Hoofdstuk 3

1.3K 60 4
                                    

Een week later...

Ik zit samen met Amy in de vliegtuig naar Londen. Een paar dagen geleden hebben we de tickets gekocht en hebben we een hotel geboekt. Ik ben echt blij dat we 8 weken weg zijn. 8 weken! Dat zijn gewoon twee maanden! Ik zucht. Ik heb tegen mijn ouders gezegd dat ik 8 weken met Amy naar een Texel ga. 'Oh, je gaat dan vast naar Laura', zeiden ze. 'Dat is goed, beter dan in het Londen.' Amy's oudrs deden niet zo. 'Wat leuk dat jullie naar Londen gaan! Het is een geweldige stad!' zei Amy's moeder blij. 'Alleen hebben we tegen de ouders van Hanna gezegd dat we naar Texel gaan.' zei Amy. Amy's ouders keken elkaar aan. 'We zullen niks tegen ze zeggen.' zei de vader van Amy. 'Ik vind trouwens dat ze veel te streng zijn. En alleen maar ruzie maken' Hij zuchtte toen. Ja, zo was dat gegaan. Ik kijk uit het raam. Amy zit te kletsen met een andere meisje met zwart haar en getint huid die naast haar zit. Pfff, meestal zitten ik en Amy altijd te kletsen. Nu dus niet. Stom. Lekker Amy van mij afpakken. 'Hé, hoe heet jij eigenlijk?' vraagt het meisje aan mij. 'Hanna', antwoord ik. 'Rachel', zegt het meisje die dus Rachel heet. 'Ik ben 17. Wat gaan jullie in Londen doen?' 'Weet ik veel.' antwoorde ik een beetje bot. 'We hebben al een hotel geboekt, verder kijken we nog wel.' 'Oh, sorry hoor. Ik heb ook een hotel geboekt. Maar dat os vast niet het zelfde als die van jullie.' zegt Rachel ook een beetje bot terug. 'Uhm...' zegt Amy een beetje ongemakkelijk. 'We hebben het Georgian House Hotel geboekt. En daar hebben we een Harry Potter kamer gehuurd. Ik ben zelf ook een Potter fan.'  Het Georgian House Hotel?' zegt Rachel verbaasd. 'Die heb ik ook geboekt! Maar ik heb geen Harry Potter kamer gehuurd. Ik ben geen Potter fan.' Verder wilde ik van het gesprek niks meer horen. Ik zet mijn oortjes in en luister naar een liedje.

Cause the players gonna play, play, play, play, play

And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate

Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake

I shake it off, I shake it off

Zal Louis een player zijn? Vast niet. Dan zou het allang bekend zijn gemaakt. Ik kijk op mijn horloge. Nog een halfuurtje en dan gaan we landen. Ik kijk weer uit het raam. Ik zie alleen maar wolken. Ik sluit mijn ogen.

Heartbreakers gonna break, break, break, break, break

And the fakers gonna fake, fake, fake, fake, fake

Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake

I shake it off, I shake it off 

Misschien is Rachel wel een faker. Net zo fake als mijn ex-vriendin toen ik 13 was. Doen alsof we beste vriendinnen waren. Ze steelde en rookte al! Daarna vroeg ze ook steeds of ze geld kon lenen bij mij. Ze zei dat ze geld wou gaan sparen voor haar zieke oma. Ik vond het zielig. Dus ik gaf haar ook het geld. Later bleek dus dat ze van het geld drugs kochtte. Ik was woedend. Daarna heb ik het contact met haar verbroken. Gelukkig heb ik het geld wel terug gekregen. Bijna 100 euro had ik haar uitgeleend. Ik vond dat zo stom van me zelf. Dan opeens voel ik alsof we gaan landen. Amy stoot mij aan. 'Hannie, we gaan landen!' Hannie, hoe komt ze er toch op. Ik glimlach een beetje.

Niet veel later...

'We kunnen ook met de taxi gaan.' Ik ben blij dat Rachel naar de Big Ben is gegaan en loop naar een taxi toe. 'Kunt u ons naar het Georgian House Hotel brengen?' 'Ja hoor, is goed.' zegt de man 'Ik help wel even om de koffers in de achterbak te krijgen.' 'Dank u wel!' zegt Amy puffend. Nadat de man onze koffers in de achterbak heeft gedaan zit hij weer achter het stuur en rijd. 'Het Georgian House House, zei je toch?' 'Ja.' antwoord Amy. 'Is het ver?' 'Nou, niet zo, 40 minuten denk ik.' Ik kijk naar buiten. Ik zie de rivier The Thames. Dan zie ik de Londen Eye. 'Amy! Kijk eens!' Amy komt leunend naar mijn kant uit mijn raam kijken. 'Cool! Super mooi is ie!' Ik kijk haar lachend aan. 'Alleen Louis nog!' zegt ze plagend tegen mij. 'Dan is jou droom uit gekomen!' 'Haha, en jij met Niall!' lach ik tegen haar. 'Was dat maar waar hé' 'Sorry dat ik stoor.' zegt de taxichauffeur opeens. 'Praten jullie over One Direction?' 'Ja, hoe weet u dat?' vraagt Amy verbaasd. 'Ik herken de namen.' zegt hij lachend. 'Ik heet trouwens Bob. Mijn dochter is ook fan van One Direction. Daarom herkende ik de namen. Wisten jullie al dat ze hier nu ook in Londen verblijven?' 'WAUW!' Amy knijpt in mijn hand. 'Wij zijn Hanna en Amy. In welke hotel verblijven de jongens van One Direction?' 'Even denken hoor.' Bob denkt diep na. 'Mijn dochter zei dat ze in de Georgian House Hotel verblijven.' Amy kijkt me met grote ogen aan. Ik kan het niet geloven. Ik verblijf in het hotel waar ook One Direction verblijft! Straks zie ik ze bij het ontbijt... 'Kijk, we zijn er.' zegt Bob een kwartiertje later. 'Ik heb het toch gezegd, daar staan allemaal fans.' Bob wijst naar een grote groep meiden die bij de ingang van het hotel staan. Amy en ik stappen uit en pakke de koffers uit de achterbak. 'Dank u wel.' zeg ik tegen Bob en ik geef het geld. 'Graag gedaan.' zegt hij en rijd weg. Opeens horen we onzettend veel gegil. Amy snakt naar adem. 'Hanna kijk!' zegt ze piepend. Ik draai me om. 2 meter van ons vandaan stopt een busje. Met de boys van One Direction...




I'm Yours ft. Louis TomlinsonDonde viven las historias. Descúbrelo ahora