hfd 113

718 24 3
                                    

lana del rey - blue jeans

linkin park - final masquerade

kodaline - talk

~

charlie p.o.v

ik stop voorbij de finish en doe dan mijn helm af . robbie komt op me af rennen en vliegt op me af voor ik van de motor af kan komen . ' JE HEBT GEWONNEN ' schreeuwt hij blij . ' weet ik ' zeg ik lachend . hij laat me gaan en weet dat ik nu een moment nodig heb.  ik loop snel verder ookal word ik vaak tegen gehouden. snel duw ik de motor de trailer op en trek mijn pak en bescherming uit . dan pak ik een trui en trek die over het shirt aan en trek me vertrouwde vans weer aan . alles ruim ik op de auto terug in en ga dan een stuk om het terein heen zonder andere . vaak als ik iets heftigs heb gedaan is er nog veel adrenaline in mijn lichaam . maar ik weet dat ik moet kalmeren omdat ik anders dingen ga doen waar ik spijt van kan gaan krijgen .

*GEFELICITEERD !!!! X NIALL EN EEN STUK PIZZA EN DE REST  *

Ik stop mijn telefoon weg en loop nog een klein rondje voor ik terug ga en ik robbie tegen de auto aan zie leunen . ' ik heb alles al voor je gehaald , zullen we gaan ?? ' vraagt hij . ik knik en stap ik. dan doe ik mijn gordel om en zucht diep als ik met mijn rug tegen de rugleuning kom . ' ga slapen , we zijn voorlopig toch niet thuis ' zegt hij . ik knik en pak mijn oortjes en zet fall out boy , save rock and roll aan . ik doe mijn ogen dicht en val snel in slaap .

als ik wakker word lig ik in mijn bed . ben ik hier zelf gaan liggen ? ik wrijf in mijn ogen en pak mijn telefoon van mijn kastje en heb meerdere gemisten oproepen van harry . ik bel hem terug ookal is het daar nog vroeg . dan is hij er ook een keer vroeg uit . ' charlie !!! ' hoor ik maar is duidelijk niet de stem van harry . ' lou ?? ' vraag ik.  ' hij wil je niet meer . hij wil mij ' zegt louis . ' is dat charlie ' hoor ik op de achtergrond . ' lou geef hem zijn telefoon terug ' zeg ik . ' oke , maar gefeliciteerd ' zegt hij en ik hoor wat gekraak en dan de stem waar ik wel op zit te wachten . ' hey charlie ' zegt hij . ' hazz waarom ben je nog wakker , het is daar nog vroeg ' zeg ik . ' nou en ik wou je eerst spreken voor ik ging slapen . je was echt goed , char !! ' zegt hij . ' weet ik ' zeg ik . ' we dachten dat jij gevallen was ' zegt hij . ' nee , dat gebeurt me niet nog een keer . maar ga nu naar bed want het is al laat hazz en slapen op een podium kan niet ' zeg ik . 'oke..ik spreek je later nog wel charlie ' ' weltruste harry ' ' weltruste charlie '

ik hang op en leg mijn telefoon op het kastje neer en ga naar beneden . ' gefeliciteerd ' zegt chelsea blij als ik beneden kom . ' thanks ' zeg ik en loop de keuken in om eten te maken . ' ben je tevreden ' vraagt chelsea .   ' nahh , ik had beter gekunt ' zeg ik en haal brood en eieren uit de kast . ' je hebt toch gewonnen ' zegt chelsea en gaat op het aanrecht zitten terwijl ik een ei begin te bakken . ' ja , maar 1. dit waren pas kwartfinales en 2. dit rondje deed ik langzamer dan ik kan . dus nee ik ben niet echt tevreden ' zeg ik en ga verder met de eieren . ' je moet jezelf niet zo afstraffen ' zegt chelsea . ' als ik mezelf niet afstraf ga ik slechter rijden en nu wil ik verbeteren dus ben je geconsentreerder ' zeg ik en haal de pan van het vuur af en leg het ei op mijn boterham en ga aan het keukeneiland zitten . ' dan moet je het zelf weten , maar ik denk dat je je zelf te druk maakt ' zegt chelsea en ze springt van het aanrecht af . tss... laat maar chelsea , je snapt het niet .

harry p.o.v

de volgende ochtend mogen we meteen na het ontbijt door naar het eerste interview . als we binnen komen worden de kleedkamer ingeduwd en klaar gemaakt . louis zit met macy aan de telefoon en zit al een kwartier " ik mis jou ook , nee jij moet ophangen , aawh " maar nu is ook zayn het zat en trekt louis zijn telefoon weg en hangt op . ' zo dat is klaar ' zegt hij en gooit de telefoon terug naar louis toe . ' ik zat in een serieus gesprek !!! ' zegt hij . ' ja nou en ' zeg ik . ' dat jij nou nooit zo met charlie praat kan ik ook niks aan doen ' zegt louis boos en loopt weg . ' gast , wat doe je nou boos . je hebt er net een uur gesproken ' zeg ik en ga achter hem aan . ' dan hoeven jullie mijn gesprek nog niet af te kappen ' zegt hij als hij stopt met lopen en zich omdraait . ' lou wat is je probleem . je bent normaal nooit zo .... geirriteerd ' vraag ik . hij zucht diep en zegt dan ' ik denk dat macy vreemd gaat ' zegt hij . ' je hebt haar... bijna twee weken terug nog ten huwelijk gevraagt ' zeg ik . ' ja , maar ik weet het niet . ze doet zo lief als je met haar praat maar thuis deed ze soms kortaf ' zegt hij . ' maak je niet druk . ze zal echt niet vreemd gaan ' zeg ik . hij knikt en zegt dan ' sorry dat ik dat van charlie zei ' zegt louis . ' maakt niet uit ' zeg ik . ' ze zegt zulke dingen nooit ' zegt louis . ' dat heeft een reden lou ' zeg ik . ' en die reden is ' vraagt hij.  ' charlie heeft het niet zelf vertelt maar ik was laatst door het huis aan het lopen en kwam toen in een kamer waar alleen een bureau en stoel stonden.  in het bureau lag een soort dagboek en daar stonden allemaal dingen in . over hoe ze over dingen denkt enzo.  en daar stond ook bij dat ze zulke dingen niet graag zegt omdat vroeger als mensen het zeiden ze het ook niet meende . maar ookal zegt ze zulke dingen niet , ik weet dat ze het wel denkt . maar in dat boek stond ook dat als ze emoties toont ze zichzelf zwak vind ' zeg ik tegen louis . ' en was het de bedoeling dat jij dat ging lezen ' vraagt hij . ' nee , toen ze het door had ... uhmm... werd ze nogal boos . ik hoorde van boven een klap en ik wou kijken toen ze ineens de trap af kwam rennen en me tegen de muur aan drukte en vroeg of ik het gelezen had . toen ik ja zei is ze weg gegaan en kwam de dag erna weer terug . ze vergaf het me ' zeg ik . ' en je vind het normaal dat ze je tegen de muur aan drukte ?!? ' vraagt hij verbaasd . ' lou , alles wat ze geheim hield stond daar in . ik heb dingen gelezen die ze mij nooit vertelt heeft.  ik weet nu alles van haar en ik denk dat ik dan net zo had gereageerd ' zeg ik . ' ik wil niet eens weten wat er allemaal in stond ' zegt louis . ' ik wou dat ik het niet gelezen had ' zeg ik en loop dan met louis naar de rest toe die al klaar staan . ' waar waren jullie ' vraagt liam . ' even lopen ' zegt louis . ' oke ' zegt hij . ' lou , wil je wel je mond houden over dat van charlie . dat ik het weet werd ze al kwaad om ' ' tuurlijk hazza , ik hou me mond ' zegt hij .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu