Hoofdstuk 23

836 42 5
                                    

--LOUIS--

'Ahh Lou! Waarom mag ik het nou niet zien?' zeurt Hanna als ik haar in mijn handen draag. 'Omdat het anders geen verrassing meer is.' zucht ik. Weet je, ze is best aardig, lief en al dat soort dingen die ik leuk aan haar vindt maar soms kan ze zo goed zeuren. Zou er trouwens een WK zeuren bestaan? Oké, dat is niet echt aardig van mij. Ik vind haar gewoon te lief. Hanna zwijgt en ik loop door. Na een minuutje zijn we er. Ik zet haar weer op de grond en doe de blinddoek eraf. Haar mond valt open maar haar ogen twinkelen als sterren.

'Wow, Louis...' stamelt ze. 'Het is... zo mooi... zo... wauw...' Tevreden en trots kijk ik naar de zonsondergang. We staan op een klif met een waanzinnig mooi uitzicht: de zee. Ik sla een arm om Hanna heen en kust haar. Ze kust terug en kijkt me lief aan. 'Echt lief dat je dit voor me heb gedaan. Het is zo mooi hier.' Ik glimlach en trek haar zachtjes mee. 'Ik heb nog een verrassing. Of misschien twee.' Ik knipoog en ze begint te blozen. We wandelen samen, klif op, klif af. Duin op, Duin af. 'Hier is het.' zeg ik als we er eindelijk zijn. We staan voor een plek vol met bloemen. In het midden ligt er een kleed met een picknickmand. 'We gaan picknicken!' zegt Hanna dolblij. 'Yep! Cool hé!' zeg ik lachend en we beginnen te picknicken.

We liggen op onze ruggen, naast elkaar. Samen naar de sterren kijken. Voorzichtig pak ik Hanna's hand. Ze is warm. 'Hanna?' vraag ik. Ze kijkt naar me en knijpt zachtjes in mijn hand. 'Ja?' vraagt ze zacht. 'Hoe vindt je het?' Ze sluit haar ogen dicht. 'Prachtig.'
'Echt?'
'Ja, ik vind het zo ontzettend lief wat je voor mij heb gedaan.'
'Speciaal voor jou.'
'Speciaal voor mij, ja.'
'Ik vind jou ook lief.'

Ze glimlacht en kust me. 'Ik jou ook.' fluistert ze. Ik begin haar te zoenen. Ze zoent me terug en ik ga zachtjes met mijn handen door haar haren heen. Ze kreunt zachtjes en ik lig half op haar. Opeens stopt ze. Vragend kijk ik haar aan. 'Kunnen we het wel hier doen?' vraagt ze, nog steeds fluisterend. Ik kijk om me heen. Ik had voor ons een afgelegen plekje gezocht. Ik schud met mijn hoofd. 'Nee.' fluister ik terug. 'Maar... Je weet dat ik zwanger ben. Kan je dan wel... ?' Onzeker friemelt ze aan mijn shirt. Ik grinnik en haal mijn schouders op. 'Ik denk dat het kan, zolang we het maar veilig doen.' Ze knikt en we gaan verder waar we mee bezig waren. God, wat is ze lekker.


--AMY--

Ongerust kijk ik naar buiten. Het is al donker en nog steeds heb ik niks van Hanna of Louis gehoord. Echt raar. Of Hanna is toch naar Nederland gegaan en Louis is verdrietig en wilt met rust gelaten worden, of het is hem toch gelukt om haar te overtuigen en ze zijn om te vieren ergens naartoe gegaan. Ik probeer voor de zoveelste keer Hanna te bellen maar ik krijg steeds haar voicemail. 'Niall, wil je Louis nog 1 keer bellen, please?' vraag ik aan Niall. Hij zit op de bank met een tevreden grijns naar zijn mobiel te staren.

Ik loop met grote passen naar hem toe en kijk hem nep-boos aan. 'wat is er zo leuk?' Hij staat op en slaat een arm om me heen. 'Het is Lou gelukt.' Zegt hij simpel. Verbaasd kijk ik hem aan. Dan dringt het tot me door. Mijn mond valt open. 'Oh mijn God! En dat moest zo lang duren?' Hij haalt zijn schouders op. 'Daarna had Louis een verrassing voor Hanna. En dat was nog een eind weg. Maar ze zijn nu onderweg naar hier.'

Opgewonden lopen we naar de tuin waar bijna iedereen er is. Calum is er niet, die is in zijn kamer. Zayn en Jill ook niet. En hè, Michael en Maud ook niet? Ook weer raar. 'Hey mensen!' gil ik. Lachend kijkt iedereen mijn kant op. 'Louis en Hanna komen terug!' Izzy geeft een kreet van blijschap, Liam springt op en schreeuwt: 'YES!' en de anderen roepen blij andere dingen. 'Ik wist wel dat het Louis zal lukken!' roept Harry. 'Ik wist het wel!' Hij maakt een gek dansje met Emma die ook alleen maar: 'IK WIST HET! IK WIST HET' gilt. Vrolijk kijk ik rond. Zo, iedereen blij! Dan zie ik Michael en Zayn somber naar buiten lopen. Zonder Jill en Maud. Nou ja... bijna iedereen dan...



NEW CHAPTER!!!!!

Ik vind het best lief van Lou voor Hanna heeft gedaan, vind je niet? :3 EN DIE GIF TROUWENS OOK :D

Het duurt niet lang meer en dan komen we aan het eind van dit boek *hint hint hint*

Maar misschien dat jullie het al hebben gezien/gelezen, maar mijn nieuwe fanfictie boek van Harry Styles staat online!! Misschien dat jullie zo lief zijn (zoals als Boobear) en het even checken (als je het boek tenminste nog niet heb gezien)

Deathly Numbers

Hij zelf, was geweldig.

Knap, slim, leuk, stoer, schattig, cool.

Te veel om op te noemen.

Maar zijn nummer, die was vreselijk


Doei Doei!!


(Let niet op die spellingsfouten, pls xD )





I'm Yours ft. Louis TomlinsonWhere stories live. Discover now