hfd 79

817 24 1
                                    

muziek loos -.-

charlie p.o.v

na een paar uur in bed te hebben gelegen en te hebben nagedacht over alles , ga ik er nu maar ut . als ik langs de spiegel op de gang loop zie ik dat ik mega wallen heb en mijn ogen rood zijn . char , je ziet er weer op je best uit . ik zucht en loop van de trap af en zie de jongens op de bank zitten . ze kijken me aan en lachen lief naar me . ' hey ' kraakt mijn stem . ' hey charlie ' zegt niall vrolijk . in de keuken haal ik een glas water en neem een paar slokken voor ik naast niall ga zitten op de bank . ' heb je er al zin in ' vraagt zayn . ' tour ?? ' vraag ik . ze knikken en wachten op mijn antwoord.  ' tuurlijk ' zeg ik zo vrolijk mogelijk . ik heb er wel zin in , maar ik ben bang voor wat er gaat gebeuren . ja , ik ben voor het eerst in een paar jaar tijd weer eens bang . ' mooi , wij hebben er ook zin in ' zegt liam blij . ' we gaan morgen weg he ' zegt louis . ik knik en dan gaan de jongens verder over hoeveel zin ze in de tour hebben . ik luister er niet naar en denk alleen maar na.  in mijn hoofd zitten zoveel vragen .wat zouden ze percies willen ??  met wie werkt hilde samen ?? laten ze me misschien nog vrij ?? laten ze de jongens met rust ?? uhh !!! en ik word gecontroleerd dus kan het ook aan niemand vertellen of vluchten !! die keren dat ik na dacht om zelfmoord te plegen , denk ik nu echt anders over . als ik dat toen gedaan had vlak voor de jongens kwamen had ik allemaal dingen niet meer mee gemaakt . en nu kon dat gelukkig wel . ik dacht eigenlijk nooit over de dood na . maar nu ineens heel veel . ben ik bang ?? ja.  maar dood gaan voor iemand waarvan je houd , lijkt me een mooi eind . ' charlie , we gaan eten ' zegt harry als ik uit mijn gedachten kom . iedereen zit al aan tafel terwijl ik nog op de bank zit . ' oh , ik kom ' zeg ik en loop met harry naar de tafel . ik ga aan tafel zitten en kijk naar al het eten dat anne heeft gemaakt . ik heb geen honger maar ik wil anne niet weer teleurstellen.  ik neem wat eten en eet het langzaam op . de jongens lachen veel en hun gespreken gaan nergens over . soms geeft harry me een vragende blik maar die negeer ik en probeer zo goed mogelijk de gesprekken te volgen .

na het eten ruimen we af en is het al laat . de jongens blijven hier slapen  zodat we met zijn alle morgen weg gaan . als ik heb opgeruimt heb met anne ga ik naar boven en doe de deur dicht . ik loop naar mijn koffer en haal er mijn blauwe pyjama broek uit en mijn green day shirt . als ik die kleren aan heb poets ik mijn tanden en loop de badkamer weer uit.  de kamer is donker en word alleen verlicht door het licht van de maan . ik loop naar het raam toe en duw het raam open . ik klim in het kozijn en hang mijn benen uit het raam . mijn hoofd leun ik tegen zeikant aan en ik staar naar de sterren . het maakt me meteen rustig en de drukte in mijn hoofd begint minder te worden . weetje , inplaats van er over in te zitten kan ik er beter het beste van maken . laten dit de beste twee weken ooit worden . en probeer ik zo min mogelijk over ...  je weer wel na te denken. 

harry p.o.v

de jongens liggen op mijn kamer op de grond verspreid over matrassen . ze liggen allemaal al te slapen als ik nog wakker ben . ik kan echt niet slapen.  om een vreemde reden ben ik niet moe . en het is trouwens echt koud !! mijn deur klappert steeds dus het lijkt alsof er een raam open staat of een deur . ik stap maar uit bed en loop de gang op . alle deuren zitten dicht behalve die van charlie waar de koude lucht vandaan komt . ik loop naar haar deur en kijk langs de deur die een klein beetje open staat . charlie zit in het raamkozijn met haar benen naar buiten . daar komt de kou dus vandaan . ik zucht en trek haar deur voorzichtig dicht . ik ga niet naar haar toe , want anders zegt ze toch alleen maar weer dat er niks aan de hand is . ik ga terug naar mijn kamer en loop tussen de jongens door naar bed toe . snel ga ik onder de dekens liggen en dan val ik ook gelukkig inslaap.

als we wakker worden gemaakt door mijn moeder moeten we er meteen uit en klaar maken . de bus komt ons straks halen en dan gaan we meteen opweg richting het eerste land voor onze europeese tour . we hebben er echt veel zin in , ook na wat er bij ons laatste concert gebeurt is . ik kleed me snel aan na het douche en trek dan mijn tassen onder mijn bed vandaan . ik had het al eerder gedaan zodat ik het al niet meer hoefde te doen . snel pak ik alleen nog een paar kleine dingen zoals mijn lader van mijn telefoon en mijn laptop voor ik voorzichtig mijn koffer van de trap laat gaan . als ik beneden kom zit iedereen al te eten . snel schuif ik aan en eet snel wat . dan gaat de bel en loop ik naar de deur toe . als ik de deur open doe staat daar paul op ons te wachten . ' komen jullie ' vraagt hij . ik knik en ren dan weer naar binnen . ' paul is er ' zeg ik . meteen staat iedereen op en lopen ze naar hun tassen en geven ze aan paul . terwijl ik mijn moeder en gemma gedag zeg zit charlie bij moos en bram op de grond en aait ze bij hun oren . dit is de eerste keer dat ze ze niet mee mag nemen . dat komt denk ik omdat paul ze niet zo leuk vind . ik trek snel schoenen aan en dan komt paul de woonkamer in . ' we moeten nu echt gaan ' zegt hij.  we knikken en ik loop dan naar charlie . ' we moeten weg ' zeg ik . ze knikt en dan loop ik vast naar buiten toe . klaar voor nieuwe tour !! whoop whoop

charlie p.o.v

' anne zal goed voor jullie zorgen . dat weet ik zeker ' zeg ik terwijl er een traan over mijn wang gaat . ik aai ze nog een keer voor ik opsta en de woonkamer uit loop en naar buiten ga . anne komt naar me toelopen en slaat haar armen om me heen . ' kom je nog eens langs ?? ' vraagt ze . ik slik een brok door mijn keel en knik dan voorzichtig ja . ' gelukkig , we vonden het echt gezellig ' zegt ze en laat me los . als ze me los laat geeft ze me een glimlach en zeg ik nog gedag tegen gemma . ze vroeg nog of ik goed op haar broertje wilde letten . ik heb ja gezegt en ben daarna achter de rest de bus ingegaan . als de bus wegrijd heb ik het gevoel alsof ik een deel al afgesloten heb . ' iemand in voor fifa ' vraagt niall . de jongens knikken en gaan met zijn alle fifa spelen terwijl ik toe kijk hoe harry , liam en zayn ingemaakt worden en louis niall heel fanatiek bezig zijn . zayn heeft er het minst van iedereen zin in en gooit zijn controller weg als hij er klaar mee is . al snel volgen harry en liam ook . ' dit is niet leuk meer ' zegt zayn teleurgesteld . ' waar ben je wel goed in ' vraag ik aan zayn.  ' mario kart ' zegt hij.  ' doen we dat toch ' zeg ik en loop naar de tv en druk de knop in zodat hij het spel afsluit . ' charlie ' zegt louis boos . ' speel iets wat de andere ook kunnen . stop mario kart erin en geef mij er ook een ' zeg ik en wacht tot louis me een controller geeft . als het spel erin zit overleg ik kort met zayn welk level we doen en dan klikt louis hem aan . al na de eerste ronden liggen niall en louis achteraan terwijl liam en harry ergens in het midden zitten . tussen mij en zayn gaat het gelijk op . kom op charlie , dit kan je . dan op het laatste rechte stuk word zayn nog geraakt en rij ik over de finish heen als eerste . ' HELL YEAHH !! WHOOP WHOOP ' zeg ik blij en sta op . ik begin rondjes te draaien en blij te lachen . ' charlie rustig ' zegt niall lachend . ik stop met draaien en kijk naar zayn die droevig naar de tv kijkt . ' sorry zayn , volgende keer beter ' zeg ik en geef hem een schouderklopje . wie is de beste ... ikkeee !!!

thanks 4 reading , AND voting

x #teamtrouble

JUST...don'tWhere stories live. Discover now