hfd 52

930 25 2
                                    

green day - holiday

harry p.o.v

we lopen door de gangen heen maar hebben charlie nergens kunnen vinden . liam liep al te zeuren dat ze al weer vervelend was en niall en louis waren door het dolle heen omdat ze terug was . en wat ik ervan vind ?? ik ben echt heel erg blij !! ze heeft er in twee maanden voor gezorgt dat ik voor haar gevallen ben . chelsea vertelde ons dat sinds ze bij haar is komen vaak gevaarlijke dingen doet en dat het nu al een paar keer fout is gegaan . zo is ze tijdens rots springen met haar heup langs stenen gegaan waardoor ze nu een groot litteken heeft , en is ze weer bewusteloos bovenwater gekomen . ' hoe gaat het nu met haar ' vraag ik aan chelsea . ' het gaat wel , ze doet nog steeds gevaarlijke dingen en dingen die ze beter niet kan doen alleen volgens mij is ze verslaaft aan adrenaline ' legt chelsea uit. ' alles wat gevaarlijk is en snel gaat vind ze cool ' vertelt chelsea . we praten nog wat verder tot we bij onze kleedkamer uitkomen . ik doe de deur open en zie charlie als een balletje op de bank liggen . ' sshhh ' zeg ik en zorg dat de rest stopt met praten . ' aaahhhh ' zeggen louis en niall tegelijk . ' shit he , nu kan ik niet naar huis ' zegt chelsea . ' hoezo niet ' vraagt zayn . ' ik heb nog geen rijbewijs en charlie moet rijden ' zegt chelsea . ' het is al kwart voor elf , hoe ver moet je ' vraagt niall. ' ongeveer 2,5 uur ' zegt chelsea terwijl ze een hand door haar haar haalt . ' dacht het niet , jullie gaan niet meer naar huis  ' zegt liam . we hebben kort overleg en besluiten om ze een nacht bij ons te laten slapen . ik til haar van de bank af en ga naar buiten toe . ik til haar de auto in en zet haar op mijn schoot.

als we in het hotel aankomen lopen we naar boven onze kamer in . ' waar moet charlie heen ' vraagt liam. ' ik leg haar wel in mijn bed ' zeg ik en loop naar mijn deur . ' geen gekke dingen doen harry ' zegt louis . chelsea komt achter me aan met de spullen van charlie . ik leg haar op bed neer en laat chelsea erbij . ze trekt charlie haar schoenen uit en trekt haar trui voorzichtig uit . ze trekt een van mijn trainingsbroeken bij charlie aan en haalt haar bril van haar gezicht af  . ' zo , ook weer klaar ' zegt chelsea . ' moet je dit vaker doen dan ' vraag ik aan chelsea . ' ja , meestal als ze buitenwesten is door iets . de laatste tijd valt ze veel flauw en is soms afwezig . dus dit gebeurt vaker ' zegt chelsea en loopt de kamer uit. ik trek mijn pyjama aan en leg mijn andere kleren op mijn koffer neer . ik loop richting mijn badkamer als ik charlie zacht hoor. ik draai me om en zie haar rechtop zitten. ' hey ' zeg ik zachtjes . ' oh hey ' zegt ze en wrijft over haar hoofd . ' gaat het ' vraag ik . ze knikt en gaat dan weer liggen . ik loop de badkamer in en poets snel mijn tanden voor ik me bed in ga . charlie heeft haar ogen dicht geknepen en houd haar hand op haar hoofd . ' gaat het echt wel ' vraag ik aan haar . ' me hoofd doet pijn ' zegt ze . ' waarom zei je dat niet meteen ' zeg ik en sta op . ik loop de keuken in en haal uit de la een pijnstiller . op de tafel staan volle flesjes water waar ik er een van pak en terug loop . de rest is ook al naar bed toe dus ik doe zacht . ik loop mijn kamer in en geef de pil aan charlie met het flesje water . ' hoelang heb je dit al ' vraag ik aan haar . ' hoelang heb ik wat 'vraagt ze als ze haar flesje heeft weggezet . ' hoelang heb je al hoofdpijn , en komt het niet door iets wat je gedaan hebt ' vraag ik voorzichtig . ' heeft chelsea het vertelt ' vraagt ze . ik knik voorzichtig . ' wat heeft ze gezegt ' vraagt charlie met haar tanden stijf op elkaar . ' dat je gevaarlijke dingen doet en dat je bewusteloos was en een ongeluk hebt gehad met het springen van rotsen ' zeg ik eerlijk tegen haar . ' en wie weten dit allemaal ' vraagt ze boos. ' wij allemaal ' zeg ik . ze duwt haar deken weg en stapt uit bed . ze doet haar trui over haar hoofd heen en pakt haar telefoon en sleutels voor ze de kamer uit rent . als ik achter haar aan ga hoor ik de deur al dicht vallen . dat word de rest wakker maken...

charlie p.o.v

ik ren de kamer uit en sprint de gang op . zo snel als ik kan ren ik het trappen huis in en ga zo snel mogelijk van de trap af . als ik in de lobby kom ren ik naar buiten en haal mijn sleutels uit mijn zak . als ik het nog goed weet staat de auto een paar straten verderop . ik ren over straat zo snel mogelijk richting de auto . het is nu niet bepaald een leuk tijdstip om zo rond te lopen . als ik aankom hijg ik eerst uit voor ik in de auto stap . chelsea ziet maar hoe ze thuis komt . ik start de auto en rij weg .

JUST...don'tحيث تعيش القصص. اكتشف الآن