hfd 104

790 26 3
                                    

maps - maroon 5

-aller eerst , harry zijn moeder is niet de aardigste hier . ze is waarschijnlijk super aardig maar het kwam anders niet uit .

- GUYS IK BEN BIJNA OVER !!! ALLEEN MORGEN NOG EEN TOETS. !!! WHOOPWHOOP

harry p.o.v

terwijl ik nog in shock ben stikt niall half in zijn drinken . louis zijn zusjes kijken hem met grote ogen aan en voor zijn moeder is dit blijkbaar ook nog al ... een verassing . ' gefeliciteerd ' zegt liam als eoverste . louis en macy zijn aan tafel gaan zitten en kijken ons vol spanning aan . ondertussen zegt iedereen gefeliciteerd en zelfs zijn moeder en zusjes . maar het voelt raar . waarom heeft louis niet gezegt dat hij van plan was om haar ten huwelijk te vragen . zoiets vertel je je beste vriend toch gewoon . ' hazz ' hoor ik louis dan zeggen . ik draai me naar hem om en hij wacht op een reactie . ' uhmm.. ja , gefeliciteerd ' zeg ik en probeer zo goed mogelijk te lachen . iedereen begint te eten en druk met elkaar te praten . vooral over de shock van vanavond . ik draai met mijn vork mijn eten over mijn bord heen. ' harry niet met je eten spelen ' zegt mijn moeder. ik kijk op en zie haar naar me kijken . ik neem dan toch maar een paar happen als ineens de bel gaat en gemma naar de deur rent . we eten gewoon verder als gemma ineens terug komt met een jongen niet veel ouder dan haar . ' oh hallo josh ' vraagt ze . wacht , josh ?!!? onze drummer ??!!?? ' goed , dank u wel ' zegt hij vriendelijk . ' uhm jullie kennen josh allemaal wel maar uhmm.. ja ' zegt gemma giechelend.  alsof miley cyrus tegen me aan gevlogen is . lou gaat trouwen , gemma gaat met de drummer van onze band . ik schuif mijn stoel naar achter en loop de eetkamer uit richting de gang . snel pak ik mijn jas en ga de deur uit voor iemand me tegen kan houden . terwijl het best hard sneeuwt loop ik naar de auto en rij van de oprit af naar charlie toe . ik weet dat het uit is maar toch.

als ik bij charlie aankom na een lange weg door de sneeuw bel ik aan en hoop ik dat ze open doet .

charlie p.o.v

net als ik op de bank zit met een deken en ik naar de herhaling van een of ander progamma zit te kijken gaat de bel van de deur . ik sta op en loop naar de gang toe . als ik de deur open doet staat harry daar met allemaal sneeuw in zijn krullen . ' uhm hey ' zeg ik niet echt gedacht dat hij hier nu zou zijn . ' mag ik naar binnen komen ' vraagt hij . ik knik en laat hem naar binnen . terwijl ik nog steeds niet begrijp waarom hij hier is loop ik naar de bank en ga weer onder mijn deken liggen . als harry naast me komt zitten vraag ik ' echt niet lullig bedoeld maar waarom ben je op kerstavond hier inplaats van thuis ?'.  ' uhmm , ik was bij louis waar al onze familie was . alleen dit jaar is het jaar van de verassingen ' zegt hij . ik kijk hem raar aan en dan legt hij het van louis en zijn zus uit . als hij het van louis vertelt valt mijn mond echt open . louis trouwen ?? hoe dan. als je van iemand niet verwacht had om zo jong te trouwen dan was het wel van louis . dat hij haar een echte ring heeft gegeven . ik dacht eerder een snoepring. en ik snap nog steeds niet wat ze in hem ziet . maar het maakt me niks uit . hij gaat trouwen .... en dan zijn zus met josh. ' het spijt me ' zeg ik.  ' jij kan hier toch niks aan doen ' zegt hij . ' dan nog ' zeg ik . dan staat hij op en loopt naar de keuken . nadat ik wat kastjes open en dicht hoor gaan komt hij terug . ' waar is al je eten ' vraagt hij . 'uhmm... tis ... uhmm tis... op ' zeg ik . hij kijkt me vragend aan en komt weer naast me zitten . ' moet je iets vertelllen ' vraagt hij . beter dat ik het maar gewoon vertel want dit heeft ook geen zin . ' uhmm ja ' zeg ik . ' wat dan ' vraagt hij . ' het heeft met die avond te maken ' zeg ik . ' toen ik naar buiten ging omdat het warm was hoorde ik alex en lot over me praten . ze dachten dat ik zwanger was ' zeg ik . bij het woord zwanger zie je harry meteen bleek worden . ' rustig ik ben niet zwanger !! ' zeg ik meteen . hij zucht dan diep en klinkt opgelucht . ' maar ik vond het gemeen en wou er niet aan denken dus dronk ik veel te veel. ik dacht toen dat ik jou zag maar jij was het niet . en omdat ik me zo schuldig voelde enzo at ik steeds minder . eigenlijk eet ik niks ' zeg ik eerlijk . liegen moet ik toch ook niet meer doen . ' dat wil niet zeggen dag je niet moet eten . en serieus je liet me schrikken !!! ' zegt hij . ik begin te lachen en ineens staat hij op . ' kom op ' zegt hij . ' wat gaan we doen ' vraag ik . ' kom nou maar gewoon mee ' zegt hij en probeert me van de bank te trekken . ' ik ben in me pyjama ' zeg ik . hij haalt zijn schouders op en tilt me dan van de bank af naar de gang . hij geeft mijn jas en schoenen en snel trek ik die aan . voor ik helemaal rechtop sta is de deur al open en trekt hij me weer mee . ' harry , waar gaan we heen ' vraag ik terwijl ik niet probeer uit te glijden . ' wees gewoon stil ' zegt hij lachend.  ik geef op en volg hem dan maar gewoon . ik stap maar in een geef op want hij gaat het toch niet zeggen .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu