Bölüm 2: Bizim İçin Kabus Vakti

18.8K 961 42
                                    

Saatler öncesi, Dünya

İki genç şimşeklerin çaktığı, göğün gürüldediği bir California akşamında müstakil bir evin küçük bahçesinde konuşuyorlarken gözlerinin keskin su maviliği simsiyah gecede şimşekten daha çok dikkat çeken kız iç çekerek başını yukarı kaldırdı.

"Hava iyice çığırından çıkıyor," dedi mavi gözleri karşısındaki sarışın gence indirirken.

"Bugüne kadar hiç böyle bir hava olmamıştı," dedi sarışın genç kızın simsiyah saçlarıyla oynayarak. "Eylül ayında fırtınalı yağmur olacak iş değil gerçekten."

Genç kız iç çekmiş içine doğan kötü bir hisle gözlerini kapamış ve o anda gözünün önüne yine turuncu bir gökyüzü altında karşısında sarışın mavi gözlü ve kendisine çok fazla tanıdık gelen bir erkekle bulmuşken hemen gözlerini açarak karşısında kendisine korku dolu gözlerle bakan gözlerle karşılaştı.

"Çok havadan sudan konuştuk," dedi kız hiçbir şey olmamış gibi.

Sarışın onun niyetini anlamış gülümserken "Haklısın," dedi ve onun siyah saçlarıyla oynamaya devam ederken dudaklarına yaklaştı. İki dudak birleşmiş içten bir şekilde, masumane bir şekilde yağan yağmurun altında bu iki genç öpüşüyorlarken gök gürültüsünden daha şiddetli "Clara," diyen sert bir sesle birbirlerinden ayrıldılar.

"Anne," dedi Clara kendini toparlayarak.

"İçeri gel bakalım yağmur şiddetini artıyor," dedi annesi az önceki sert sesinden uzak yumuşacık bir sesle.

Clara iç çekerek "Peki," derken "Phil, sende evine bakalım çocuğum," diyerek devam etti annesi yumuşak sesiyle.

"Peki, Bayan Torn," dedi Phil çekingen bir sesle. "İyi geceler."

Phil Clara'ya el sallamış ve bahçe kapısından hemen çıkıp gitmişken Clara ellerini beline koyarak yüzünde hafif bir tebessümle yukarıdaki balkonda kendisine bakan annesine baktı.

"Öyle sinirli görünmeye çalışma eve gir."

Clara gülmüş başını gökyüzüne kaldırarak tekrar gözlerini kapadı ve o mavi gözleri tekrar gördü. Gözlerini açıp başını sağa sola sallayarak içeri doğru ilerledi.

Clara salona girmiş annesi Dara Torn elinde kumanda televizyona odaklanmış haberleri dinlerken Clara ses çıkarmadan onun yanına oturdu.

"Yağmur şiddetini artırmaya devam ederken sıcaklık da doğru orantı da ilerleyecek. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz Bay Smith?"

Spiker meteoroloji uzmanına dönmüş meteoroloji uzmanı düşüncelerini dile getirirken Clara annesine dönüp "Anne?" dedi sorarcasına.

"Clara?" dedi Dara televizyonu kapatıp ona dönerken.

Keskin yeşil ve keskin mavi karşı karşıya göz kırpmadan birbirlerine bakarlarken Clara farkında değil ama annesi onu bu şekilde kontrol altında tutmaya çalışıyor bir yandan da ilerde karşısına çıkabilecek tehlikelere karşı eğitiyorken Clara pes etmiş bakışlarını annesinin keskin zümrüt yeşili gözlerinden çekti.

"Bir kerede sen pes et anne," dedi somurtarak.

Dara gülmüş kızının yağmurdan hafif kabarmış ama hala dümdüz duran saçlarını okşarken "Benim gibi olabilmen için daha pişmen gerekiyor Clara," dedi tebessüm ederek.

"Biliyorum."

Dara gençliğine çok benzeyen kızına bakıyor içinde günlerdir duran sıkıntılı havayı yok etmeye çalışıyorken kabus dolu günlerin yaklaştığını hissedebiliyordu.

Galaxy of Torn : ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin