hfd 50

856 28 3
                                    

ronnie flex - onder je lokken

charlie p.o.v

als de brieven klaar zijn zet ik de namen op de bovenkant ' harry ' op de ene , en de andere ' alex ' . mijn broer zijn brief zit bij die van alex . ik kan hem niet meer gaan brengen naar hem.ik loop mijn kamer uit en zie harry net zijn badkamer ingaan . ik sluip zijn kamer in en stop de brief onderin zijn koffer . ik loop snel terug mijn kamer in en stop de brief van alec in mijn zak . ' JONGENS WE MOETEN WEG ' hoor ik van beneden komen . ik hoor gesleep en gezucht en knallen van de trap af . als ze allemaal beneden zijn ga ik ook naar beneden met mijn rugzak . daar staan de jongens al op een rijtje met hun koffer . ' dus , als jij mee wilt moet je eigen vervoer regelen ' zegt simon tegen mij. ik knik en pak mijn helm en sleutels van tafel . ' oke ' zeg ik en loop achter hun aan naar buiten . ik zet mijn helm op en kijk dan nog een keer naar het huis . het huis waar ik geboren ben , waar ik vreselijke dingen heb meegemaakt . maar ook het huis waar ik in de afgelopen paar maanden het vreselijk leuk heb gehad . ik start dan toch maar mijn motor en rij voor simon richting het vliegveld .

na een rit die voor me gevoel heel.kort was zijn we op het vliegveld . de bomen hebben voor de koffers van de jongens gezorgt en hebben ons nu de ruimte heel even gegeven zodat we afscheid kunnen nemen . liam en zayn staan voor me en kijken me verdrietig aan . ' jongens , ga eens lachen . jullie gaan beroemd worden ' zeg ik tegen ze en probeer ze op te vrolijke . ' we gaan je wel missen hoor charlie ' zegt zayn . ' ik jullie ook ' zeg ik voor ze me in een knuffel trekken . als ze me los laten lopen ze vast naar simon toe . dan staat daar een niall met rode ogen van het huilen . ' niall niet huilen , je gaat eindelijk bekent worden ' zeg ik terwijl er een traan over mijn wang rolt . ' nou en , ik wil niet weg charlie ' zegt niall en trekt me in een knuffel . ik voel mijn schouder nat worden van zijn tranen en wrijf over zijn rug heen . niall laat me los en loopt richting simon waar hij naast liam gaat staan .  ik loop naar louis die me heel verdrietig aan kijkt . ' kom op lou , je bent de oudste . let je op ze ' vraag ik aan hem . hij knikt en kijkt me dan aan . ' geen gekke dingen doen charlie ' zegt hij en er rolt een traan van zijn wang . ' komt goed , 5sos fan van me ' zeg ik voor ik hem een knuffel geef . als hij me los laat geeft hij een kus op mijn voorhoofd . hij loopt naar de rest en probeert niall te troosten . ik kijk voor me en kijk dan harry aan . ' charlie het spijt me echt , ik had dit echt niet zo gewilt ' zegt hij . ' snap ik , maar doe het dan nu ook wel goed . ik wil jullie straks op posters zien ' zeg ik ' en ik het vergeef het je echt harry ' zeg ik voor hij me een knuffel geeft . eigenlijk wil ik hem niet los laten en hier houden maar dat gaat niet . ' harry ' zeg ik tegen hem . hij laat me los en kijkt me aan . ' beloof me dat als je daar bent dat je als eerst in je koffer kijkt ' zeg ik tegen hem . ' hoe-' ' niet vragen gewoon doen ' zeg ik tegen hem . hij knikt en kijkt me aan . het enige wat zijn ogen laten zien is boos en verdrietig . ' charlie ik moet je wat vertellen ... ik v-' ' harry we moeten gaan ' zegt simon . als ik iemand nu geen stem zou willen wensen was hij het wel . wie weet wat harry ging zeggen . harry kijkt me nog een keer aan voordat hij wegloopt . zodra ik ze niet meer draai ik me om en loop met tranen op mijn wangen richting mijn motor . ik stap op en rij weg .

harry p.o.v

toen we weg moesten met simon hield niemand het van ons meer . we gingen charlie echt missen . de grappen die ze uithaalde , haar grote mond , en dan nog de gevaarlijke dingen waardoor wij schrokken . als je erin zit wens je dat ze ermee stopt . en nu is ze weg en dan weet je pas hoe leuk je het eigenlijk vind . ' simon zou ik nog bij mijn koffer kunnen ' vraag ik aan hem . ' uhh ja , aangezien we toch met een prive jet gaan. ik zal hem even halen ' zegt hij . ik knik en draai naar de jongens . ' voor we net wegmoesten vertelden charlie dat ik in mijn tas moest kijken ' zeg ik tegen de jongens . ze kijken me raar aan en snappen er net als ik niks van . dan komt een van de beveilligers van simon met mijn koffer . ik trek hem uit zijn handen en maak de rits open . onderin zie ik de punt van iets wit . ik trek het eruit en het blijkt een envelop te zijn . de man neemt mijn tas mee en ik open de envelop . er zitten 5 foto's in en een brief . een foto van haar en zayn nadat ze zijn haar mocht doen , van liam en haar terwijl ze op zijn rug zit , van haar en niall terwijl ze onder de kip zitten , een foto van louis met haar en een gek gezicht en een van ons nadat we hadden gewonnen met paintballen . ik geef de foto's aan de jongens voor ik aan de brief begin . ik zucht diep voor ik begin te lezen  ...

lieve harry ,

ik weet dat je deze brief pas leest als je daar bent wat mij genoeg tijd geeft om weg te gaan . ik ga niet meer terug naar huis . weet ook nog niet waar wel heen , maar voorlopig niet naar huis. ik snap dat je je nu schuldig voelt en boos bent maar dit is mijn keuze . jullie hebben hier niks mee te maken . ik wou gewoon niet thuis wonen met die twee en zijn monsters . en als je je nog steeds schuldig voelt , dan is het enige wat je me schuldig bent 10 euro aangezien je dat belooft had als je bekent zou worden.

jullie hebben ervoor gezorgt dat ik de twee coolste maanden ooit heb beleeft. ik heb de vijf coolste jongens ooit mogen ontmoeten en mee op vakantie gegaan . je hebt geen idee hoe ik jullie wil bedanken voor alles . harry je bent de aller aardigste jongen die ik ken . je bent grappig en was er altijd voor me . met al de shit die me hoog zat . ookal zei je niks , ik moest het gewoon tegen je zeggen . ik hoop dat jullie echt beroemt worden . die avond dat je voor me zong zal ik nooit meer vergeten.ookal was het niet de bedoeling dat ik het hoorde .

als jullie maar weten dat ik de grootste fan ben van jullie . ondanks al het gezeik van jullie hou ik echt van jullie .

harry , bedankt .

simba x

ik doe de brief dicht en geef hem aan louis . ' zijn jullie klaar jongens ' vraagt simon . ik knik en loop achter hem aan . als we in zijn prive jet zitten hou ik de brief vast en de foto. waar zou ze nu heen gaan en zien we haar ooit nog terug ?? ' oh jongens dat meisje zien jullie ooit nog wel eens . en dan springend als een fan van jullie ' zegt simon als hij gaat zitten . ' ze was niet een meisje , ze was charlie ' zeg ik boos . louis zit naast me en legt zijn hand op mijn schouders . ' stiekem heeft ze wel humor in de brief gedaan ' zegt louis terwijl hij hem nog een keer leest . ' dat is charlie , overal zit humor in ' zeg ik . een van charlie haar mooie uitspraken . alles wat ze zegt is grappig. volgens haar dan . het enige wat ik nu hoop is dat we haar ooit nog terug zien ...

alex p.o.v ( weer eens wat anders )

charlie is nu een paar uur geleden weggegaan en ze heeft niks van zich laten horen . ik weet niet wat er percies aan de hand is nu maar sowieso dat het weinig goeds is . charlie haar moeder is echt een heks !! een keer was charlie te laat thuis en toen had haar moeder de deuren opslot gedaan en kon ze niet naar binnen terwijl het regende . toen kon ze natuurlijk wel naar mij en dat deed ze ook gewoon , alleen ik zou mijn dochter nooit in de regen laten staan . ik begin me toch wel druk te maken . normaal had ze me al lang een bericht naar me gestuurt met ' het is weer goed ' . ik check mijn telefoon om de paar minuten maar en komt geen bericht binnen . ik ga op de bank zitten en zet de tv aan op het nieuws . de bak chips op tafel is bijna leeg doordat ik van de spanning chips eet . " breaking news , het meisje charlie driver is sinds vanmiddag vermist " zegt de tv . mijn mond valt open en meteen zet ik het geluid harder  . " vanochtend na elf uur is charlie voor het laatst thuis gezien . de reden dat dit alarm zo snel uitgegeven word is omdat belangrijke spullen van charlie ontbreken . heeft iemand iets gezien ?? meld graag bij de politie " zegt de vrouw van het journaal . ik ren naar de gang en zie een witte envelop op de mat liggen . ik haal hem van de grond en ik herken meteen charlie haar handschrift . zou ze weggelopen zijn . de envelop ligt al snel op de grond . ik vouw de brief open en begin te lezen ...

" lieve alex , je bent mijn aller beste vriend . je was er altijd als ik je nodig had . al was het midden in de nacht je hielp me altijd als het thuis weer eens tegen zat . je hebt geen idee hoe dankbaar ik je daarvoor ben . de reden dat ik deze brief schrijf is omdat ik voorlopig niet naar huis kom . de jongens gaan weg , en mijn moeder haar vriend en kinderen komen in het huis wonen . ik weet dat ik jou heb , maar verder zou ik er dan alleen voor staan . ik heb besloten om een tijdje weg te gaan en opnieuw te beginnen . ik zal je af en toe een bericht sturen zodat je weet hoe het met me gaat .

je bent en blijft mijn beste vriend alex , voor altijd . love ya x "

Z-ze is weg ??!!

thanks 4 reading , AND voting

x #teamtrouble

beetje korte update maar het hoorde nog een klein beetje bij het vorige .. x c

JUST...don'tWhere stories live. Discover now