 'Wat gaan we doen?' vraag ik nieuwsgierig. 'Mag ik niet vertellen. Doei!' En weg is hij. Verbaasd kijk ik hem na. Dan steekt hij zijn hoofd plots uit de hoek. 'Oh, bijna vergeten! HAPPY BIRTHDAY!' zegt hij vrolijk. Ik zucht en kijk met een teleurgestelde gezicht naar het plafond. Hopelijk gaat het nog beter worden.

--AMY--

'Oké, we hebben twee uur de tijd voordat Hanna terug komt met Tommy van haar wandeling.' zeg ik tegen de anderen. Ze knikken enthousiast. 'Zoey en Emma: Jullie hangen slingers, lampionnen en dat soort dingen op.' Ik kijk naar de doos met kerstverlichting. 'Kerst verlichting mag er ook wel bij anders is het 's avonds wel donker.' Zoey en Emma geven elkaar een high five. 'Liam en Harry: ballonnen moeten worden opgeblazen en opgehangen. Liefst met helium.' ga ik verder. 'Zullen we doen!' zegt Liam blij. Ook Harry kijkt met een pretgezicht naar de tuin. 'Het zal echt mooi worden.' zegt hij lachend. 'Niall, jij geeft de gasten die er komen instructies. En Louis...' Ik wen naar hem toe. Met een wenkbrauwwiebel kijkt hij mij vrolijk aan. 'Jij gaat de taart halen!' zeg ik. Ik zie dat Niall verontwaardig kijkt. 'En de jurk die Niall heeft besteld moet je gaan ophalen.' vul ik erachter aan. Hij schudt zijn hoofd. 'Tis er, Nialler?' vraag ik fronsend. 'Waarom mag ik de taart niet ophalen?' vraagt hij. 'Nou, anders eet jij de taart op!' Ik zet mijn handen in mijn zij en kijk hem doordringend aan. Niall kijkt beschaamd naar de grond en iedereen begint te lachen. 'Sorry, laat ik maar gewoon de gasten instructies geven.' mompelt hij en loopt weg. 'LET'S GO!' roep ik. 'CRAZY CRAZY CRAZY TILL WE SEE THE SUN!' gilt Harry erachteraan. Ik gier het uit van het lachen en ga aan mijn taak, namelijk het eten klaar maken.

'IK ZIE HAAR AL AANKOMEN!' gilt Niall door het huis. Iedereen begint door elkaar te rennen. 'SNEL! VERSTOP JE!' schreeuwt Ashton en hij verstopt zich achter de bank. Ja, we hebben 5SOS en hun vriendinnen uitgenodigd en Lizzy en Maud. Zayn en Rachel hadden we ook uitgenodigd, maar die konden niet. Rachel omdat ze in Hawaii zit en Zayn... tja. Weet ik eigenlijk niet. Hij had alleen gezegd dat hij niet kon. Laat het dan ook maar.

Iedereen is al verstopt als ik de voordeur hoor open gaan. Een zucht, en een uh... baby-gebrabbel. Langzaam gaat de deur open. Met zijn allen springen we te voorschijn. 'SURPRISE!' schreeuwen we. Hanna schrikt en geeft een kreet waardoor ze Tommy bijna uit haar armen laat vallen. Net op tijd heeft ze hem goed vast. Tommy kijkt verschrikt naar zijn moeder, met een pruillipje. Awh, zo schattig. Hanna's hoofd is rood van de opwinding. 'Oh my God!' kirt ze. 'Laat het feest nu beginnen!' roept Luke en hij begint te dansen. 

--LOUIS--

We zitten in de tuin. Hanna heeft al cadeautjes open gemaakt. Parfum, nieuwe hoesje voor haar mobiel, kettinkje, make-up en van dat soort dingen. Die van 5SOS, Izzy, Lucy, Maud en Lizzy dan. Hun weten nog niet wat er straks gaat gebeuren, haha! 'En nu zijn wij!' zegt Emma blij. Ze geeft Hanna een mooi opgerolde papier met een strikje er omheen. Hanna kijkt er nieuwsgierig naar. Langzaam trekt ze aan het strikje en rolt het open. Haar gezicht gaat van blij naar fronsend. 'Uh... een plaatje met een boeket?' vraagt ze. Emma knikt vol enthousiast. 'Oké... Dank je wel.' zegt Hanna. Ik weet wat ze in haar hoofd denkt. 

I'm Yours ft. Louis TomlinsonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu