hfd 126

640 27 2
                                    

de updates gaan iets minder vaak komen . 2x per week denk . ik heb de eerste week gehad en het voelt al als een heel schooljaar !!! ugh , haat aan het examenjaar !!

p.s ik ben met nog een verhaal bezig wat ik erover een paar weken ook op ga zetten !!

charlie p.o.v

dan gaat de deur open en komen de jongens met ashlyn naar binnen . ik slik en dan komt louis dichterbij met de kinderwagen . ' wil je haar vasthouden ' vraagt louis. ik schud mijn hoofd nee en hij knikt voor hij de kinderwagen mijn kant op draait zodat ik haar kan zien.  in louis zijn elmo onesie ligt ashlyn in de wagen en schopt wat met haar voetjes . het voelt niet goed . alsof dit allemaal een grap is gweest . hoe kan dit nou mijn dochter zijn. ja ik weet hoe dat kan maar het voelt ... raar. en ik weet niet hoelang dit gaat duren maar dit ziekenhuis werkt ook niet mee . zonder iets te zeggen druk ik op het knopje naast mijn bed om een zuster te roepen . voor de jongens wat kunnen vragen komt de dokter binnen . ' wat kan ik voor je doen ' vraagt hij . ' ik wil en ga naar huis of jullie het willen of niet ' zeg ik.  ' je hebt nog veel te veel pijn ' zegt de dokter . ' echt niet ' zeg ik en ga het bed uit . oke het doet echt pijn maar ik wil hier niet blijven , ik wil gewoon naar huis . ik loop door de kamer heen alsof het niks is terwijl in mijn hoofd alle mogelijke scheldwoorden gezegt zijn . ' nou mevrouw driver , dat ziet er niet verkeerd uit . ik denk dat u snel geneest bent . u mag wel naar huis zolang u rust houd ' zegt hij. ik knik en hij loopt weg.  als de deur dicht valt laat ik een diepe zucht . ' je hebt nog steeds pijn he ' zegt liam . ' alsof je een mes door me rug heen steekt ' zeg ik . ' maar waarom wil je dan naar huis ' vraagt harry . ' omdat in deze chemische lucht het ook niet beter gaat worden ' zeg ik . dan komt de dokter met een stapel papieren en mag ik gaan . snel pak ik mijn spullen en ga ik weg met de jongens achter me aan. ' mag ik de sleutels ' vraag ik aan liam . ' kan jij rijden dan ' vraagt hij . ' ik ben niet gehandicapt en ik voel me prima ' zeg ik en trek de sleutels uit zijn handen . ik ga snel zitten en wacht op de rest tot ze klaar zijn . ze zijn de hele weg stil maar dat is logish want ik heb mijn mond ook nog niet open gedaan.  ik voel me echt beroerd . me rug doet vreselijk pijn en nu ashlyn er echt is voelt het raar . en al die gedachten door elkaar heen gemixt zorgt nou niet voor een goed humeur ofzo .

als we thuis komen storm ik meteen naar boven toe en sluit ik mezelf op in mijn kamer . ja ik ben nu moeder en zou op ashlyn moeten redden maar de jongens zijn hier niks voor niks . ik ga naar mijn kast en doe de deuren open voor ik naar het doosje op de bodem zoek . als ik hem vind haal ik er twee pillen uit voor ik hem terug doe en er weer een stapel kleren overheen gooi . ik pak de twee pillen en loop ermee naar mijn badkamer neem ze een voor een in .nu zal je je afvragen , wat voor pillen neemt ze nu weer . dit zijn pijnstillers die het iets beter doen dan normale . dit zijn zes normale tegelijk . is dat veel ?? ja !! maar heb ik het nodig ?? ja !! als ik dit zou nemen zonder dat ik ergens last van had dan was ik out gegaan . dit spul werkt als drugs en van een halve pil word je al licht in je hoofd als je geen pijn hebt . maar ik heb pijn , en niet zoon klein beetje ook . deze pijn is nog erger dan wanneer ik me kleine teen ergens tegen aan stoot . maar ff serieus , dat doet ook echt heel erg pijn . de laatste keer dat dat me gebeurde brak ik me kleine teen en zat hij in een raar mini spalkje . niet dat het ging want na een paar uur was die zo dik als me grote teen . maarja , gewoon door bikkelen .

als de pillen beginnen in te werken ga ik op bed liggen en staar ik naar het plafond . pas als je naar je plafond voor een tijdje staart , merk je pas hoe interessant een plafond kan zijn en hoe je wel niet na kan denken terwijl je er naar kijkt. eigenlijk zou je alles op je plafond moeten kunnen tekenen over wat je denkt . dan zou het bij mij van eenhoorns naar bacon gaan . maar bacon op me plafond getekent lijkt me niet slim want dan heb ik sowieso altijd honger . en om nou een baby op me plafond te maken is ook zo wat.

JUST...don'tWhere stories live. Discover now