hfd 152

470 22 1
                                    

Tijdsprong naar 14 augustus ...

-2 dagen voor de bruiloft

Charlie p.o.v

Een paar maanden en dagen verder en ik kan wel zeggen dat ik op dit moment erg gelukkig ben . Na de kerst ben ik begonnen aan de opleiding in het ziekenhuis en dat ging redelijk snel en zo moeilijk was het niet . De mensen waar mee ik mag werken en ik vind de baan echt geweldig . De nachtdiensten zijn soms moeilijk maar meestal red ik het wel . Harry moet alleen dan overdag veel doen aangezien ik dan moet slapen . Met alle twee onze werkschema's kunnen we het prima combineren . We kunnen precies alles zo inplannen dat altijd een van ons bij ashlyn is en dat we vrijdag alle twee vrij zijn om tijd met ashlyn door te brengen .

Over twee dagen is de trouwdag en de stress is echt mega . In het begin dacht ik dat alles wel mee zou vallen , maar dat viel dus echt heel zwaar tegen . Van uitnodigingen tot het eten en de locatie... en dan het ergste de jurk ... het passen van al die jurken was echt een nachtmerrie . Oma , phoebe , gemma en de jongens wouden allemaal mee en zijn ook serieus meegegaan . Oma , phoebe en gemma vielen wel mee maar de jongens waren echt vreselijk . Niall en louis waren echt een drama !!! . Wat een nachtmerrie was dat !!

Flashback

' waarom moeten jullie ookal weer mee ' vraag ik zuchtend als de jongens een lijst hebben gegeven van wat wel en niet mag . ' omdat wij weten wat harry mooi vind ' zegt louis en houd het lijstje vast . ' jongens , we kennen harry allemaal . Wat voor jurk ze aan trekt hij vind het toch wel mooi ' zegt liam die naast mij zit . ' bedankt liam ' zeg ik maar hou mijn ogen op de weg . ' dus niet de lijst gebruiken ?? ' vraagt niall . ' nee ' zeggen ik , liam en zayn in koor . ' Zayn !! Je stond aan onze kant ' zeggen louis en niall die achterin nu met zayn ruzie aan het maken zijn . Ik zucht diep en wrijf met een hand over mijn gezicht heen . ' het komt goed . Gewoon niet naar ze luisteren ' zegt liam en probeert me gerust te stellen . Ik wil het eigenlijk al helemaal niet en dan louis en niall die zo vervelend doen . Dit gaat me heel ongemakkelijk maken en als ze dan van alles gaan lopen schreeuwen wat wel en niet goed is dan krijg ik straks nog een paniek aanval !! De hele bruiloft verheug ik me wel een soort op maar dit is iets wat ik echt al weken uitstel . Ik hoop maar dat het snel gaat ...

Eenmaal aangekomen stappen louis en niall meteen uit en vliegen de winkel in waar mijn oma , phoebe en gemma al zijn . Phoebe en gemma zijn een soort van "wedding planners" . Ze hebben al veel voor ons gedaan en daar zijn we wel erg blij mee . De voorwaarden van hun was dat als harry een pak ging passen ze mee mochten en als ik een jurk moest gaan uitzoeken . We hebben ja gezegt want met alle twee onze agenda's werd het voor ons wat minder stressvol .

' ben je er klaar voor ' vraagt een vrouw die mij vandaag moet gaan helpen . Nee , dat ben ik niet , maar toch knik ik ja . Ze begint langs allemaal rekken te lopen en ook niall en louis gaan mee . Ik ga op de grond tegen de muur aanzitten en trek mijn knieen naar me toe . Ik leg mijn hoofd op mijn knieen en zucht dan diep . Niet zeuren charlie , het moet . Het liefste zou ik nu opstaan en die winkel uitlopen maar dat kan ik niet . Het moet vandaag gebeuren !! Ik heb het al veel te lang uitgesteld en nog langer gaat echt niet meer . ' charlie ?? ' ik kijk op en zie de vrouw met een stapel jurken in haar armen . Ik sta snel op en volg haar naar een kamer waar ze ze allemaal ophangt en ik ze allemaal kan zien . ' ik kom zo wel terug . Kijk er maar even rustig naar ' zegt ze . Ik knik en de vrouw gaat de kamer uit . Dan vliegt de deur weer open en komen louis en niall ook nog met twee aanlopen . ' hier , deze is mooi , maar deze ook . Kijk maar , we hangen ze wel even hier ' zegt niall en gaat dan met louis weer weg . Ik zucht en net als ik denk dat het afgelopen is komen ook gemma en phoebe nog naar binnen zetten met twee . ' WEG !! ' schreeuw ik als ook zij nog beginnen te praten over de jurk . Ik kan er echt niet tegen meer en voor me gevoel begint heel de kamer te draaien . Over mijn wangen rollen tranen en ik zie het dan echt niet meer zitten . Ik begin te huilen en alle stress van de afgelopen paar weken komt er dan uit . Werk waar ik de hele week hard moet werken , ashlyn die soms het huis vernield , harry die ineens heel vaak in het weekend weg is , die hele bruiloft die geregeld moet worden en ga zo nog maar even door . Dan gaat de deur een stukje open en zie ik liam naar binnen komen . ' kom hier ' zegt hij en houd zijn armen uit voor een knuffel . Ik sta op en loop naar hem toe en huil dan verder tegen zijn schouder aan . ' het komt goed charlie , rustig aan ' zegt liam zachtjes terwijl hij rondjes over mijn rug wrijft om me te kalmeren .

JUST...don'tWhere stories live. Discover now