hfd 155

488 20 3
                                    

All time low - something's gotta give

Harry p.o.v

Ik ben echt de domste persoon op aarde . Hoe heb ik ooit zo dom kunnen zijn om dit charlie aan te doen . Waarom ik dit gedaan heb weet ik ook niet , het enige wat ik wel weet is dat ik er vreselijk veel spijt van heb . Ik begrijp niet hoe ik dit ooit heb kunnen doen terwijl ik zo veel van charlie hou . Waarom zou ik dan iemand anders willen . Ik heb gewoon niet nagedacht en daar word ik nu voor gestraft . Leah was er gewoon op het verkeerde moment . Na een hele dag opnemen ben ik nog s' avonds wat gaan drinken ... wat werd best veel en best veel werd te veel . Daar was leah toen en zo is het begonnen . En ja , bijna alle afspraken en meetings waren bijna allemaal niet echt . Aan het begin voelde ik me iedere keer heel schuldig en ik wou het ook stoppen , maar langzaam begon ik haar steeds leuker te gaan vinden . Ik wou het echt niet maar het gebeurde gewoon . Ze is zo anders dan charlie en ik denk dat dat me naar haar toe getrokken heeft . ' hazz , waarom heb je dit gedaan ' vraagt louis die naast me thuis op de bank zit . Nadat liam weg was gegaan hebben we iedereen gezegt dat het niet doorgaat en zijn we onze spullen gaan pakken . Ashlyn is meegegaan met gemma voor een paar dagen zodat ik even alleen ben . Toen ik thuis kwam waren haar belangrijke spullen al weg en waren de foto's uit mijn muziekkamer uit de muur getrokken . Ze is dus al echt weg . ' ik weet ook niet waarom ik het gedaan heb . Ik werd gewoon verliefd . Daar kan ik toch ook niks aan doen ' zeg ik en beantwoord zijn vraag . ' wat had zij dan wat charlie niet heeft ' vraagt hij . ' zij is lief ' ' en charlie is dat natuurlijk niet want zij regelt voor jou verjaardag en kerst niet iets waar je niks aan hebt maar iets van waarde , zij zorgt niet goed voor je' zegt louis en probeert zijn punt te bewijzen .' Oke !!! En ze geeft om me- ' ' HARRY , DIT MEEN JE TOCH NIET SERIEUS ?!?! Hoevaak heeft ze je leven al gered of haar eigen leven voor jou opgeofferd ' zegt louis wat harder dan normaal . ' ze zegt het als er wat is ' zeg ik . ' harry kom op . Dat kind heeft waarschijnlijk een perfect gezin waar nooit wat fout gaat en alles perfect is . We hebben het hier wel over iemand die al meer heeft meegemaakt dan twee mensen normaal in hun hele leven mee maken !! Als ik haar was zou ik precies hetzelfde doen ' zegt louis en daar heeft hij wel gelijk . ' ze is gewoon veel wat charlie niet is !! ' zeg ik dan en heb geen zin meer in zijn comentaar . ' harry , ik ben echt teleurgesteld in je ' zegt hij en ik hoor dat hij het meent . Nog iemand die teleurgesteld is in me .

Louis p.o.v

' harry , ik ben echt teleurgesteld in je ' zeg ik en meen ieder woord . Hoe had hij dit charlie aan kunnen doen en dan helemaal voor zulke stomme redenen . " ze is anders dan charlie " pff kom op zeg , charlie was perfect voor hem maar hij moest weer eens gaan drinken en dat heeft hem hier naartoe gebracht . Het is echt zijn eigen fout en ik heb dan ook echt geen medelijden met hem . De enige met wie ik nu medelijden heb is charlie . Hoe moet zij zich nu wel voelen . De dag voordat je gaat trouwen kom je erachter dat hij een ander heeft . Als ik haar was zou ik kapot zijn . ' harry , ben je er ' hoor ik dan . Ik draai me om en zie een meisje van harry zijn leeftijd binnen komen . ' serieus !!! ' schreeuw ik en sta van de bank op . Het meisje schrikt en deinst wat achteruit . ' je bent net charlie kwijt geraakt en dan komt ... dit binnen ' zeg ik en wijs naar haar . Voordat harry zelf kan antwoorden spreekt het meisje op . ' ik ben niet dit , ik ben leah ' zegt ze . Ik dacht dat het een grapje was , maar aan harry zijn gezicht te zien is het geen grapje . ' ga je haar nu al vervangen voor deze blonde ... bimbo ' zeg ik verbaasd . ' hoe kom jij eigenlijk binnen ' vraag ik daar nog snel achteraan . ' ze is geen bimbo lou !! En een tijd terug heb ik haar een sleutel gegeven ' zegt harry en kijkt weer naar de grond voor zich . ' waarom zou ze een sleu- wacht , als charlie aan het werk- ' ' ja dat klopt wat je gaat zeggen. Ik was hier inderdaad als charlie aan het werken was ' zegt bimbo blondie . ' ik dacht dat ik teleurgesteld in je was hazz , maar dit maakt het echt alleen maar erger . Het liefst zou ik je nu zo hard in je gezicht slaan ' zeg ik eerlijk . Ik kijk naar blonde bimbo die er ongemakkelijk bij staat . Ze draagt een witte skinny en lichtblauw blousje . Haar haar hangt los en ze draagt wat make up . Ze is misschien niet echt zoon trut die een laag vol make up heeft en de hele dag met haar uiterlijk bezig is , maar blonde bimbo blijft een goede naam voor haar . ' misschien moet je maar eens gaan louis ' zegt blonde bimbo . ' ik bepaal zelf wat ik doe , en met jou praat ik verder echt niet . Ik weet niet of harry echt iets met je wil maar geloof me , niemand van de band zal je mogen ' zeg ik sassy en zorg dat ze haar mond houdt. ' als ik jou was harry zou ik niet eens na gaan denken over hoe je charlie terug kan krijgen want ze wil jou echt niet meer . Je zal het bij bimbo moeten houden ' zeg ik en sta dan op . Ik wil naar de voordeur lopen maar stop dan nog bij bimbo. ' nog even een paar dingen voor jou ' zeg ik en ga met mijn armen over elkaar staan . ' raak geen spullen aan die nog van charlie zijn en hier liggen , waag het niet om aan ashlyn te komen als ze terug is en laat haar je al helemaal geen mama noemen . En verder , ik hoop dat het snel uit is tussen jullie ' zeg ik en ga dan het huis uit . Dat zit daar wel goed nu . Meteen bimbo in huis nemen terwijl charlie net weg is !! Hoe dan .

Ik sta voor liam zijn appartement en haal eerst nog een keer diep adem voor ik op de deur klop . ' sshh ' zegt liam meteen als de deur open gaat . Ik knik en volg hem naar binnen . ' waar is ze ' fluister ik. ' ze slaapt ' zegt hij en wijst naar de logeerkamer . Ik knik en samen gaan we buiten op zijn balkon zitten . ' ik kom net bij harry vandaan en je gelooft nooit wie daar was ' zeg ik tegen liam . ' zeg maar , ik heb geen zin om te raden ' zegt hij en zucht diep . ' die meid waarmee hij het al maanden heeft !! Ze heeft zelfs de huissleutel want iedere keer als charlie er niet was kwam zij !! ' zeg ik en kan het zelf nog amper geloven dat dat gebeurt is . ' wat ?? Serieus dat had ik zo niet van harry verwacht !! ' zegt liam die net zo verbaast is als ik . ' ik ben echt teleurgesteld in hem , maar dit mag echt niet de band gaan breken ' zeg ik . Ik ben serieus bang dat als we nu allemaal boos op harry gaan worden harry zich buitengesloten gaat voelen en de band uit wil . ' je hebt gelijk . Het is heel erg wat er gebeurt is maar een band zonder harry hebben we niks aan ' zegt liam . ' dat wil niet zeggen dat ik meteen vanaf vandaag weer aardig ga doen . Dat heeft wel een paar dagen nodig ' zeg ik .

We besluiten terug naar binnen te gaan en wat te eten te gaan maken , en met eten maken bedoelen we dus pizza bestellen . We zitten alle twee op de bank op de pizza's te wachten als we gehuil horen . Meteen schiet ik op en ren ik naar de logeerkamer . Charlie ligt in bed te huilen . ' charlie , wat is er ' vraag ik maar ze reageert niet . Ik ga dichter naar het bed toe en zie dat ze niet wakker is . Ze huilt in haar slaap ?? ' liam , wat moet ik doen ?! ' fluister/schreeuw ik naar liam die in de deur opening staat . ' probeer haar wakker te maken ' fluistert hij en gaat dan naar de voordeur waar aangebeld word . Voorzichtig schud ik haar wakker . ' charlie , word wakker . Het is maar een droom ' zeg ik en ze schiet wakker . Ze ademt heel snel maar kalmeert als ze ziet waar ze is . ' gaat het ' vraag ik als ze tot rust gekomen is . Ze knikt en kijkt verward om zich heen . ' hoelaat is het ?? ' vraagt ze . ' uhm... half zeven ofzo ' zeg ik . Dan komt liam binnen lopen . ' hey , uhm er is pizza ... ik weet niet of jij ook wil ' vraagt hij aan charlie . Ze knikt en duwt de deken van zich af . Ze staat wankelend op en loopt dan de logeerkamer uit met mij en liam op haar hielen .

We zitten samen op de bank en kijken naar de tv . Charlie heeft net een stukje weg gewerkt als ze op staat en naar de badkamer toe rent. Liam gaat achter haar aan terwijl ik een glas water uit de keuken pak . Ik loop ermee naar de badkamer waar liam naast charlie op de grond zit en haar gezicht lijk bleek is . ' bedankt lou ' zegt ze als ik het glas aan haar geef . Langzaam drinkt ze het glas leeg en zet hem dan naast haar neer . ' liam , ik weet dat je het niet wil , maar morgen ga ik naar mijn huis toe ' zegt ze zwak . ' echt niet ' zegt liam meteen . ' luister , ik wil alleen zijn . Ik vind het heel lief dat jullie je zo druk om me maken maar ik wil alleen zijn . En josh woont naast me , laat hem dan af en toe komen ' zegt ze . ' ik denk dat je haar moet laten gaan liam ' zeg ik . ' ben je gek ?!? ' zegt liam die nu opstaat . ' dit moet ze toch in haar eentje verwerken . Daar kunnen wij niet bij helpen ' zeg ik en help charlie van de grond af . ' geloof me liam , het is echt beter ' zegt charlie en probeert hem over te halen . Hij zucht maar knikt dan toch .' Als je maar wel laat weten hoe het gaat oke ?? ' charlie knikt en ziet er meteen wat blijer uit . ' ik ga denk wel terug naar bed toe ' zegt ze . Ik knik en ze loopt langs ons de badkamer uit terug naar haar kamer . Zodra haar kamer dicht valt voel ik een lichte klap tegen mijn achterhoofd . ' waarom deed je dat !! ' vraag ik terwijl ik mijn hand op mijn achterhoofd leg . ' je gaat haar serieus helpen om naar huis te gaan ' zegt hij terwijl we de badkamer uitgaan . ' het is toch ook beter als ze naar huis toe gaat ' zeg ik en ga weer op de bank zitten . ' zie je niet hoe slecht ze eruit ziet ' zegt hij en pakt nog wat te drinken voor hij ook op de bank komt zitten. ' dat is toch normaal na zo iets . Zou jij er goed uitzien als je er achter zou komen dat sophia vreemd ging ' zeg ik . ' denk het niet ' zegt hij . ' dat denk ik ook niet . En haar flat is hier maar 10 minuten vandaan lopen dus als er wat is ben je er zo ' zeg ik en liam knikt . Hij is ook alleen maar bezorgt over charlie en dat snap ik ook wel want dat ben ik ook . Maar in charlie haar geval is het echt beter als ze alleen is . Harry heeft me ooit wel eens vertelt dat ze haar emoties nooit aan andere laat zien dus als we haar hier houden heeft het toch geen zin . En liam die de hele dag voor haar zorgt is fijn , maar als ik charlie was zou ik na een tijdje ook gek worden . Ondanks dat ik denk dat het beter is als ze naar huis gaat weet ik toch niet zeker of het wel goed is als ze naar huis gaat . Kan ze wel voor zichzelf zorgen ?? We zullen haar moeten vertrouwen en hopen dat ze geen domme dingen doet . Nou zijn we morgen wel dichtbij want we zijn in de studio ,maar toch . Misschien kunnen we ( zonder harry ) nadat we klaar zijn in de studio langs gaan of we moeten haar misschien naar ons laten komen als ze wil inplaats van dat we haar flat komen overvallen . Ik denk toch dat het tweede iets verstandiger is .

Thanks 4 reading , voting , the follows and all the amazing comments x #teamtrouble

JUST...don'tWhere stories live. Discover now