Hoofdstuk 28

696 38 7
                                    

--AMY--

'Vertel op! Vertel op!' piep ik nieuwsgierig naar Niall en Harry. 'Ja! Kom op!' zeggen de anderen opgewonden. We zitten met zijn allen in de tuin, behalve Hanna, Louis en Tommy. Die zijn naar de stad om kleren voor Tommy te gaan kopen. En de jongens van 5SOS trouwens ook, die moesten weer terug naar Australië en volgende maand hebben ze een tour. Oh, en de vriendinnetjes van Luke en Ashton, Izzy en Lucy natuurlijk ook. Ze houden gewoon te veel van elkaar. 'Zijn jullie er klaar voor?' vraagt Niall met twinkelende ogen. Iedereen juicht van ja. 'Jullie weten dat over 5 dagen de verjaardag van Hanna is?' vertelt Niall langzaam. We kijken elkaar aan en knikken. 'Louis heeft iets speciaals voor haar gekocht en gaat ook iets speciaals doen!' zegt Harry vrolijk. 'Wat dan?' . 'Raad eens?' vraagt Niall trots. We bedenken van alles. Een lamborgini (Hanna vindt die auto's cool), een villa aan het strand (Hanna's droomhuis), een eiland... 'Hoe kom je op een eiland?' roept Zoey verbaasd aan Liam. Die haalt zijn schouders op. 'Kan toch?' zegt hij. 'IK WEET HET!!' gilt Emma. 'EEN RING!' En toen was het stil. Iedereen kijkt naar Harry en Niall. Ik hap naar adem. 'Gaat Lou Hanna ten huwelijk vragen?' vraag ik met mijn mond wijd open. Iedereen gapen de twee aan. Ze grijnzen naar elkaar en knikken. Dan barst we los. Iedereen gilt, schreeuwt, lacht en roept. HANNA EN LOUIS GAAN TROUWEN!! Of nou ja, dan moet Hanna eerst wel ja zeggen he.

'Dus, moeten we nog iets speciaals kopen?' vraagt Zoey terwijl ze Liam knuffelt. 'Nou, we hebben al een diadeem gekocht.' zegt Harry en hij laat ons een foto van de diadeem zien (zie foto). 'Dat is geen diadeem!' roept Emma. 'Dat is een tiara!' 'Sorry schat, ik haal ze altijd door elkaar.' verontschuldigd Harry. 'Maar wel mooi toch?' 'Echt wel!' roepen we allemaal in koor. 'En we hebben ook de jurk!' voegt Niall eraan toe. 'ECHT WAAR?' gil ik. 'LAAT ZIEN!' (Ik zou heel graag de jurk willen laten zien maar dat kan niet meer! Eerst kon je meerdere foto's plaatsen en nu nog maar 1!! Volgende hoofdstuk dan maar?) Harry port Niall. 'We hebben die jurk nog helemaal niet!' zegt hij boos. 'We hebben het alleen gezien!' 'Oh...' zeggen de meiden en ik teleurgesteld. 'Maar het is wel heel mooi!' voegt Harry er gauw aan toe. Daar worden we wel weer wat vrolijker. 'Dus Harry de tiara,' som ik. 'Niall de jurk, Liam de...' Ik kijk hem vragend aan. Hij denkt nog even na. 'Schoenen!' zegt hij. Ik lach. 'Dat is dan geregeld. Ik wil de bruidstaart wel doen!' 'Hoe kan je een taart nou inpakken?' zegt Zoey vol ongeloof. 'Nou, ik zoek op internet op naar bruidstaarten en als ik een mooie zie dan maak ik er een foto van, print het uit, en rol hem op met een mooi lintje.'  leg ik uit (Ik wil de taart ook laten zien, maar ja...). En dan als de trouwdag bekend is ga ik die taart kopen, snap je?' 'Aaahh. Goeie!' zegt ze.

'Wat moeten wij doen?' Ze gebaart naar zichzelf en Emma. 'De locatie misschien?' 'Die wil ik wel doen!' Emma wipt op en neer. 'En ik weet al welke!' Ik kijk vol vreugde naar Niall die als een gek grijnst. 'Louis wilt graag op het strand trouwen, en Hanna ook! Dus wordt het op Porthcurno gehouden!' Mijn ogen speren wijd open. Porthcurno is echt een mooi strand! Hanna heeft mij verteld dat Louis haar daar mee naar toe nam toen ze op die dag naar Nederlands wou gaan. Dat moet wel de goede locatie zijn om te trouwen. 'Goed idee! Dan print je ook een foto van het strand uit en doe je het net als mij...' grinnik ik. Zoey kijkt een beetje beteuterd. 'En ik dan?' pruilt ze. 'Bruidsboeket?' stelt Harry voor. Ze knikt en kijkt weer wat vrolijker. 'Ik weet al hoe ik het ga doen!' 'Wauw, dit wordt echt top!' gil ik. We beginnen weer met zijn allen hysterisch te worden. Echt waar, ik kan niet wachten tot ik Hanna's gezicht zie. En natuurlijk wanneer de bruiloft is.


-------------

SURPRISE!!!

JAJAJAJAJAJAAA LOUIS GAAT HANNA TEN HUWELIJK VRAGEN!!!

En 4K readers gehaald!! Wajooww ik dacht in het begin van dit boek dat ik het nooit zal halen, maar dus ja, zeg nooit nooit :D (maar dan heb ik wel gedaan ugh.)

Hey.

I love you <3 

Fijne daagjes verder xx









I'm Yours ft. Louis TomlinsonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu