Hoofdstuk 14

996 48 15
                                    

Yep, vandaag toch een update :)



—Hanna—


Oké. Wow. Geweldig. Amazing.


NOT


Met William onder één dak slapen! Hallo, ik hoef hem echt niet meer te zien! Nah, te laat. Ik slaap hier al 3 dagen. Super. Nee. Het is alleen super dat Calum en ik nu een stel zijn. Tjonge, dat klonk lekker enthousiast. Maar het is wel goed bedoeld, hoor. Het is nu ochtend en we zitten met zijn allen te ontbijten. Pech voor mij. Letterlijk! Hij zit tegenover mij! Snappie?William zit tegenover mij. Hij is de pech. En Rachel schuin tegenover. Ze doen klef. Té klef. Zoenen, kussen, zo ongelofelijk lief en schattig naar elkaar kijken.


'Jezus, moet dat nu? Tijdens het eten?' grom ik boos naar die twee. Iedereen wordt stil. Ach ja, natuurlijk. Ze weten het natuurlijk nog niet wat er is gebeurt tussen William en mij. 'Wat?' Boos kijk ik om me heen. Iedereen kijkt me aan. Het is zo stil. Je kan gewoon een speld horen vallen. 'Waar bemoei jij je eigenlijk mee?' Alle hoofden draaien naar William die is opgestaan en zijn handen op tafel leggen. Ik kijk hem aan en snuif. 'We zitten hier te eten hoor.' Ik knars op mijn tanden en bal mijn vuisten terwijl ik ook ga staan. 'Dus?' Zijn ogen zijn half dicht geknepen. 'Dus JA! Jullie verpesten mijn uitzicht! En misschien ook die van de andere.'


Een kuch. Weer draaien alle hoofden om. Dit keer naar Amy. Ze steekt haar hand omhoog en glimlacht. 'Sorry, maar ik ben het met Hanna eens.' Er wordt hier en daar gegrinnikt. Emma, Izzy en Zoey trekken met een onschuldig gezicht ook hun handen omhoog. Zelf moet ik ook even grinniken. Echt iets voor mijn vriendinnen. 'Nou ja! Ik dacht dat je mijn vriendin was?' Rachel staat nu ook boos op en zet haar handen in haar zij. Amy staat ook, langzaam op. Nog steeds glimlacht ze. Ze haalt rustig adem (nog steeds glimlachend) en speelt met haar vingers terwijl ze naar Rachel kijkt (nog steeds glimlachend).


'Een vriendin zoent nooit met het vriendje van mijn bestie.' antwoordt ze glimlachend (OKE IK KAP ER AL MEE MET DAT WOORD). Ze knikt naar Hanna. Ik kijk haar dankbaar aan. Rachel wordt rood, William wordt wit. Iedereen kijkt van Amy naar Rachel en William.


Amy


Rachel en William


Amy


Rachel en William


Amy


Rachel en...


'Wat tha fack? Serieus?' vraagt Alec (Zayn, weten jullie dat nog). 'Ben je echt vreemd gegaan, Louis?' vraagt Edward (Harry) geschrokken. Louis? Wat bedoelt hij? Toch niet... 'NOEM MIJ NIET ZO! IK HAAT MIJN TWEEDE NAAM!' barst William uit. Gelijk is het weer stil. Iedereen kijkt geschrokken naar William. Ik ook, maar ik weet niet of hij het echt meende, hij schrok wel heel erg toen Edward "Louis" zei. William Louis White. Waar ken ik die eerste twee namen toch van? 'Het antwoord is JA, Edward.' zeg ik terwijl woedend naar William kijk. Ik zie hem slikken.


'Maar jij kwam met Calum uit het toilet!' Calum verslikt zich in een boterham met jam (aardbeien) en kijkt met grote boze ogen naar William. Die heeft een hoofd die nu meer lijkt op een tomaat. Een rotte tomaat. 'Calum heeft er hier helemaal niks mee te maken.' sis ik. Ik merk dat ik tril. 'Oh, jongens... Please...' Jill kijkt mij smekend aan. Ik negeer haar, zet mijn handen ook op tafel en leun een beetje naar voren. Nu zijn onze gezichten 10 centimeter van elkaar verwijderd. 'Ja ja... Wat deden jullie daar dan? Hmm?' Calum schuift nu zijn stoel zo hard naar achter dat iedereen schrikt. 'Gaat je niks aan?' schreeuw ik woedend. Wow, ik heb tegen mijn ex geschreeuwd. 'Toch geen se-'

I'm Yours ft. Louis TomlinsonWhere stories live. Discover now