Hoofdstuk 9

1K 55 8
                                    

--Hanna--   

'HAHAHAHAHAHAHA JE MOET EENS JE GEZICHT ZIEN!!!' proes ik lachend. Haha, wat een rare kop heeft William toch ook als hij een ballon gaat blazen. 'Pfffffff... Moet jij zeggen hé!' zegt hij nepboos en hij slaat me met een ballon. Ik kom nog steeds niet bij van het lachen. 'HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! JE HEBT NU EEN RODE HOOFD!! HAHA, NET ALS EEN TOMAAT!!!' 'Hou op!' zegt William en hij begint mij te kietelen. 'HAHAHAHAHAHAHA NU KOM IK HELEMAAL NIET MEER BIJ!!!' Ik probeer hem terug te kietelen maar hij is zo sterk! 'AAAHH KAPPEN WILLY!!' Er lopen tranen over mijn wangen.  'Genade?' vraagt hij, nog steeds kietelend. 'GENADE!' gil ik. Hij laat me los en we gaan verder met versieren. Na een uurtje kijken we tevreden rond. De slingers hangen, ballonnen zijn geblazen, confetti's liggen over verspreid op de grond, buiten zijn er versieringen. De taart hebben we maar in een koelkast gedaan, net als de frisdranken.

William komt naar mij toe, buigt voor over en begint te zoenen. We beginnen een spelletje te spelen. Eerst zacht, daarna begint pas het echte werk. Mijn handen gaan door zijn haar terwijl zijn handen mijn kont strelen. Langzaam gaat zijn hand naar mijn blouse en probeert de knoopjes los te krijgen. Shit, ben ik er wel klaar voor? William gromt wat, hij krijgt de knoopjes niet open. Ik maak ze zelf los en gooit mijn blouse ergens op de grond. Ik moet gaan grijnsen. Ik heb nog een hemd onder, William dacht waarschijnlijk dat hij er al was. Ik zie hem naar mij kijken en trekt zijn shirt over zijn hoofd. Mijn ogen vallen op zijn perfecte sixpack. Wauw. Ik bijt op mijn lip. William komt weer dichterbij me en zoent me weer. Zijn handen raken mijn borsten aan. Ik krijg kippevel. Het is ook pas mijn eerste keer. Maar geweldig zou het vast wel worden. Mijn handen gaan langzaam van zijn schouder naar zijn sixpack. Wow. Perfect. Wacht, dat had ik toch al verteld. Aawwhh, dit voelt echt goed. Nu doet William mijn hemd uit. Ai, ik heb alleen mijn bh en een korte broek aan. 'Je bent echt mooi.' fluistert hij in mijn oor. Ik bloos. Hij geeft me kusjes in mijn nek. Ik giechel. Haha, het kietelt ook zo. Ik kijk in zijn blauwe ogen. Ze zijn zo mooi. William pakt me op en legt me op een bank. Hij gaat voorzichtig boven op me zitten en buigt naar voren. 'Ben je er klaar voor, babe?' Ik slik en knik zachtjes. Daar gaan we dan... William doet zijn broek uit. Ik moet mijn best doen om niet te gaan lachen. Hij heeft namelijk een roze boxershort met bloemetjes aan. 'Wat?' vraagt hij niet begrijpend. Ik bast dan lachend uit en wijst naar zijn boxershort. 'Oh.' zegt hij lachend. 'Leuk hé!' 'F-A-N-T-A-S-T-IS-C-H!' Hij gaat weer boven op me zitten en legt voorzichtig zijn hand op mijn borst. Een rillig gaat door mijn heen. William ziet het. 'Chill babe.' zegt hij zwoel en hij begint me weer te zoenen. Ik zoen hem terug en bijt voorzichtig op zijn lip. Opeens gaat mijn mobiel af. We schrikken en William gaat snel van me af. Mijn mobiel blijft maar doorgaan. Ik neem op.

'HANNA!'

'AMY! Mens schreeuw niet zo!'

'Waar ben je? Je zou om 4 uur weer terug komen!

'WUTTE?? Hoe laat is het?'

'Girl, half 5! We zouden dan toch-'

'Naar de stad gaan om nieuwe outfits te kopen! Shit, ik kom meteen naar je toe!'

'Was dat Amy?' vraagt William nieuwsgierig. 'Ja, we zouden samen nog iets doen.' vertel ik hem terwijl ik mijn kleren weer aan doe. Ik zie hem teleurgesteld kijken. Ik kijk hem aan 'Honey, het spijt me.' zeg ik met veel spijt in mijn gezicht. 'Maar we zijn vanavond zijn wel de hele avond alleen!' William grijnst. 'Dat is waar!' Hij kust me op mijn voorhoofd. 'Ga maar gauw. Ik sluit alles wel af.' 'Weet je het zeker? vraag ik. 'Ja.' is zijn antwoord. 'Ga maar niet van de chips en taart snoepen hé!' Ik prik plagend in zijn buik. 'Ik zou niet durven!' zegt William lachend. 'Nee, dus doe dat daarom maar niet!'

--Louis--   

Ik zwaai Hanna na als ze weg gaat. We hadden het bijna gedaan. BIJNA! Dat Amy op dat moment moet gaan bellen... Ik sluit alles af en kijk voor nog een keer rond. Ja, alles staat goed. Morgen zal ik met Niall hier heen komen om alles nog door te checken. Ik kijk even op mijn mobiel. Ik heb gisteren nog een appje naar Harry, Liam en Zayn gestuurd, maar ze reageren er niet op. Hé, maar ze hebben het wel gezien. Zouden ze toch komen?

Half 12. Ik en Hanna liggen in bed. Hanna slaapt al. Wat is ze toch mooi, ook als ze slaapt! Ik doe mijn ogen dicht en probeer ook te slapen. Lukt niet. We hebben samen de hele avond echt gezellig gehad. Ik nam haar mee naar de bios. The Woman in Black 2. Het is wel best eng. Hanna kroop dichtbij me aan. Ik knuffelde haar voorzichtig en gaf haar gerustsellend kusjes op haar kruin. Ze kroop toen nog dichter bij mij. Steeds bij elke enge stukjes wilde ze me zoenen. Ik glimlach. Ze kan beter zoenen dan wie dan ook.

Daarna zijn we gaan eten bij de Pizza Hut. Ik had voor Hanna een extra grote pizza Hawaii besteld. Tja, ze is daar echt dol op! Haha, ik lag helemaal in een deuk toen ze aanviel! Ze keek me verbaasd en toen nepboos mij aan. 'Hou je mond.' mompelde ze. Ik lachte daardoor nog harder. Alle mensen keken raar naar mij. Boeiend ;). Ik ben zelf toch ook een beetje gek, haha.

Later zaten we in mijn hotelkamer. 'Zullen we weer verder gaan?' vroeg ik voorzichtig aan haar. Ze keek op. 'Met wat bedoel je?' vroeg ze verbaasd terug. 'Wat we vanmiddag mee bezig waren.' 'Oh, dat.' Ze keek even naar het plafond, als of ie heel erg interessant was. 'Ik... Wil jij het zelf wel ook echt?' 'Weet ni, alleen als jij het wilt, maar-' Hanna onderbrak mij. 'Ik wil het wel, maar ergens wil ik het ook weer niet.' Het was een tijdje stil. 'Zullen we dan maar een ander keer doen?' was mijn vraag. Ze haalde haar schouders op en ging op mijn schoot zitten. 'Oké. Mag ik bij jou een nachtje slapen, William?' Ik grijnste. 'Is goed, ga dan je spullen maar even halen.' Hanna glipte snel langs de deur en kwam even later terug met haar spullen. Schone kleding, badhanddoek, en een toilettasje. Wat? Er zat zoveel in dat het er bijna uit puilde. 'Waarom zoveel?' vraag ik met ongeloof. 'Ach, vrouwen.' zei ze en knipoogt naar me. Ik zucht. Hopelijk is er nog genoeg ruimte in de badkamer.

Nu pas, schiet er iets binnen. Mijn spullen. Mijn haarverf en kleurlenzen liggen daar nog. En al mijn andere spullen. Zou ze het al ontdekt hebben? Vast niet, anders had ze het al tegen mij gezegd. Damn, wat moet ik dan gaan zeggen als ze het toch heeft gevonden?

Wat dan?

Nieuw Hoofdstuk!!

Vote?

Comment?

Follow me!!!

BOEM BOEM CARROTPOWERRRR!!!! 💪

LY!

I'm Yours ft. Louis TomlinsonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin