hfd 103

756 26 1
                                    

GERARD JOLING - RIO (WAT EEN ZELDZAAM GRAF NUMMER )

veel verschillende p.o.v's vandaag .

charlie p.o.v

als ik wakker word lig ik nog steeds op de bank . de kamer word verlicht door de zon die door het raam schijnt . ik kijk om me heen en pak mijn telefoon van tafel . half tien . ik ga recht zitten en begin te gapen . dan sta ik op naar de keuken en doe het eten van bram en moos in hun bak voor ik thee voor mezelf maak . in de kasten ligt niks voor ontbijt dus sla ik dat vandaag wel over . als ik mijn thee op heb ga ik naar boven toe en loop mijn kast in. net als ik kleren wil gaan pakken hoor ik de bel beneden gaan . ik ga de trap af en loop de gang in. als ik de deur open doe staat robbie voor de deur . meteen loop ik op hem af en sla ik mijn armen om hem heen . ' rob, waar was je ??!! ' vraag ik . hij laat me los en zegt ' ik dacht dat je boos op me zou zijn dus ben ik weg gegaan . toen ik naar je huis ging om mijn excuus aan te bieden zei chelsea dat je hier bent gaan wonen ' zegt hij . ik knik en dan lopen we naar binnen toe. ik neem hem mee naar boven zodat ik verder kan met mijn kleren uit te zoeken . terwijl ik kleren zoek zit robbie op mijn bed . ' ik ben niet boos op je , jij kon ook niet weten wat er ging gebeuren ' zeg ik en pak dan een legging en een wit shirt met studs op de schouders en ondergoed. ' ik ben echt niet boos op je rob . ik heb er nog altijd zelf voor gekozen ' zeg ik en kleed me dan snel om in de badkamer . als ik terug kom zit hij met zijn telefoon in zijn handen . ' ik moet zeggen dat je snel weer eens naar kelly moet ' zegt hij . ik begin te lachen en zeg ' zeg maar dat ik dat wel een keer ga doen ' ik pak mijn helix en doe hem na een lange tijd eindelijk weer in . waarom heb ik hem er eigenlijk uitgehaald ?? naja , zal wel . ik pak mijn uggs en trek ze aan . ' kom op ' zegt robbie dan en trekt me mee naar beneden . ' waar gaan we heen ' vraag ik als we bij de voordeur komen en hij mijn jas geeft . ' een kerstboom halen duhh ' zegt hij en doet alsof het heel normaal is . ik trek mijn jas aan en loop met hem mee naar buiten . op de oprit staat een range rover die ik nog nooit eerder heb gezien . ' sinds wanneer heb jij die ' vraag ik.  ' sinds ik weer een paar wedstrijden heb gewonnen ' zegt hij. ik knik en stap in .

na lang vechten hebben we eindelijk een kerstboom gekozen en hebben we meteen lichtjes enzo gekocht. als we thuis komen zetten we de kerstboom binnen neer en beginnen hem te versieren . aan het eind van de avond zijn we eindelijk klaar en als ik eerlijk ben hebben wij dit super goed gedaan . ' wij zijn echt geweldig ' zegt hij als we naar de boom staan te kijken . ' ik moet zo maar eens gaan. ik slaap vanacht bij een vriend hier in de buurt om het over de volgende wedstrijd te hebben . ik kom morgen nog maar moet daarna weer naar huis ' zegt hij . ik knik en dan zeg ik hen gedag voor hij weg gaat . we hebben niet eens gegeten en eerlijk gezegt heb ik niet eens honger ook. jezelf uithongeren is slecht maar honger heb ik ook niet . ik ben blij dat robbie er was zodat ik wat afleiding had , maar ik kan er niks aan doen dat ik me nog steeds schuldig voel over harry . ik ga op de bank liggen en staar naar de kerstboom terwijl ik langzaam in slaap val .

harry p.o.v

de jongens zijn al bezig met louis zijn verjaardag en met kerst . als ik eerlijk ben heb ik echt geen zin in kerst . een paar dagen terug had ik gehoopt dat ik het met charlie kon vieren tot een paar dagen terug . mijn moeder en gemma waren is shock over wat er gebeurt was.  alle twee hadden ze dit niet verwacht van charlie en ik ook niet . ze vinden het onverantwoordelijk om zo veel te drinken en dat dit nu haar eigen schuld is  . vanochtend kwam niall naast me zitten en vroeg of ik charlie ooit nog een kans zou geven . ik heb mijn schouders opgehaald en daarna ben ik er niet meer over begonnen. waarom zou ik terug naar haar gaan . ze heeft ook alles terug gegeven dus ik denk ook niet dat ze wil dat ik terug kom . misschien is het wel beter zo . voorlopig ben ik single.

charlie p.o.v

als ik wakker word hoor ik gerommel en de honden grommen . ik sta voorzichtig op en kijk duf om me geen . het is nog donker buiten en ik neem aan dat het nacht is . wie is hier ?? voorzichtig en vooral bang sta ik op en loop richting de keuken . ik kijk de woonkamer rond en zie dan op de grond een kluif van moos en bram liggen die nog nieuw en dus hard is . ik pak hem van de grond en loop ermee naar de keuken en kijk om het hoekje. hij gaat door de keuken heen en de lades van het keukeneiland . als hij met zijn rug mijn kant op staat loop ik naar voor en sla hem met de kluif tegen zijn slaap waardoor hij meteen knock-out is . als hij op de grond ligt ren ik meteen naar de garage en bind hem vast . door zijn bivak muts herken ik hem niet . ik loop voorzichtig naar hem toe en trek dan de muts van zijn hoofd af . als ik zijn gezicht zie begin ik te gillen . dit is de man die een paar maanden geleden mij bijna vermoord heeft . omg , wat als ik niks gemerkt had !! dan was het hem misschien wel weer gelukt !! dan was ik dit keer echt dood geweest . bij de deur naar de tuin ligt een zwarte sporttas . ik loop ernaar toe en maak hem open . in de tas liggen slaappillen , messen , tape , touw en nog veel meer enge dingen . weer begin ik te gillen en begin dan echt bang te worden . vanaf daar is alles zwart en weet ik niks meer .

JUST...don'tOù les histoires vivent. Découvrez maintenant