hfd 105

871 29 2
                                    

GUYS IK BEN OVER !! WHOOHOOO

ordinary people - ( ashton cover )

charlie p.o.v

als ik thuis kom gooi ik het paar hakken meteen in de container en loop dan snel door de sneeuw naar de voordeur en maak de deur open . als ik binnen ben sla ik de deur met een klap dicht en gooi mijn jasje in de gang op de grond neer . terwijl bram en moos vrolijk staan te kwispelen met hun staart , negeer ik ze en loop ik meteen door naar boven . ik trek de jurk over mijn hoofd en gooi hem in de hoek van de kast neer . van de plank pak ik een paar zwarte skinny jeans en pak een wit hempje met mijn grijze vest en ga dan op bed zitten . ik sluit mijn mobiel aan op mijn box en zet keihard jesus of suburbia aan. beneden haal ik de fles vodka uit de kast  en ga dan boven op bed liggen en neem af en toe een slok uit de fles .

hoe durfde ze me een slet te noemen !! oke ze zei het niet zo maar zo bedoelde ze het wel . veel laat ik me zonder problemen noemen maar je moet me geen hoer of slet gaan noemen . dat was gewoon echt triest . snel neem ik nog een slok en zet de box harder aan.  ' CHARLIE ' hoor ik geschreeuwd . ' BOVUHH ' schreeuw ik lachend . ik zet de box zachter en hoor harry dan de trap op komen lopen en kijkt me verbaast aan als hij me ziet . ' charl- ' hij stopt zijn zin en trekt dr fles vodka uit mijn handen.  ' waarom drink je ' vraagt hij . ' dorst ' zeg ik giegelend . oke , als je meer dan de helft in een kwartier op hebt dan komt hij wel snel aan.  ' charlie , je moet je problemen niet weg drinken ' zegt harry . ik haal mijn schouders op en zeg '

harry p.o.v

' huilen is een teken van zwakte . huilen is voor p-poesies . n-nu merk ik niks ' zegt ze lachend . denkt ze er serieus zo over ?? ' charlie , dit kan echt niet ' zeg ik en ga naast haar op bed zitten en zet haar muziek uit . ' gaat het wel ' vraag ik . ze knikt en begint weer te lachen . ik help haar onder een dekentje en leg haar onderuit op het bed.  ' waarom laat je me slapen ' zegt ze en doet haar handen voor haar ogen . ' omdat je te veel gedronken hebt en je moe bent ' zeg ik en hou haar armen omlaag . ' okee okee !! ik ga al slapen ' zegt ze en gaat onder haar dekentje liggen en is dan snel in slaap . ik sta op en pak de doos van bij de trap en leg haar kleren in haar kast en doe haar armband weer om haar pols heen.  dan gaat mijn telefoon en ren ik snel naar beneden zodat charlie niet wakker word . ' hallo ?? ' komt er meer als een vraag uit. ' uhmm hazz ' zegt liam . ' hey ' zeg ik . ' uhmm , hoe is het met haar ' vraagt hij terwijl ik allemaal stemmen op de achtergrond hoor . ' niet zo goed . ik vond haar met een fles vodka die meer dan de helft leeg was ' zeg ik en doe de deur naar de achtertuin open voor de honden . ' oh ' zegt hij . ' zeg niks tegen de rest ' vraag ik . ' is goed . maar als er wat is , dan moet je het maar zeggen ' zegt liam . ' is goed ' zeg ik en hang op . ik ga terug naar boven en ga naast charlie liggen die nog rustig ligt te slapen. heel even slapen kan geen kwaad toch ?

als ik na twee uur wakker word ligt charlie naar het plafond te staren . ik wrijf in mijn ogen en vraag ' wat is er ' . ze haalt haar schouders op en zegt niks . ' er is wel iets ' zeg ik en ga rechtop zitten . ze legt haar arm voor haar gezicht maar haalt hem snel weg en kijkt naar haar pols . ' je hebt hem terug gegeven ' zegt ze verbaasd. ik knik  ' zelf kon ik hem toch niet dragen ' zeg ik lachend . ze kijkt blij naar de armband maar kijkt al snel weer met een emotieloos gezicht . ' je moet echt zeggen wat er is ' zeg ik . ' ben je boos om wat ik tegen je moeder heb gezegt ' vraagt ze . ' nee tuurlijk niet . het is goed dat je voor jezelf opkwam ' zeg ik . ze knikt en doet dan haar ogen weer dicht terwijl ze zucht . ' je moet ook niet je problemen weg drinken ' zeg ik . ze knikt draait zich dan op haar zij om weer verder te slapen . ' weltruste charlie ' zeg ik . ze reageert al niet meer en ik sta op en loop naar beneden . van tafel pak ik mijn sleutels en ga dan weg . terug naar louis zijn huis .

charlie p.o.v

als ik na een paar uur weer wakker word strompel ik naar beneden met de deken nog om me heen . ik plof op de bank neer en doe mijn laptop op schoot . na tien minuten wachten is hij eindelijk aan en open ik mijn email . de bovenste is van robbie en maak ik als eerste open .

JUST...don'tWhere stories live. Discover now