Proloog

2.3K 75 17
                                    

---HANNA---

Rock Me, mijn favoriete liedje. Ik ben al fan van One Direction toen ze waren begonnen. Ik zit in mijn kamer. Beneden hoor ik mijn ouders nog door gaan met ruzie maken. Ze hebben het weer eens over mij. Maar over een halfjaartje is het eindelijk zo ver. Dan heb ik een appartement en mag Amy bij me wonen! Ik voel me weer vrolijker en dans door de kamer terwijl ik zing en de muziek nog harder aanzet.

I want you to rock me, rock me, rock me, yeah

Mijn favoriet is Louis Tomlinson. Zijn stem, zijn haren, zijn grapjes, zijn, ogen. Ik ben dol op hem. Grappig dat ik ook zo veel van wortels houd. Ik glimlach. Elke keer als mijn vriendin Amy zijn naam noemt, begin ik al helemaal te blozen. Amy Allen, ook 16 en iets langer dan mij. Zij heeft blond lang haar en ik bruin lang haar. Haar ogen zijn mooi bruin, terwijl die van mij blauw zijn. Amy vindt Niall zo leuk. 'Ik hou van zijn haar, zijn lach en ogen', zei Amy altijd. Net als ik bij Louis. Ik denk soms stiekem dat al die liedjes over mij gaan. Louis, zijn stem maakt mij helemaal gek. Alleen weet ik dat het onbereikbaar is, hij en ik samen. Ach joh, ik kan Lars misschien wel krijgen. Lars is de leukste, grappigste en de knapste jongen van de school. Zijn blonde haren en blauwe ogen vielen het meest op. Maar hij wordt nooit net als Louis.

R-O-C-K me again, yeah

Zou Louis met een fan willen? Nee, dat kan niet. 'Als hij vrij is, moet je je kans pakken, Hanna', zei Amy een keer. 'Dat ga ik ook bij Niall doen'. Ik moest daar om lachen. Amy heeft altijd veel fantasie. Ik ook hoor, maar niet zo veel als haar. Amy wilt ooit een keer naar Londen en daar natuurlijk One Direcition tegen komen. Maar ze heeft geen geld. Haar ouders hebben geld problemen en zij ook niet veel. Ze heeft een baantje, maar geeft dan weer te veel uit. 'Amy, je moet een keer leren sparen', zei ik elke keer. 'Hanna, dat probeer ik, maar ik kan het echt niet', zei Amy dan altijd. Ik zucht. Ik wil ook wel een keer naar Londen, alleen met Amy. Maar ik weet dat mijn ouders dat nooit toelaten. 'Alleen met ouderlijke toezicht', zeiden ze dan. 'Ik ben echt geen klein kind meer hoor! Ik kan heus wel voor me zelf zorgen', zei ik dan terug. Maar ja, ouders he. Ik mocht gewoon niet naar Londen.

I want you to hit the pedal, heavy metal, show me you care
I want you to rock me, rock me, rock me, yeah

Het liedje was afgelopen. Vlug zet ik het liedje Irresistible aan. Een van mijn favoriete liedjes.Ik doe mijn ogen weer dicht. Irresistible, dat ben jij Louis, jij bent zo irresistble, your lips so kissable and your eyes, irresistible... Ik schrik van mezelf. Ik kan nooit met Louis hebben. Ik moet hem uit mijn hoofd zetten, anders wordt ik nog gek! Nou ja, ik ben al gek, dus dat maakt nou niet echt uit. Maar uit mijn hoofd zetten? Nee, dat lukt niet. 'Denk aan iets anders.' mompel ik. 'Huiswerk, gestreken lakens, boeken, school, uh...LARS!'

Vote?

Comment?

En natuurlijk een FOLLOWWW!!!

Ly ❤️

I'm Yours ft. Louis TomlinsonWhere stories live. Discover now