Hfd 36

1K 30 1
                                    

Streets - kensington

Charlie p.o.v

Als ik wakker word lig ik nog steeds op de bank . normaal zou ik boos zijn geworden omdat ze me niet wakker hebben gemaakt , maar vandaag gaan we weg !!! ja ik weet het stress !!! ik spring op en ren naar boven en haal uit me kamer me box . ik sluit hem aan op me telefoon en zet ' lose my mind ' keihard aan . ( voor mensen die dat liedje niet kennen , ik ben ermee wakker gemaakt en laat ik zeggen .... niet bepaald prettig in de ochtend ) al snel hoor ik boven de muziek uit geschreeuw komen . Ik zet hem uit en leg me box dan op me bed neer . ' PAK JE SHIT EN LEG HET BENEDEN . ALLES WAT ER NIET LIGT BLIJFT HIER ' schreeuw ik en ga verder in me eigen kamer . de " niet " belangrijke dingen heb al maar nu alles wat echt laatste moment is . ik haal me tas onder me bed vandaan en gooi alle belangrijke dingen er in . me laders van alles , me camera , me box natuurlijk !!! zonnebril , tandpaste en ga zo maar door . ik stop het er allemaal in en wt kleine dingen er ook bij . ik zet hem beneden en pak dan alle brieven die me moeder gegeven heeft . die leg ik bij me telefoon enzo . Ik ga aan tafel zitten en maak de lijst voor vandaag .

-alles pakken tot de middag

-jongens uit bed trappen

-ze naar bed sturen

- opruimen omdat mama terug komt :(

Oke dit moet nog gebeuren voor we vandaag weg gaan . ik weet het . het klinkt nu als een operatie voor een oorlog , maar ik moet het schema volgen . als we met mijn ouders op vakantie gingen lieten ze mij altijd alles doen . s'ochtends regelde ik alles en maakte het in orde . en dan s'middags ze naar bed doen zodat we s'avonds rond zes uur weg konden . en zo gaat het nu ook weer . de jongens rijden s'nachts door en wisselen af , en ik heb " helaas " ( sarcasme ) geen rijbewijs . wat is dat vervelend zeg !!

Maar goed terug naar de lijst . de jongens moeten hun zooi brengen . ik loop de gang in en er staat niks. zelfs mijn spullen zijn weg. Normaal zijn grapjes leuk , maar ik vind het nu iets minder grappig. Dan komt niall vanaf buiten lopen en kijkt vrolijk . ' Waar kom jij vandaan ??'vraag ik . ' Kijk zelf maar ' zegt hij en gaat dan naar boven . Ik loop naar buiten en zie de jongens daar bezig met inpakken . ' TEAM ROADTRIP ' schreeuwt louis terwijl hij zijn hand omhoog houd voor een high five . ik doe me hand omhoog en voor ik die van hem raak terug. ' beetje traag ' zeg ik . hij kijkt me beledigt aan en loopt dan weer weg . En we gaan weer door .

Na uren inpakken en lijstjes na gaan heb ik ze naar bed getrapt en ben nu zelf aan het opruimen . de kans is groot dat als we terug komen me moeder terug is met die kwal van een vent . gelukkig zijn de jongens er dan nog . dat maakt het al een stuk beter toch ?? ja . ik spring nog snel onder de douche en trek dan een korte broek aan en een shirt . ik schiet in me schoenen en breng dan nog snel vis stick naar alex toe. visstick is me goudvis . ik loop voorzichtig met zijn kom over straat heen en probeer hem zo rustig mogelijk te houden . ik loop naar alec zijn tuin en loop door de poort heen . ' ALEX ' schreeuw ik . hij komt al snel naar buiten en kijkt dan blij . ' Je komt nog even gedag zeggen ' zegt hij sarcastisch . ' Ja en visstick dat had je belooft ' zeg ik en zet hem bij hem binnen op tafel . ik zet ze eten naast de kom en loop dan terug naar alex . ' Je red het toch wel 3 weken zonder me ' vraag ik . hij knikt. ' maar waag het niet om zonder lekker eten en een cadeau thuis te komen ' zegt hij . ik knik en geef hem dan een knuffel . ' En onthoud dat je een pak bacon moet kopen ' zegt hij met een grijns op zijn gezicht . ik laat hem los en loop weg . ' Doei alex' zeg ik . ' Ik hou ook van jou ' zegt hij terug . ' Weet ik toch ' zeg ik , en met dat loop ik de tuin uit terug naar huis . Als ik thuis aankom zet ik de lichten nog op de tijdschakelaar en zet gebruikte borden en kopjes op tafel . dat heb ik van boe geleerd . gebruikte dingen op tafel zetten zodat het lijkt alsof je thuis bent . ' CHARLIEEEE ' schreeuwt niall . ik herken zijn stem meteen . hij komt naar me rennen en zegt ' we hebben toch wel genoeg eten he ?? en me gitaar is ook mee toch ?? ' . hij stresst helemaal . ' Rustig komt allemaal goed ' zeg ik . hij knikt en laat dan een diepe zucht . ' Ga de rest maar wakker maken' zeg ik . hij knikt en loopt dan weg .

Na een half uur zijn de jongens beneden en zijn we klaar weg te gaan . ' Lopen ik kom eraan ' zeg ik . ze lopen naar buiten en ik wacht nog even. Ik loop alles nog na in me hoofd en vergeet dan dat ik een van de belangrijkste dingen bijna vergeten ben . ik ren naar boven en pak het beertje van me broer en ga dan terug . ik controleer alles nog en ga dan me tas pakken en loop naar buiten . ik doe de deur achter me dicht en draai hem op slot . dan ren ik naar de rest en spring vrolijk in de lucht . Louis , harry en ik en dan liam , zayn en niall . gaat goed komen hoop ik . louis gaat als eerste rijden van hun twee . ik ga naast louis zitten die zit te stuiteren in zijn stoel . ' Serieus , je weet zeker dat je een rijbewijs hebt ' vraag ik . hij knikt blij . ' Verbaast me ook nog steeds hoe jij die gekregen hebt ' zegt harry . ik lach en louis kijkt boos via zijn spiegel naar achter . ' Wat een vertrouwen ' zegt hij. ik heb de tom tom al in gevuld ookal kan ik alles al dromen . ' Ga nou maar rijden , maar doe voorzichtig . ik vind het nou al eng ' zeg ik tegen hem . dag huis , school , vervelende mensen . HALLO SPANJE !!!

We zijn al bijna 1,5 uur onderweg als we langs het sportpaleis komen . dat is het ziggo dome van belgie voor mensen die het niet weten . ik begin te lachen . ' Waarom lach je ineens ??'vraagt harry . ' Zien jullie dat grote gebouw daar ' zeg ik en wijs het aan . ze knikken en hebben een gezicht met waar-the-fuck-heb-je-het-over . ' Ik was naar fall out boy geweest en dat was hier ' zeg ik . ' Ohhh , hier !!! 'zeggen ze nu begrijpend . Ik knik en kijk dan weer naar buiten . alsof het gisteren was . de avond van je leven waar ik voor het eerst mijn broer helemaal waus heb zien gaan . ik herkende hem bijna niet terug . dat komt omdat hij zich normaal en serieus moet gedragen van die rotvriendin van hem . ik en de heks liggen elkaar niet zo lekker als je begrijpt wat ik bedoel . ' Als hij weer komt gaan jullie ook mee oke ?? 'vraag ik . ze knikken blij . heb er nu al zin in .

Het is nu rond een uur of negen . De zon begint langzaam onder te gaan . het is erg gezellig en de jongens zijn steeds keihard aan het mee zingen wat mijn oren iets minder vinden . midden in wrecking ball gaat me telefoon af . ' Met team roadtrip , wie daar ' zeg ik . ' Ja wij ' zegt liam . ' Oh ook hallo ' zeg ik sarcastish . ' Niall heeft honger ' zegt liam . ik rol met mijn ogen en zeg dan . ' De volgende stop mag hij eten halen . en zeg dat dit de laatste keer is ' zeg ik en hang dan op . ' Je moet zo stoppen niall heeft honger ' zeg ik tegen louis . Hij knikt .

We zijn gestopt voor niall ( die een halve winkel leeg kocht zodat we niet weer hoefde te stoppen ) en zijn nu weer verder gegaan . ik heb de grootste pret met louis omdat we alle twee heel vals mee zingen. Eerst hoorde je harry ook nog en die viel ineens stil . ik draai me om en zie dan dat hij in slaap is gevallen . ' Lou , hij slaapt ' zeg ik . ' Maak een foto ' zegt hij . ik trek me camera uit mijn tas en maak een foto van hem . ' De eerste en beste foto ' zeg ik en stop hem terug weg . ' Moet jij ook niet slapen ??' Vraagt louis . Ik schud nee . ' Ik ga je gezelschap houden ' zeg ik trots . ' Oke dan moet je het zelf weten ' zegt hij . ' Hoe gaat het eigenlijk tussen jou en macy ' vraag ik aan louis zo serieus mogelijk . ' Ander onderwerp ' zegt hij . ' Achh... je vind haar wel leuk !!!!'zeg ik vrolijk . 'nietes !!! ' Zegt hij . ' Wel waar !! ' Zeg ik terug . hij komt iets naar me toe en zegt dan zacht ' als jij toe geeft dat jij hazza leuk vind ' zegt hij met een grijns op zijn gezicht . het moet er toch een keer uit toch ?? ik dacht dat het ondertussen wel duidelijk was . en zo niet . ' Oke ik geef het toe , ik vind hem leuk ' zeg ik serieus tegen louis . ' Meen je die ?? ' Vraagt hij terwijl hij me nog steeds met grote ogen aan kijkt . ik knik terwijl ik naar buiten kijk . ' HOLY SHIT !!! EINDELIJK ' schreeuwt hij keihard . Ik wrijf over mijn oren heen en zeg ' waarom heb ik oren gekregen ' harry gromt en pakt dan een kussen en doet hem over zijn hoofd heen . ' Oepss... sorry ' zegt louis . Ik buig me wat naar louis en fluister dan ' niks zeggen he ' hij doet alsof hij zijn mond opslot draait en de sleutel weggooit. Hij moet wel echt zijn mond houden . ik bedoel ik heb het weken geheim kunnen houden en nu moest ik het wel tegen hem zeggen . dus ja , ik ben verliefd op harry .

" Die zagen jullie niet aankomen "

Thanks 4 reading , AND voting

X #teamtrouble .

JUST...don'tWhere stories live. Discover now