Bölüm 23: Teslim Olmak İstiyorum

8.6K 554 27
                                    

"Dara uyan tatlım."

Dara abisinin kolları arasında uyumaya devam ederken birkaç dakika sonra gözlerini kırpıştırarak kendiliğinden uyanmış gerinerek doğrulurken "Ben uyurken bir şeyler oldu mu?" diye sordu.

"Oldu," dedi Vara kendi de yattığı yerden ayağa kalkarak.

Dara panikle etrafına bakmış yan yatakta birbirine sarılmış bir şekilde uyuyan Etlay ve Zarung'a bakmışken tekrar abisine dönerek "Ne oldu?" diye sordu.

"Kahvaltımız geldi canım," dedi Vara.

Dara her sabah kendisini bu şekilde kandıran abisini omzundan ittirmiş "Bir daha yutmayacağım," dedi gülerek.

"Her sabah aynı şey," dedi Vara sırıtarak.

Dara ona gözlerini kısarak baktıktan sonra yatakların bulunduğu kısımdan kahvaltının, yemeklerin belirdiği yere doğru ilerlemeye başlamış ve Lasenter ile Zedalda'nın da oraya ilerlediğini görmüşken iç çekerek yürümeye devam etti.

***

Ralmasc kahvaltı tabağını masanın üzerine bırakmış ilerde bazen babasına abisi Vara'dan gizli kaçamak bakışlar atan Dara'ya gülümsemiş Dara da ona yüzünü aydınlatan bir gülümsemeyle karşılık vermişken Ralmasc her zamanki işine, tutuldukları yerin zayıf noktası olup olmadığını araştırmaya başladı.

Yarı saydam duvarlardan dışarı görmeye çalıştığında görebildiği karanlıkla ağaçların karaltısıyken bir yaşam belirtisi dışarıda görünmüyordu. Ralmasc boynunu kıtlatmış eli yarı saydam duvarda öylece dışarı bakıyorken duyduğu çığlıkla hızlıca arkasını döndü.

Çığlığı atan genç kız yukarıdan bir melek misali yere düşmüş sarı saçları zemine yayılmış dizleri kırık bir şekilde yüz üstü yere bakıyorken sesi duyanlar o tarafa doğru ilerlemeye başladığında Ralmasc kızın yanına ilerleyip omzuna dokundu.

"İyi misin?"

Genç kız başını kaldırmış yüzünü örten sarı saçlarını geriye atıp iri yeşil gözleriyle Ralmasc'a bakarak "Sence?" dedi sert bir sesle. "Sen kimsin? Neredeyim ben?"

Ralmasc kaşlarını çatmış kızın yeşil iri gözlerinin etrafını kolaçan etmesini izliyor kız yavaşça doğrulmaya başladığında ona elini uzatmış, tutmayacağını düşünüyor ama Ralmasc nazik bir Şehzade genç kız uzattığı eli tutup ayağa kalktığında ona döndü.

Ralmasc kızın Torn'a ait olmayan kıyafetlerine bakıyor, kızın minik eteğinde uzun, pürüzsüz bacakları görünüyorken Ralmasc bakışlarını sabitlerken Torn'da hiçbir kızın bu tarz bir etek giymediğini biliyordu. Ama bu kısa etek oldukça kadınsı görünüyordu. Ralmasc bir kez daha bakışlarını başka yere sabitlerken "Neresi burası?" diye sordu kız gözlerine oturmaya başlayan korkuyla.

"Bizde bilmiyoruz," dedi Ralmasc omuz silkerek.

"Sen kimsin?"

Yakın mesafede olanlar sıradan birinin bir Şehzade ile nasıl bu şekilde konuştuğuna inanamazken "Ben Hükümdar Lasenter İnexhausta'nın tek oğlu Torn Galaksisi'nin ve alt sistemlerinin Veliaht Şehzadesi Ralmasc Erike İnexhausta," dedi Ralmasc en Şehzade sesiyle.

Genç kızın yüzünün rengi bir ton atmış Ralmasc'dan bir adım uzaklaşmışken gözleri şaşkınlıkla daha çok büyümüş ve orada korku okunuyorken "Bu olamaz," dedi kız titrek bir sesle. "Olamaz gerçekten bu olamaz. Rüyadayım. Yok, kabus bu."

"Hey, sakin ol."

Ralmasc bir oyana bir buyana giden kızı sakinleştirmek için omuzlarından tutmuş kızın dolu gözlerini görmüş "Adın ne?" diye sordu yumuşak bir sesle.

Galaxy of Torn : ALFAWhere stories live. Discover now