hfd 81

753 25 3
                                    

hey brother - for my brotahh

charlie p.o.v

als ik wakker word is het nog donker buiten en is het doodstil in de bus . ik probeer me om te draaien en verder te slapen , maar het lukt niet meer . ik duw mijn dekbed van me af en trek sokken aan voor ik naar de bank loop . op de bank ligt harry met oortjes in . zijn ademhaling is heel rustig dus weet ik dat hij slaapt . ik ga naast hem zitten terwijl hij languit op de bank ligt neem ik de zeikant en leg mijn benen daarop . al snel heb ik het idee dat hij wakker word dus ga ik zachtjes met mijn vingers door zijn krullen heen . hij beweegt heel even maar slaapt dan weer verder . als hij slaapt ziet hij er altijd extra schattig uit . zijn haar wat door de war zit ( wat nu ook deels door mij komt ) , hij ligt altijd heel rustig en hij ziet er uit als een klein en kwetsbaar iemand . vroeger zei mijn moeder ook altijd dat ik extreem schattig was als ik sliep en ik dacht altijd dat dat nep was maar het is waar . mensen zijn schattiger als ze slapen . het mooiste aan slapen is , is volgens mij dat je je nergens druk over hoeft te maken en dat de enige paar uur op een dag dat je gewoon echt geen zorgen aan je hoofd hebt . alleen dan had je vaak nog van die dromen die je rustige nachten moesten verpesten . en een droom heeft me jaren iedere nacht minstens een paar uur wakker gehouden . en dat kwam omdat het bijna ons was overkomen .

( even guys , dit is serieus gebeurt !! no joke . en ik heb er serieus jaren nachtmerries van gehad )

flashback  * 7 jaar geleden (10j.)

ik lig lekker in bed met meneer konijn en mama heeft me net naar bed gedaan . ze moest mijn gordijnen open laten zodat ik nog heel even naar de sterren en de maan mocht kijken . als ik klaar ben met kijken naar de maan ga ik onder de deken liggen en hou ik meneer konijn stevig vast . als ik bijna slaap heb ik steeds maar oranje flisten voor me . alsof er iets oranjes voor mijn ogen heen en weer gaat . ik doe mijn ogen open en zie oranje dingen buiten. ik kruip uit bed en kijk over de rand van de venster bank . de schuur aan de overkant staat in brand !! er zat 40 meter tussen maar het was net alsof het maar een meter scheelde snel ren ik naar mijn moeder toe en zeg ' mama er is brand in de botenschuur ' zeg ik bang . als mijn moeder gaat kijken schrikt ze zich rot en belt meteem 112 . tegen mijn papa zegt ze dat hij spullen moet gaan pakken en mijn broer moest ook wat spullen snel pakken . mama ging mee naar mijn kamer en pakte meneer konijn , wat kleren en wat speelgoed en deed ze in mijn rode  koffer . ' mama waar gaan we heen ' vraag ik bang . ' we moeten hier straks weg ' zegt ze en pakt mijn hand en neemt me mee naar beneden . als we beneden komen staat de politie ons al op te wachten . ' jullie moeten nu mee ,het is te gevaarlijk hier te blijven ' zegt de agent en helpt ons naar de politie auto. als ik zit en naar buiten kijk zie ik de schuur zijn ramen ontploffen en vliegt het glas de straat op . dan rijd de agent weg en zie ik de brandende schuur langzaam verdwijnen ... 

einde flashback

die nachtmerrie heeft me maanden wakker gehouden s'nachts . wat ik probeerde , ik viel maar niet in slaap . ookal was ons huis niet beschadigt ofzo , ik was nog steeds bang om terug te gaan . de brand was veroorzaakt door een frituurpan die ze waren vergeten uit te zetten voor ze weg gingen . toen was het einde botenschuur . maar toen werden er huizen gebouwd en kwammen er allemaal leuke mensen wonen gelukkig.  ookal is het zeven jaar geleden , van brand krijg ik nog altijd de kriebels . en sinds toen liggen mijn meest waardevolle bezitten op een speciale plek in een brandwerende kist. meneer konijn en belangrijke dingen van mijn geboorte liggen erin zodat als er ooit brand uit brak dat ik dat nog had . maar sinds een paar jaar heb ik daar gelukkig geen last meer van en heb het alleen heel af en toe nog . maar meestal gaan mijn dromen over eten dus dan zit het altijd goed .maar zie het zo in char , over 1week en 5 dagen heb je nergens last meer van . geen dromen , geen nachtmerries en geen angst meer. dat is het enige mooie van dit alles . want dat wil ook zeggen dat ik nooit meer een knuffel van niall kan krijgen , geen piggy back van louis , geen wijze woorden meer van liam , geen mario kart meer met zayn en geen ... harry meer . geen lion king meer kijken , nooit meer simba genoemt worden , geen knuffels meer van harry en nooit meer met mijn vingers door zijn krullen heen . kon ik het maar aan iemand vertellen . het eet me op van binnen dat ik het aan niemand kan vertellen . niet dat ik het de jongens zou vertellen want die zouden me sowieso tegen houden . maar ik wil dat zij gelukkig blijven . ze vinden wel een nieuwe goede vriendin . ze redden zich zonder mij dat weet ik zeker .

-------------------------------------------------tijdsprong van 1 week en 3 dagen . nog twee dagen ...

-------------------------------------------------

charlie p.o.v

vandaag zijn we in parijs aangekomen . de laatste stop voor we in spanje zijn . de afgelopen dagen waren echt heel erg leuk alleen begint harry nu echt door te krijgen dat er wat aan de hand is . hij begon ineens vragen te stellen en op me te letten . ik hoop niet dat een paar dagen voor het gaat gebeuren dat hij er alsnog achter komt . mijn mobiel moet ik de hele tijd bij me houden en niemand mag eraan komen . ook daarom verdenkt harry me . maar ik kan hem niet door mijn telefoon laten gaan , aangezien ik nog steeds iedere dag berichten krijg over hoelang ik nog heb en hoe leuk het wel niet gaat worden.  en vaak vertelde die persoon wat ik droeg zodat ik wist dat hij ons nog steeds volgde tot mijn "eindbestemming" . vanavond en morgen hebben ze een concert nog hier in parijs , maar morgen avond reizen we meteen door naar spanje. hilde en haar stalker hebben al gezegt dat ik naar een oude schuur moet komen . waar het is weet ik niet , maar ik moet ernaar toe zodra de jongens het podium opgaan . nu de dagen dichterbij komen begint alles steeds sneller te gaan en zit ik steeds meer in mijn hoofd met ' nog ... uur tot je dood bent ' . ik hoor niet zo te denken maar na de berichten van afgelopen week weet ik zeker dat het geen thee kransje gaat worden . hij heeft gezegt dat hij me gaat laten leiden en me zoon erg mogelijk gaat behandelen. ja , met het uur word ik er banger van . maar dit harry laten doen ?? nog steeds 100miljoen% zeker dat ik dit gewoon ga doen .

ik zit nu in de kleedkamer met de jongens te wachten tot paul komt om te zeggen dat de jongens wat moeten gaan doen . de stylisten zijn er toch ook nog niet dus ze kunnen nog vrij weinig . we hebben het over tour en ineens zegt niall . ' dan kunnen we samen in italie en mega pizza gaan eten ' zegt niall met grote ogen. god .. ik ga italie niet meer mee krijgen . ' ja , leuk ' zeg ik en probeer het zo blij mogelijk te zeggen . ' dat word echt geweldig ' zegt niall blij en springt door de kleedkamer heen . dan komt paul binnen en zegt dat de jongens zich om moeten gaan kleden nu de stylisten er zijn.  ze kleden zich snel om en verdwijnen dan het podium op . ik ga onderuit liggen op de bank en doe mijn ogen dicht . misschien doet een beetje slaap wonderen ....

DE CLIFHANGER NADERT !!! WIE IS DE MYSTERY MAN DIE CHARLIE GAAT VERMOORDEN .....

thanks 4 reading , AND voting

x #teamtrouble

JUST...don'tМесто, где живут истории. Откройте их для себя