Bölüm 32: Gizemli Mesken

9.3K 489 47
                                    

Dara abisinin omzuna yaslanmış ve endişeyle etrafına bakınırken dün aralarından iki kişi kaybolmuş ve bu herkesi dehşete düşürmüşken kimse yalnız başına hareket etmiyor, herkes bir bütün gibi grup halinde kendi bölgelerinde duruyordu.

Zarung ilerde bir yerlerden Vara'ya işaret etmiş Vara Dara'nın başını kaldırarak "Zarung çağırıyor," dedi sakin bir sesle. Dara başını sallamış abisinin Zarung'un yanına gidişini izlerken bir anda Lily yanına oturup "Hükümdar Lasenter seninle konuşmak istiyor," dedi sessizce.

Dara'nın gözleri büyümüş direk abisine bakış atarak "Ne zaman söyledi?" dedi şaşkınlıkla.

"Ralmasc'a söylemiş o da bana söyledi," dedi Lily sırıtarak. "Ralmasc banyonun oraları tuttu, onu görenler oradan uzaklaştı. Hadi."

"Ama Vara..."

"Vara ikimizi de görmeyince beraber tuvalete gittiğimizi düşünür. Hadi," dedi Lily onu çekeleyerek.

Dara kalbi güm güm çarpmaya başlamış derin bir nefes alarak ayağa kalktı. Lily önde Dara arkada banyoların oraya geldiklerinde Lily onu içeri sokup bir kabine ittirmiş Lily kenara çekilip duvara dayanırken aynaların oradaki Ralmasc onu yanına çağırdı.

***

"Lasenter aklını mı kaçırdın?" dedi Dara onun omzuna vurarak.

"Evet," dedi Lasenter ve ona başka bir şey söyleme fırsatı vermeden Dara'yı kendine çekerek dudaklarıyla onun dudaklarını birleştirdi.

Dara titreyerek gözlerini kapatırken onu kendine çeker Lasenter ona bir nefesten daha yakın, birbirlerine tekrar ve tekrar tadarlarken Dara'nın dudaklarından sessiz bir inleme döküldüğünde Lasenter onu bırakmadan omzuna asıldı. Lasenter'in elleri Dara'nın iki yanında duvara dayalı müthiş bir düello ile onu öperken beyninde fırtınalar kopuyor gibi, bu tat bu koku onu çıldırtıyorken ona olan özleminin asla dinmeyeceğini daha iyi anlıyordu. Ona her öpüşte her nefeste tekrar aşık olurken dudaklarını çekmiş nefes almasına izin vererek alnını onun alnına dayadı.

"Sen evlisin Lasenter," dedi Dara nefes nefese. "Hükümdariçen buralarda bir yerde, abim buralarda bir yerde ve sen oğlunu da bu işe katıyorsun. Nasıl izin veriyor annesine bunu yapmana?"

Lasenter onun ateş saçan gözlerine bakıyor tebessüm ederken "Hiçbir şey umurumda değil," dedi ciddi bir sesle. "Ralmasc annesiyle pek anlaşamıyor. Benimde seni sevdiğimi yıllardır düşüncelerimde görüyor. Ona yalan söyleyemem."

Dara nefesini bırakarak ona bakmış gözlerindeki sinir ateşi sönmüşken "Ne hakkında konuşmak istedin?" diye sordu.

"Clara'yı," dedi Lasenter iç çekerek. "Ona ulaşmak için buradakileri kullanmaya başladılar. Dikkatli olmalısınız Dara. Seni tekrardan kaybetmeyi göze alamam."

Dara gözleri dolmuş ona bakarken bir hıh çekmiş "Biz en başında kaybettik Lasenter," dedi üzgün ifadesi ruhundan taşarken. "Ama haklısın Clara'ya ulaşmak ve onun kimin çocuğu olduğu ortaya çıkarmak için tüm bunlar. Yoksa bir Hanedan erkeği ile bir büyücü kadın kaçırılmazdı."

Lasenter onun alnına öpücük kondurmuş sıkıca sarılırken Dara'nın kalbi dışarı çıkacakmış gibi atıyor, atış sesi kulaklarında çınlıyorken "Bir daha böyle bir riske girme Lasenter. 22 yıl öncesindeki gençler değiliz artık. Sen artık bir Hükümdarsın ve senin bir Hükümdariçen var," dedi nefesini rahatlatarak. "Vara kaybolduğumu anlamadan gitmeliyim," diye de ardından hızlıca ekledi ve onun kollarından hızlıca çıkarak arkasında yorgun ve bitkin bir Lasenter bırakarak banyolardan çıktı.

***

Lily aynada kendine bakıyor Ralmasc ise duvara dayanmış gözleri kapalı şakaklarını ovarken "Başın mı ağrıyor?" diye sordu Lily.

Galaxy of Torn : ALFATahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon