hfd 118

612 21 3
                                    

kensington - little lights

charlie p.o.v

de volgende ochtend gaat om half zes mijn wekker en ga ik er snel uit . ik pak kleren en ga dan snel de badkamer in en douchen . na het douche trek ik een shirt aan en mijn zwarte skinny jeans . dan loop ik de badkamer uit en ga alex wakker maken . ' alex , word wakker . we moeten zo naar het vliegveld ' zeg ik . hij zucht diep maar gaat zijn bed wel uit . ik loop terug naar mijn kamer en kijk na of ik alles wel heb . op de kleine laatste dingen na heb ik alles erin zitten dus rits ik hem dicht en zet ik hem op de grond neer. ik zet mijn bril nog op en doe mijn telefoon in mijn zak . dan loop ik met mijn rugzak en koffer de trap af.  als ik beneden kom zitten moos en bram al wiebelend voor de deur . ' ja , we gaan al lopen ' zeg ik tegen ze en pak hun riemen . snel loop ik een rondje met ze . het is nog donker , maarja wat wil je midden januari. als we terug komen staat er ontbijt voor me met een glas thee . ik ontbijt snel en pak dan de laatste dingen van bram en moos in . ' ben je klaar ' vraagt alex twintig minuten later . ik knik en pak mijn rugzak en koffer . ik leg ze in de auto en ga dan naar binnen om moos en bram mee te nemen . ' kom op luibakken ' zeg ik en roep ze van hun mand af . ze komen achter me aan ik help ze de achterbank op . als ze zitten komt alex naar buiten met zijn laatste tas . ' ik heb alles ' zegt hij . ik knik en doe de deur opslot voor ik weer terug in de auto ga en alex naar het vliegveld rijd .

als we bij het vliegveld komen laad ik mijn spullen uit en pakt alex die van hem . hij heeft geregeld dat zijn auto later word opgehaald zodat hij weer terug thuis bij hem aankomt . ik pak snel mijn rugzak en haal de brief uit de tas en geef hem aan alex . ' kan je dit bij louis in de brievenbus doen ' vraag ik . hij knikt en doet hem in zijn zak . ' je weet het zeker ' vraagt hij voor de laatste keer .ik knik en doe mijn rugtas goed om . ' ik moet gaan ' zeg ik.  alex knikt en geeft me nog een laatste knuffel voor ik met bram en moos naar de balie loop waar ze hun kooi krijgen . ik loop met ze mee en zie al twee bakken/kooien achtige dingen waar hun en mijn naam op staan . ' je mag bij ze blijven tot vlak voor je het vliegtuig in gaat want dan worden ze op de speciale plekken geplaatst ' zegt de vrouw . ik knik en neem ze mee naar de bakken . ik doe het deurtje open en laat eerst moos erin lopen die meteen gaat liggen . bram heeft er meer moeite mee en moet ik er bijna in duwen . ' kom op , als we uit het vliegtuig zijn komt patrick ons halen en dan mogen jullie weer los ' zeg ik en duw bram naar binnen . ik doe het deurtje dicht en zie hem ziellig mijn kant op kijken . ' het komt goed jongen ' zeg ik en aai over zijn neus heen . doordat ik meer betaalt heb worden ze op de voorste rij stoelen neergezet en kan ik tussen ze in zitten . niet dat het vliegtuig vol zit want volgends iemand  van het personeel is hij voor de helft nog leeg . thank god !! . normaal worden ze gewoon in het laadruim gezet maar dat laat ik al helemaal niet doen . dus dan maar wat extra betalen .

na anderhalf uur komt er een vrouw aanlopen en zegt dat ze mee moeten. ze worden achterin een wagen gezet en naar het vliegtuig gebracht . ik mag gaan boarden en het vliegtuig in . als ik in het vliegtuig kom zitten ze er al. ze zitten te piepen en met hun poten tegen het deurtje aan . snel loop ik naar ze toe en ga ik voor ze zitten . ' shhh , rustig maar ' zeg ik steeds en ik probeer ze rustig te krijgen . als ze eenmaal rustig zijn is het vliegtuig "vol" . nou , het is ver van vol maar ja . de deur van het vliegtuig gaat dicht en word naar de startbaan gebracht . als hij de lucht in gaat piepen ze heel even maar al snel zijn ze gewoon stil en rustig aan het liggen . ik doe mijn ogen dicht en val in slaap .

harry p.o.v

tegen de middag word ik wakker en ga ik het bed uit naar de woonkamer waar louis nog steeds op de bank zit . hij is er van overtuigt dat ze vreemd gaat en slaapt bijna niet . ik probeer alles maar hij luistert toch niet . ik ga naast hem zitten en hij staart naar de tafel . als ik naar de tafel kijk ligt er een envelop op de tafel met ... mijn naam ??! ik pak de envelop langzaam op en kijk louis verbaasd aan . ' ik heb geen idee ' zegt hij . ik maak de zeikant voorzichtig open en hou de envelop schuin . als ik een brief verwacht valt er een ring uit . niet zomaar een ring , maar charlie haar verlovingsring . snel maak ik de rest van de envelop open en trek de brief eruit .

lieve hazz

als je dit leest ben ik al weg en hoef je me niet meer te zoeken . het is niet jou schuld , het is die van mij.  ik ben niet weg omdat niet van je hou , want harry ik ben je zo dankbaar voor alles wat je gedaan hebt . en eigenlijk heb ik niks daarvan verdient . helemaal niks . je moeder had gelijk , ik denk alleen maar aan mezelf . alles wat je voor me gedaan hebt ... het spijt me dat ik zo weg ben . het spijt me dat ik je nu laat vallen wat ik beloofd had nooit te doen. en geloof me , dit doet vreselijk veel pijn . maar het is beter geloof me . niet dat ik denk dat je me nu nog gelooft of wilt geloven maar toch meen ik nog steeds ieder woord uit deze hele brief . want jij was de gene die voor me zorgde als ik nachtmerries had , als ik weer eigenwijs was geweest en iets doms had gedaan , die mij het aller mooiste huwelijks aanzoek ooit heeft gegeven en de gene die me heeft laten voelen hoe het is als iemand van je houd . ik voel me echt een trut dat ik je dit aan doe maar je vergeet me vanzelf en gaat weer gewoon verder . probeer gewoon alsof dit allemaal nooit gebeurt is . niet dat ik het ooit zal vergeten maar toch . want dit kan ik gewoon niet vergeten . als je ondertussen de brief nog niet verscheurd hebt , ga me niet zoeken haz . ik wil niet gevonden worden. het is beter zo.

x charlie , het meisje vervelende meisje wat ooit babysitters nodig had .

aan het einde van de brief heb ik een brok in mijn keel en lijkt het wel alsof alles stil staat . ze is weg . hoe kan ze dat doen !! ze had beloofd om me nooit alleen te laten !! ' hazz , ben je oke ?? ' vraagt louis . ik sta op en zeg ' natuurlijk ben ik dat niet lou !!!! ' zeg ik en loop naar mijn kamer . ik pak en shirt en een andere broek en trek die snel aan voor ik de gang in loop en schoenen aan trek ' harry , waar ga je heen ' vraagt hij . ik negeer hem en ga al naar buiten voor hij verder kan reageren . snel ga ik mijn auto in en rij ik naar charlie haar huis toe waar de voordeur open staat . snel ga ik de auto uit en ren ik naar binnen toe waar ik dozen op de grond zie staan en alex midden in de kamer . ' harry' zegt hij verbaasd . ik ren op hem af en duw hem tegen de dichstbij zijnde kast aan . ' waar is ze ' zeg ik met mijn tanden strak op elkaar gedrukt . ' i-ik weet h-het niet ' stottert hij . ' LIEG NIET JE WEET WAAR ZE IS ' schreeuw ik zijn gezicht . hij staat te trillen en zegt dan ' ja ik weet waar ze is maar ik mag niks zeggen !!! ' zegt hij . dan word ik naar achter getrokken en zie ik louis . ' haz rustig , zo kom je nergens ' de andere jongens zijn er ook en kijken of alex oke is . ' hij weet waar ze is ' zeg ik hard genoeg zodat iedereen het kan horen . ' is dat waar ' vraagt liam . alex knikt bang en zegt dan ' ik weet waar ze is maar ik heb beloofd niks te zeggen ' zegt hij . ' wat doen al die dozen hier ' vraagt niall. ' ik moet de lijst spullen die ze nog wou hebben naar haar toe sturen ' zegt hij . ' maar wat gebeurt er met het huis ' vraag ik . ' ze verkoopt het ' zegt alex . ' dus ze komt niet meer terug ' vraagt niall . alex schud zacht met zijn hoofd van nee . dan pas voel ik dat over mijn wangen tranen lopen . voor ik het weet staat louis naast me met de rest van de jongens en sta ik in het midden met tranen op mijn wangen . ' het komt wel goed harry . maar ik denk dat we jou spullen moeten gaan pakken ' zegt zayn . ik knik en loop met hun achter me aan naar boven toe . als ik in de slaapkamer kom is die zoals altijd netjes omdat charlie altijd zorgt dat alles opgeruimd is voor ze weg gaat . ik loop de kleding kast in en pak een van mijn koffers die er nog ligt en gooi mijn kleren erin . dan pak ik de laatste andere dingen van mij en ga ik terug naar beneden waar aan de muur naar beneden nog foto's hangen . van toen we gingen paintballen en wij wonnen , de keer dat wij haar het podium ophaalde , en met kerst toen ze dacht dat het leuk was om koekjes met louis zijn zusjes te bakken maar het eindigde in oorlog en iedereen met bloem en deeg begon te gooien. louis zijn zusjes gaven deze foto met oud en nieuw . ik zucht diep en loop dan langs de foto's naar beneden . dan loop ik naar buiten toe naar de trampoline waar we op hebben geslapen omdat ze voor een keer echt onder de sterren wou slapen of die keer dat er sneeuw lag toen we elkaar steeds omduwde en charlie viel omdat ze de rand niet zag .

' harry , kom op ' zegt louis en neemt me terug mee naar binnen . ' ik ga haar echt niet zo maar laten gaan , lou ' zeg ik . ' harry , denk erover na ' zegt louis . 'NEE LOUIS , ik wil weten waar ze is !!! ' zeg ik .  waarom begrijpt niemand me !!!! hoe kan niemand nou begrijpen dat ik wil weten waar ze is , en waarom ze weg is gegaan !! ik moet en zal er achter komen waar ze is .

thanks 4 reading , voting and all the amazing comments x #teamtrouble

JUST...don'tWhere stories live. Discover now