hfd 193

345 24 0
                                    

Charlie p.o.v

Gelukkig werden we de volgende ochtend vroeg bevreid en mochten we gewoon terug naar huis toe aangezien we besloten hebben weer normaal te doen .Harry moest blijven maar ik werd gelukkig meteen naar huis gebracht zodat ashlyn niks gemerkt heeft. Phoebe heeft blijkbaar de hele nacht bij ons thuis gezeten voor het geval dat ze toch wakker zou worden maar dat is gelukkig niet gebeurt. Vandaag hoeft ze gelukkig ook niet naar school dus hoeft ze er ook niet vroeg uit.  Het is toch nog wel wat zwaar voor haar , maar dat is logisch. Al die indrukken die je ineens krijgt en niet kent ,daar word je gewoon moe van. Dat waren wij ook als kinderen dus maak ik me er niet druk om. Het was tenslotte haar eerste proefweek en dus de eerste keer dat ze met andere kindjes is en niet in haar eigen kamer de hele dag speelt maar op een school. Gelukkig niet op een prive school!!! De kranten schrijven er wel over dat ze het belachelijk vinden dat ze naar een openbare school gaat terwijl harry makkelijk een prive school zou kunnen betalen. Dat is ook wel zo maar we willen haar gewoon normaal opvoeden dat ze niet zo verwent word. Ik wil niet lullig doen maar ooit die dochter van kim kardashian gezien?? Die heeft nu al meer fotoshoots gehad dan een gemiddeld model in een jaar heeft. Ook word ze overal mee naartoe getrokken en moet ze maar weer haar mond houden omdat haar mamie haar weer naar een modeshow moest meenemen. Zij is niet anders gewent maar waarom zou je een kind zoiets aandoen?! Wie wil er nou in een chanel jurkje 14 uur in een vliegtuig zitten met schoentjes waar al een hakje onder zit. Oke , ik denk dat mijn punt wel duidelijk is dat we het dus zo niet willen !! En ook zei een tijdschrift dat dit haar plezier op school gaat verpesten aangezien moeders en oudere zusjes van haar klasgenoten harry dan gaan stalken. Dat doen ze nu ja , maar over een paar dagen is dat weer gewoon normaal. Als ik toch voor een krant zou werken he... misschien moet ik mijn eigen blog eens gaan maken. Zo kan ik mensen een verhaal vertellen waar de waarheid in staat en zelf ook beslissen wat ik wel en niet wil vertellen. Op deze manier kunnen ze dan ook geen onzin gaan vertellen... ik ga hier echt maar eens serieus overna denken want het lijkt me niet eens een heel slecht idee. Natuurlijk moet harry er wel mee instemmen, maar anders ga ik het denk echt doen.

'Mama waar is papa ' vraagt ashlyn als ze buiten aan tafel zit te tekenen terwijl ik bezig ben om een email te sturen naar mijn ouders om te laten weten hoe het met ze gaat. 'Papa is nog bij opa en met de jongens ' zeg ik en typ ondertussen verder terwijl ashlyn vrolijk verder kleurt. Als de telefoon gaat schuif ik mijn stoel naar achter en schuifel snel naar het aanrecht toe waar de telefoon staat. 'Charlie ' zeg ik als ik het gehaald heb. 'Hi charlie , het is anne ' ' oh hi, uhm harry is er ni- ' ' ik bel niet voor harry ' zegt ze en kapt mijn zin af. 'Aangezien leah weg is dacht ik... misschien wil je je honden wel weer terug hebben. Niet dat ik ze kwijt wil maar ik weet hoe leuk jij en ashlyn ze vinden ' omg die was ik serieus al een klein beetje vergeten !! 'Graag !!! Moet ik ze komen halen ?? '  ' ik ga je echt geen 3 uur laten rijden met je been charlie. Ik kom wel jullie kant op dan zie ik harry ook weer eens '

Na een tijd te hebben afgesproken ga ik terug naar buiten waar het ondertussen steeds warmer word. Begin mei maar het voelt al aan als zomer. Als ik aan de email verder wil gaan komt er een bericht in het scherm met nieuw bericht 1* . Aangezien ik mijn email bijna nooit gebruik kan het maar een iets zijn en dat is de gevangenis. Vandaar dat ik meteen het bericht verwijder zodat ik niet zie wat er nou weer voor onzin in staat. 'MAMA '  hoor ik en word uit mijn trans gehaald. Ashlyn houd haar tekening omhoog wat er.. ingewikkeld uit ziet. 'Wooowww !!! ' zeg ik en pak de tekening aan. Ze springt van haar stoel en komt naar mij toe waar ze op mijn schoot komt zitten. 'Dat is papa , dat ben jij , ik ' zegt ze en legt zoals altijd haar tekeningen tot op de kleine details uit. Dit keer zijn we in de dierentuin en is mijn ijsje gevallen en is er een piguin. Ik herken 3 poppetjes maar de pinguin en de ijsjes heb ik nog niet gevonden. 'Vind je hem mooi??' Vraagt ze als ze klaar is met uitleggen. 'Heel mooi !! ' zeg ik en kijk er nog eens goed naar. Tussen ons drieen in heeft ze hartjes geprobeerd te tekenen die er niet eens heel slecht uit ziet. 'Dat is dat wij papa heel heel lief vinden. Mama ook ' zegt ze en wijst naar de hartjes terwijl ze knikt. 'Mama gaan we naar dierentuin ' vraagt ze dan blij. 'Niet vandaag ash , mama weet niet wanneer papa terug komt en mama haar benen doen een beetje au ' zeg ik en ze knikt. Meteen springt ze van mijn benen af en begint ze ineens haar spullen op te ruimen. Als ze alles opgeruimd heeft komt ze naast me staan en trekt aan mijn pols. 'Kom ' zegt ze en trekt nog een keer. Ik sla de laptop dicht en ga maar met haar mee naar binnen toe. Daar klopt ze op de bank en duwt me neer. Als ik zit komt ze met kussens en probeert onder mijn benen te doen en een deken over me heen te gooien. 'Doet papa ook als je au hebt ' zegt ze en komt dan met haar dora deken naast me zitten en doet haar deken ook over haar benen heen. Ze legt haar hoofd op mijn bovenbeen neer en laat mij met mijn vinger langzaam door haar haren heen gaan terwijl ze naar de televisie kijkt. Ik ga langzaam door met het strelen van haar haren als ze ineens slapperig word. 'Wil je weer gaan slapen ' vraag ik zachtjes aan haar. Ze knikt en komt duf omhoog. Ze pakt haar deken op , ploft op mijn schoot neer en komt tegen me aanliggen. Ik help haar om haar deken over haar lichaam heen te leggen en houd haar dan in mijn armen vast. Aangezien de televisie niet heel leuk is en ik toch nog best wel moe ben van het grapje van de jongens val ik na een tijdje met ashlyn samen in slaap.

Harry p.o.v

'Serieus , waarom moest ik nou blijven ' vraag ik nadat ze me nog een tijd daar hebben gehouden. 'Omdat ik met je wil praten ' zegt theodore ineens uit het niets. De jongens verdwijnen uit de woonkamer van louis en laten ons alleen. Theodore komt naast me zitten en pakt mijn handen vast. 'Ik ben kwaad op je om wat je mijn kleindochter hebt aangedaan. Maar ik weet zeker dat alleen jij haar gelukkig kan maken harry. Charlie weet dit niet maar ik denk dat het voor mij binnen 2 maanden is afgelopen. Misschien is dit wat veel gevraagd maar ik zou er zo graag nog bij willen zijn als je haar ten huwelijk vraagt. Mijn zege heb je en die van edith dus de rest ligt aan jou ' zegt theodore terwijl hij emotioneel word. 'Ik wil wel , heel graag zelfs , maar charlie vind het te snel ' zeg ik teleurstellend. 'Ik weet zeker dat ze ja zou zeggen. Als jij nu maar gewoon trouw blijft anders kom ik goed bij je spoken als ik daarboven ben ' zegt hij half lachend half huilend. 'Ik zal mijn best doen dat beloof ik ' zeg ik en hij knikt. Dan vallen de jongens terug binnen met edith aan liam zijn arm. 'Theodore het is nu wel genoeg geweest. We gaan naar huis ' zegt edith en theodore knikt. Ik help theodore omhoog en breng hem naar buiten waar phoebe al met haar auto staat te wachten. Als ze zitten zwaaien ze nog en verdwijnen dan de oprit af.

Als louis me thuis brengt zet hij me voor de poort af. Het laatste stuk naar de voordeur loop ik en zoek ondertussen naar de sleutels in mijn zak. Als ik de deur open heb gedaan ga ik naar binnen en doe ik de deur dicht. Meteen valt het op dat het stil is , maar word al snel duidelijk waarom. Op de bank liggen charlie en ashlyn samen onder allemaal dekens tegen elkaar aan te slapen. Het beeld maakt me even stil en laat me realiseren hoe gelukkig ik ben. Ik heb alles waar een mens om kan wensen hier voor me. Hierdoor en door gisteravond weet ik ook zeker dat de rest van mijn leven met of zonder charlie gaat worden want anders zie ik gewoon niet voor me. Ik wil het niet te snel doen en haar onder druk zetten of voor het blok duwen maar de wens van theodore hangt ook nog in mijn achterhoofd te bungelen. Ik begreep eerst niet waarom hij dit wil maar toen ik erover na begon te denken was het toch best logisch. Hij weet dat als er een bruiloft komt hij hem helaas niet gaat halen en hij wil zijn kleindochter gewoon graag gelukkig zien. Dat snap ik ook echt heel goed want zo zou ik ook zijn , maar dat zou weer heel lullig zijn tegenover charlie aangezien ik heb gezegt dat ik haar alle tijd zou geven die ze nodig had. Maar ze heeft toegegeven dat ze van me houd dus dan is er toch nog wel iets. Misschien als ik me binnen nu en de komende paar weken goed bewijs dat ik haar nog kan vragen voordat het te laat is. Ik wil haar heel graag weer ten huwelijk vragen dat is het probleem niet maar ik wil gewoon niet te snel gaan. Als ik charlie en theodore gelukkig moet maken zal ik van alle twee een beetje moeten vragen en dan moet het lukken. Ja en dan nog maar de hoop dat ze echt ja zegt want dat is de hele bedoeling hiervan. Dan gaat deurbel en doe ik die open. Voor ik kan zeggen dat mijn moeder zachtjes moet doen heeft ze de riemen van de honden al los gelaten en stormen ze al naar binnen toe. Tegen houden heeft geen zin meer dus laat ik mijn moeder maar gewoon naar binnen. Eenmaal binnen zijn charlie en ashlyn weer wakker en aaien ze moos en bram die vrolijk met hun staart kwispelen. 'Ik zei toch dat ze je miste ' zegt anne tegen charlie die aan het stoeien is met de honden. 'Mij hondjes ,  niet oma ' zegt ashlyn lachend terwijl ze bram over zijn buik kietelt. 'Dat klopt maar oma moest op de hondjes passen. Nu moet jij dat weer doen ' zegt mijn moeder en zet een krat met spullen op de grond neer. 'Dit is voorlopig alles wat je nodig zult hebben en de rest komt dan nog wel ' zegt ze en ik knik. Ashlyn is ondertussen al aankomen lopen en begint de speeltjes uit het krat te vissen. 'Mag ik buiten met ze mama ? ' vraagt ashlyn terwijl ze een bal vast heeft. 'Ja dat mag. Maar als ze hem niet willen geven niet pesten he ' ' neenee mama ' horen we nog terwijl ze de keuken inrent opweg naar de tuin. 'En hoe gaat het met jullie twee ' vraagt mijn moeder na een tijdje. 'Goed ' zeiden we in koor. Ze kijkt ons raar aan maar loopt dan door naar de keuken. 'Ik pak zelf maar wat denk ik , harry ' oops...

Thanks 4 reading , voting and all the amazing comments x #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu