hfd 124

602 24 2
                                    

morgen nog een update en daarna het hele weekend even niet . ik ga een weekend weg en heb geen internet . im sorry !!

just a little bit of your heart - ariana grande ( alleen omdat harry dat geschreven heeft en het liedje larry is #larrystylinson )

liam p.o.v

ik en louis zijn bijna klaar als we ineens een klap horen . louis sprint meteen weg en ik pak vast mijn telefoon om hulp te bellen . charlie ligt op de grond en louis probeert haar wakker te houden terwijl ze steeds wegvalt . ' goedeavond , waarmee kan ik u helpen ' ' ik heb een ambulance nodig en snel !! onze vriendin is van de trap gevallen en moet over een week bevallen . ze valt steeds weg en ademt raar ' zeg ik allemaal heel snel maar geluk verstaat de vrouw me in een keer .' oke meneer . blijft u vooral rustig . als ik het zo hoor is de kans groot dat ze misschien straks de baby al gaan halen voor de veilligheid van uw vriendin . bereid u zich vast voor en de ambulance kan er ieder moment zijn ' zegt de vrouw . ' oke danku wel ' zeg ik en hang snel op . ik sprint naar boven toe en pak wat van de baby haar kleren en ga terug naar beneden waar net het ambulance personeel door de voordeur komt met patrick en isabel op hielen . we worden allemaal wat naar achter geduwt als de verpleegers met haar bezig zijn . ' haar hartslag is laag en die van de baby ook ' hoor ik een van de mannen zeggen . ze overleggen dingen en leggen charlie voorzichtig op de brandcard . ' wanneer moest de baby komen ' vraagt hij . ' nog een week ' zegt louis . hij knikt en zegt ' ik denk dat dat vanavond nog gaat worden 'zegt hij voor ze haar naar buiten brengen . ' liam , jij moet mee ' zegt patrick ik knik en hij neemt louis en isabel mee . snel ga ik de ambulance in en mag naast charlie zitten . ' ze is verder gezond ' vraagt hij . ik knik en hij schrijft verder als hij een telefoon uit zijn zak haalt . even gaat hij over en dan.begint hij te praten . ' een hoog zwangere vrouw die van de trap is gevallen en op haar rug is neergekomen . haar hartslag is laag en die van de baby gaat ook langzaam omlaag ' zegt hij. ( guys serieus , val nooit op je rug !! het doet zoveel pijn en je denk serieus dat je dood gaat ) het telefoon gesprek eindigt dan en de verpleeger vertelt dat de baby in gevaar is en dat ze haar daarom via keizersneede uit gaan halen want als ze het niet doen kunnen charlie en de baby dood gaan.

dan komt de ambulance bij het ziekenhuis en gaat alles ineens heel snel . de dokters komen rennen en luisteren naar het verhaal van de verpleger . daarna word ik tegen gehouden en mag ik niet meer verder mee en moet ik in de wachtkamer wachten . na een tijdje komen ook louis , patrick en isabel met mar naar binnen die naast me gaan zitten. ' de baby komt vanavond omdat anders charlie en de baby alle twee dood kunnen gaan ' zeg ik tegen ze. iedereen schrikt ervan en niemand zegt iets meer . het enige wat we nu hopen is dat ze alle twee oke zijn .

harry p.o.v

aan het eind van de middag ben ik wat rustiger en gaat het wel weer . samen met niall en zayn eten we nu voor de tv pizza en spelen we op de play station als ik ineens gebeld word . ' met harry ' zeg ik zonder te kijken . ' goedeavond meneer styles . sorry dat ik u om half elf nog moet storen maar ik ben de dokter van charlie driver en ik denk dat u wel wilt weten hoe het met haar gaat aangezien u hier in haar dosier staat dat als er iets is wij u moeten bellen . ' zegt de vrouw aan de andere kant van de telefoon . ' natuurlijk wil ik dat weten ' zeg ik en doe alsof ik haar begrijp , maar ik heb geen idee waar ze het over heeft . ' ze is de operatie kamer opgebracht maar alles is nu oke en de baby heeft het ook gered ' zegt ze en dan denk ik een moment dat alles even stil staat . ' o-oke , en in welk ziekenhuis is ze nu ' vraag ik . de dokter geeft me het adress en hangt dan op . ik laat langzaam de telefoon langs mijn oor naar beneden zakken en staar dan in shock naar de tv . baby ?? ze was zwanger en heeft niks gezegt ??!!? hoe kon ze dit nou geheim houden !! ' harry , ben je oke ' vraagt niall . snel spring ik van de bank af en ren ik naar boven toe . tegelijk pak ik mijn telefoon en bel ik paul . voordat hij iets kan zeggen doe ik het al . ' paul ik moet zo snel mogelijk naar spanje toe . al kost het me een miljoen je regelt nu die prive jet ' zeg ik .  ' oke , ik regel het wel . als je over drie kwartier bij het vliegveld bent kan je weg ' zegt hij . ik hang op en gooi snel spullen in mijn weekendtas en ga dan terug naar beneden opzoek naar me telefoon lader en me paspoort . ' harry waar ga je heen ' vragen ze . ik negeer ze en ga snel naar buiten toe naar mijn auto en stap snel in . ik start mijn auto en rij snel richting het vliegveld . op de weg rij ik veel te hard maar hoe eerder ik daar ben hoe beter het is.

JUST...don'tWhere stories live. Discover now