hfd 164

404 18 1
                                    

Charlie p.o.v

Uiteindelijk heb ik er langer over gedaan dan nodig was, wat kwam doordat ik 1, vet langzaam reed doordat ik geen zin had om door te rijden en 2, ik heb een andere weg genomen zodat ik zeker wist dat ik de rest niet tegen kwam . Als ik namelijk aankom begint het al wat donker te worden en brand er al vol op licht in het huisje. Het is midden in het bos en onderweg hier naartoe ben ik al weer genoeg geconfronteerd met van alles. Watervallen hier, rotsen daar. Het lijkt wel alsof ik dat allemaal al gewoon vergeten was en dit een soort hulpje was in mijn hoofd van ' hey , weet je nog toen je zo labiel was dat je allemaal gevaarlijk shit deed om er een kick van te krijgen ?? ' labiel... dat was ik wel ja. Waarom heb ik al die dingen ooit gedaan!! Ik heb met zoveel dingen in mijn leven spijt over hoe ik het aangepakt heb. Ik ben 22 en heb een lijst vol met dingen die ik anders had willen doen als het zou kunnen. Meer over dingen praten die me dwars zitten , niet zo gevaarlijk hebben gedaan elke keer , niet gevlucht zijn toen ik erachter kwam dat ik zwanger was , harry vaker verteld dat ik van hem hou. Maar er zijn ook dingen die ik niet zou willen veranderen hoor , ik ben met sommige dingen wel tevreden. Een dochter krijgen, europees kampioen worden , harry en de rest redden. Als je het zo bekijkt van alles wat er in 6 jaar is gebeurd dan is dat allemaal best een donkere periode geweest , niet alles hoor maar wel een beetje . Alsof er een zwarte wolk boven je hangt en die je gewoon overal volgt. Zoiets was het. Ik hoop dat dat nu niet meer gebeurt en , om het maar heel kinderachtig te zeggen , er nu een regenboog komt in plaats van die wolk.

' ze is er !!' Hoor ik meteen als ik de deur van het huis open doe. Wat gestamp en wat 'yeahhs ' later en ik word gegroet door iedereen. Alfie lijkt nog het meeste van allemaal opgelucht wat ik goed begrijp ook . ' ik heb wel honger ' zeg ik nadat ze allemaal hebben gezegt hoe ik nooit meer zomaar weg mag gaan zonder dat ik het tegen ze zeg. ' nee nee ' zeg ik en volg iedereen. ' ik meen het driver, je geeft me nog een keer een hartaanval. Weet je wel niet hoe moeilijk het was om niet te zeggen wat er vandaag in at hoofdje van jou rond ging ?!?!' Fluistert alfie bezorgd en opgelucht tegelijk. ' ik snap het alfie maar ik ben ook heel blij dat je niks gezegt hebt. We vertellen ze het later wel ' zeg ik en hij knikt. ' vertellen later wel wat ?? ' zegt ella dan ineens die voor ons staat. Ah oh. Dit is net heel verkeerd overgekomen. ' jij bent echt een vreselijk mens charlie !! ' zegt ella na een tijdje boos voor ze naar de trap rent en boven een kamerdeur hard dicht gooit. ' het is niks' zeg ik tegen alfie voor hij wat kan vragen. Ik laat haar maar gewoon even met rust en ga naar de keuken waar rosie bezig is met eten. ' zeg pleasee dat het bijna klaar is ' vraag ik als ik haar met allemaal lekker eten bezig zie. ' als bijna een kwartiertje betekent dan ja' zegt rosie terwijl ze verder gaat met het maken van een salade . ik loop dan tevreden de woonkamer in waar iedereen wat zit te praten en eigenlijk in de starthouding zit voor als rosie zegt dat het eten klaar is. Het is ondertussen al laat en iedereen heeft echt honger. Iedereen rent dan ook naar de keuken zodra rosie zegt dat we kunnen gaan eten. Op tafel staan schalen met pasta, kip , salades en nog veel meer lekkers. 'Eetsmakkelijk ' zegt ze als iedereen aan tafel zit.

Tijdens het eten krijg ik de hele tijd vuile blikken mijn kant op van zowel ella als robyn. Ze zal wel gezegt hebben dat ik alfie heb geprobeert te stelen maar dat is helemaal niet waar. Die jongen heeft gewoon allemaal informatie overmij gezocht en weet zulke dingen nou eenmaal. Alfie is wel leuk maar zij weten ook niet mijn type. En als was hij het wel , ik zou dat nu echt nog niet kunnen. Ookal doe je het dan niet , het voelt dan denk ik toch als vreemdgaan . Daarvoor denk ik nog teveel aan hem. ' ik heb nu al zin in de rest van de week' zegt benjamin en bedoelt daarmee het geweldige koken van rosie. Finley en oliver knikken overtuigend als ook zij bijna hun bord aflikken. ' ik ben hier de zwangere vrouw en kan dus weinig , maar als jullie willen dat ik kook vind ik dat prima ' zegt rosie als ze klaar is met haar eten. ' doe je ook verzoekjes?? ' vraagt finley waardoor iedereen begint te lachen. ' en waar denk jij aan bij een verzoekje ' vraagt ze lachend. Finley denkt even na maar lijkt het dan bedacht te hebben. ' morgenochtend een uitgebreid ontbijt met bacon, eieren en pannekoeken lijkt me wel wat' zegt hij . Dan staat rosie lachend op en begint af te ruimen. ' hierbij is je verzoek afgewezen' zegt ze en gooit een handdoek naar zijn hoofd toe. We beginnen met zijn alle op te ruimen en gaan dan allemaal op en rond om de banken zitten. Oliver zet de televisie aan en gaat opzoek naar iets om te kijken . We zijn met zijn alle in gesprek als ik ineens een tekst meekrijg met wat er gezegt word.

JUST...don'tWhere stories live. Discover now