Hfd 34

1K 30 2
                                    

Magic - coldplay

~

Charlie p.o.v

Nadat harry me kamer uit is gegaan ben ik terug gaan liggen . ik denk dat ik ondertussen hier al een uur lig en gewoon naar het plafond aan het staren ben . de hele tijd spookt ' wat als ' door me hoofd heen . Wat als hij nooit avond dienst had gehad of.niet.in de beveiliging was gaan werken , wat als hij er nu was geweest , waren de jongens hier dan nu wel ??? en zo ja , moet ik nu blij zijn of niet ?? en wat als ik me gewoon had gedragen al die tijd , dan had ik misschien ook nog een goede band met me moeder . maar dan waren de jongens er niet geweest , en als die er niet waren geweest dan was ik nu waarschijnlijk gezelllig met me moeder tv aan het kijken !!!

Oke charlie ..... rustig ...... oke het gaat weer .

Maar wat als ik er nou nooit was geweest .. waren me ouders dan nu nog wel bij elkaar ??? hoe zou me klas er dan uit hebben gezien ?? en wie had alex dan als beste vriend ???en wie was dan de vervelende uit onze klas ??? zou het beter zijn geweest als ik er niet was ???!!!!!

Oke je gaat weer te hard !!!..... kalm !!!!

En nu nergens meer aan denken en gewoon proberen te slapen .... dat is dat met je ogen dicht . ik trek me deken tot aan me nek en ga rustig liggen . en nu gewoon rustig blijven en nergens aan denken ....

' CHARLIEEE' hoor ik van beneden komen , net voor ik in slaap viel !!!!nu en je ruzie met deze gorilla hier !!! ik grom en duw de deken van me bed af en loop naar de kast waar ik me honkbal knuppel uit haal . ik doe de deur terug dicht en storm de trap af naar beneden . ik sta in de deur opening van de woonkamer en hou de knuppel goed vast . met me tanden op elkaar zeg ik ' welke idioot schreeuwde mijn naam ' ze kijken me met grote ogen aan en bewegen niet . ' Ik ga niet weg voor ik weet wie het was ' zeg ik boos . ' Als je de knuppel aan ons geeft zeg ik het ' zegt harry . ik buk en leg de knuppel op de grond en schuif hem richting de jongens . als harry hem vast heeft wijzen ze tegelijk naar niall die me heel bang aan kijkt . ' Hier ga je voor boeten ' zeg ik en ren dan op hem af . ' HIER KOMEN ' schreeuw ik naar hem en ren achter hem aan door de woonkamer heen . na een paar minuten achter elkaar aan gezeten te hebben word niall door liam en zayn vast gehouden en ik door harry en louis . ' LAAT ME LOS ' schreeuw ik boos . ' Hoezo ben je zo boos ??' vraagt niall bang . ' IK SLIEP EINDELIJK BIJNA ' schreeuw ik boos terug . dan knijp ik louis in zijn zij waardoor hij me los laat en ik mezelf uit harry zijn greep haal. Ik ren op niall af en net voor ik bij hem ben hebben ze me weer vast . ' LAAT ME LOS ' schreeuw ik . ze trekken me dan mee de woonkamer uit en duwen me de trap op en lopen achter me aan naar boven . ik ga me kamer in en ga op me bed zitten aan de kant van het raam en staar naar buiten . ' Ik kijk even bij niall ' zegt louis en loopt weg . ik hoor hem weglopen maar ik draai me niet om . dan ineens vraagt harry ' waarom reageerde je zo boos ? niall wou alleen maar aardig doen ' ik reageer er niet op en blijf naar buiten kijken . ik moet me groot houden . ik haat het om te huilen en al helemaal in het bij zijn van andere. ik bijt op me onderlip en knijp me ogen dicht . Geen tranen , niet huilen , je bent geen watje . ik slik het weg en doe dan me ogen terug open . dan zit harry voor me . ' Je mag niet liegen dat weet jij ook ' zegt hij serieus . ' En alles in houden is ook niet goed ' ik draai me ogen en kijk dan omlaag . dat begrijp ik ook nog wel . ' Ik wacht wel tot je slaapt en ga dan weg ' zegt hij . ik knik en ga dan weer onder me deken liggen . hij komt naast me zitten en speelt met mijn vingers . om een vreemde reden werd ik daar vroeger altijd slaaperig van . na een paar minuten val ik in slaap .

Harry p.o.v

Ze ontspant en dan weet ik dat ze slaapt. Ik sta voorzichtig op en loop dan haar kamer uit . ik doe de deur zachtjes achter me dicht en loop naar beneden . niall zit op de bank en kijkt verdrietig . Ik loop naar hem toe en ga naast hem zitten . ' Niall , het ligt niet aan jou ' zeg ik . hij haalt zijn schouders op . ' Er is gewoon iets wat ze niet zegt maar wel mee zit ' zeg ik . Niall kijkt me raar aan en zijn gezicht zegt " leg eens uit " . ' Ze verbergt iets . dat zie je aan hoe ze zich gedraagt ' zeg ik . de jongens beginnen te lachen . ' En hoe weet jij dat ??' zegt louis terwijl hij met zijn wenkbrouwen wiebelt . ik zucht en sta op en loop de kamer uit ' truste' zeg ik voor ik de trap op ga . ik loop naar me kamer en spring in me bed en kruip onder me deken . ik doe me ogen dicht en val zo snel in slaap.

Charlie  p.o.v

Ik word s'ochtends al vroeg wakker . ik sta op en loop naar me kast en trek al me boeken van dit jaar eruit en trek de kaftpapier eraf . ik stop ze in me tas en neem ze mee naar beneden . ik leg me tas op de grond en ga naar de keuken om een aansteker te vinden . als ik er een uit de la heb gehaald doe ik mijn kaftpapier in de vuurkorf en steek het papier aan . letterlijk het jaar uit gebrand. Ik maak er een foto van en zet hem op me twitter . dan wacht ik tot hij uit is en ga dan terug naar binnen om vast maar wat te eten . ik loop naar de koelkast en trek de deur open . de hele koelkast is leeg !!! en dan niet leeg dat er nog wel wat ligt maar gewoon niks lekker, gewoon serieus leeg !! er ligt een klein opgevouwen briefje in .

" Sorry .... ik had honger , gr niall. P.s als je eten gaat kopen , neem wat lekkers mee !!! x "

Ik gooi het briefje in de afvalbak en ga dan naar boven . ik trek een trainings broek aan en een t shirt . ik trek snel me slippers aan en pak beneden me jasje . ik pak wat geld uit de pot in de kast en loop dan naar buiten . ik kijk naar me fiets . zo geen zin om zo al die spullen mee te moeten nemen .... dan valt me oog op de auto's . die ene is nog leeg . ze zullen het toch niet merken als ik die eventjes leen ??? ik pak binnen snel de sleutel en ren dan snel naar de auto en stap in . ik doe de sleutel in het contact en start de auto . oke dit is echt cool!! ik rij in zijn achteruit en rij van de oprit af .

Na een super lange omrit naar de supermarkt en de halve winkel leeg gekocht te hebben , ben ik veillig en zonder aangehouden te worden thuis .ik rij de oprit op en zet dan de auto stil . ik stap uit en doe de achterbak open . met me handen vol met het eerste deel van de spullen loop ik naar de voordeur. Ik doe de deur open en loop zachtjes naar binnen . ik leg alles in de keuken neer en loop dan terug om de rest te pakken . dan trap ik de voordeur met me voet dicht en ruim alles op . als ik klaar ben maak ik een geroosterde boterham en leg me boeken op de goede volgorde . leuk dat de jongens nog slapen maar we moeten over een uur op school zijn om boeken in te leveren . ik eet me brood op en pak snel me tas en prop daar al me boeken in . ik ga alleen harry wakker maken de rest laat ik liggen . dat is hun straf van gister avond . dan mag je wel denken maar waarom harry dan wel , op het moment dat ik iemand nodig had was hij er wel . en ookal wou ik gister liever alleen zijn , ik was wel blij dat hij er was.

Ik loop naar zijn kamer en ga naar binnen . ik klim op zijn bed en begin erop te springen . ' Opstaaaaaaaaan !!! ' Zeg ik en blijf springen . dan trekt hij me aan me been onderuit en val ik van het bed op de grond . ik val op de grond en begin dan keihard te lachen . ' Je bent wel wakker ' zeg ik trots . ' En nu eruit maar maak de jongens niet wakker . en je moet je boeken pakken ' zeg ik . ' Waarom mag ik de jongens niet roepen ?? ' Vraagt hij niet begrijpend . ' Omdat het kan ' zeg ik en loop weg . ik ga naar beneden en wacht tot hij beneden is . ' Kom we gaan ' zeg ik . ' Maar de rest dan ? ' Vraagt hij weer . ' Die zoeken het maar uit , hun straf van gister ' zeg ik . we lopen naar buiten en pakken onze fietsen . ' Hoezo heb je mij dan wel geroepen ?? ' Vraagt hij . ' Omdat jij wel aardig bent ' zeg ik en we fietsen weg .

Toen we op school waren stuurde ik de jongens een bericht . ze waren nu sowieso te laat . toen ze op school aankwamen kregen ze nog een preek voor het te laat komen . ik had me boeken al op tafel gelegt en wou weglopen tot we gestopt werden . ' Jullie krijgen je raport nu al zodat je morgen niet meer hoeft te komen ' zegt mevrouw k . en het voordeel is als je naam met de c begint hoef je niet lang te wachten . ik kreeg me raport en liep het lokaal uit . ik ging naar me locker en deed hem open . aan de deur hingen nog foto's die er uit moesten . ik haalde de foto's ervan af en deed ze in me tas . ik deed de deur dicht en haalde me sleutel eruit . "EINDELIJK ECHT VAKANTIE BITCHES "

THANKS 4 reading , AND voting

X #teamtrouble

JUST...don'tWhere stories live. Discover now