K-R-8 Endişelenme

290 49 10
                                    

Merhaba arkadaşlar yb nin gelmesi uzun sürdü kusura bakmayın. Mutimedyada rüya var keyifli okumalar (yorum ve vote atarsaniz sevinirim)

"Seni seviyorum kardeşim",

Doğukan gitme lütfen beni bırakma do-doğukan gitme. Terler içinde yataktan fırladım. Yine lanet geceyi görmüştüm. Ben niye yaşıyorum ki onlar yokken benim yaşamamın ne anlamı varki. Onlar benim herşeyimdi tek gerçek varlıklarımdı. Neden gittiler. Onlar yerine keşke ben ölseydim. Annem ve babam yerine keşke ben ölseydim. Doğukan ölmedi hissediyorum. O ölseydi hissederdim biz ikiziz hissederim. O ölmedi beni oradan kurtaran adam kimse doğukanıda kurtarmıştır. O ölmedi.

Üzerimi değiştirip aşşağıya indim. Dorukla teyzem oturmuş konuşuyorlardı. Yanlarına yaklaştığımda farketmemişlerdi. Derin bir sohbetteleredi. "Günaydın." dedim. Sonunda beni fark edip dönmüşlerdi "günaydın." dedi doruk gülümseyerek. "İzninizle rüyayı kaçırıyorum." dedi doruk teyzeme. Teyzem gülümseyip "geç kalmayın." dedi. Doruk gülumseyip beni dışarı sürükledi. Arabasının kapısını açıp binmemi işaret etti. Yanına gidip bindim. Benim kapımı kapatıp gülümsedi. Yanıma oturduğunda onu düşünmeye başladım. Çok iyi abi şevkati var doruk ta beni kardeş olarak seviyor bende onu abi olarak. Ve ciddi anlamda çok iyi biri. "Seni bizim gurupla tanıştırmak istiyorum bi beş dakika oturup kalkarız tabi sende kabul edersen." dedi doruk. Şimdi ekinde ordadır bulaşır of ama doruğuda kıramam ki "tamam olur" dedim.

Bi bar gibi yerde durduğumuzda endişelendim. Çok çirkin bir yerdi o zengin züppeler buradamı takılıyorlardı yani. "Endişelenme." dedi doruk. Beraber içeriye girdik. İğrenç şekilde dans eden çiftler,sigara ve alkol kokusu. İğrenç bir yer. Dorukla bi masanın yanına doğru ilerledik. İki kız ekin ve iki erkek vardı masada. Doruk hepsiyle selamlaşıp beni gösterdi "bu güzel bayan bizim sınıftaki rüya ve benim artık bacım'dır kendisi, haberiniz olsun." diyip gülümsedi. Sonra tek tek tanıştırmaya başladı. Bi kızın adı damla birinin adı tansu. Erkeklerin ise adı emre,cihan, tunç. Gurupta ekin hariç herkes konuşuyor gülüyor eğleniyordu. "Kalksak." dedim doruğa sessizce. "Hadi bizim işimiz var siz eğlenin akşam gelirim." dedi doruk. Ekin hiç bana bakmadan doruğa baktı. Araları gergin gibiydi yada ben öyle anladım. Bardan çıkıp arabaya doğru yürüdük. Doruğa sorsamm mı acaba araları bozukmu diye. Belkide benim yüzümden bozuktur. "Ekin le aranızmı bozuk." dedim merakla. O sırada arabaya binmiş ve yola çıkmıştık. "Nereden çıkardın." dedi merakla. "Hiç öyle hissettim biraz soğuk gibiydiniz." biraz değil hatta bayağı soğuklardı da neyse. "Biraz tartıştık ama sorun değil. Biz ekinle öyleyiz ekin garip bir çocuk bi ka tatsız olay yasadı ve şuan böyle zamanla anlarsın." dedi doruk. Zamanla herşeyi anlıyacağımı biliyorum ama ekini asla. "Tamam." dedim. Acılar insanı sessizliğe iter.

Dorukla parka gelmiştik. Çimlere bi kilim serip oturmuştuk. Doruk çekirdek ve gazoz da almıştı. "Dün ki konuşmamızı hatırlıyormusun rüya." dedi doruk merakla. "Evet." malesef yine o kaza gecesini anlatmak zorundaydım. "Anlat dinliyorum." dedi doruk. İç çekerek anlatmaya başladım. "Bundan bi kaç sene önce trafik kazası geçirdik. Arabada annem babam ben ve doğukan vardı biricik ikizim. Kaza sırasında beni bir adam kurtardı. Annem ve babam öl-öldü. Doğukan ise hâla bulunamadı." son sözlerimi söylerken gözyaşlarıma hakim olamadım. O günü hatırladıkça içimde büyük bir acı hissediyorum asla geçmicek bir acı. Doruk yanıma gelip beni kollarının arasına aldı. "Şşt tamam ağlama. Ben çok özür dilerim bilmiyordum. Bilseydim böyle olduğunu anlattırmazdım. Özür dilerim." dedi doruk. Ondan ayrılıp göz yaşlarımı sildim ve gülümsemeye çalıştım. "Şey ben sulugözüm kendini suçlama." insanların benim yüzümden üzülmesine dayanamıyorum. "Siz ekinle benim yüzumden mi kavga ettiniz." dedim. Hem konuyi kapatmak hemde merakımı gidermek için. "Nerden çıkardın." dedi ensesini kaşıyarak. "Hissettim desem." dedim gülümseyerek. "Ufak bir tartışma geçti gitti." dedi gülümseyerek.

Dorukla biraz takılıp eve döndük. Yapcak hiçbir işim kalmamıştı. Telefonumu alıp whatsapp a girdim. Ekinin çevrim içi olduğunu görünce istemsizce gülümsedim.

Yarın çıkışta seni çalıştırsam. Sayende kalmak istemiyorum.

Bende kalmaya meraklı değilim bücür. Bu yüzden yarın beni çalıştırıcaksın. SİZDE

Tamam

Yazıp yolladım.

Sınıfa girdiğimde doruğun sırasının boş olduğunu farkettim. Ekin herzamnki gibi yayılmış kızlarla konuşuyordu. Aslında konuşuyordu desek yalan olabilirdi. Kızlar onu konuşturmaya çalışıyordu o ise eliyle oynuyordu. Asya ve batuda oturup sınftakileri inceliyordu. Yerime geçip oturdum. Benim yanımdaki zeki çocuk ta yine ders çalışıyordu. Ona dönüp merakla "bıkmadın mı." diye sordum. Kafasını kitaptan kaldırıp bana döndü. Gözlüklerini çıkartıp ovuşturdu. "Neyden" dedi gözlüklerini takarken. "Ders ders ders hayat böyle geçmez benden söylemesi." dedim alayla. Amacım dalga geçmek değil sadece azıcık konuşkan sıra arkadaşına ihtiyacım var. "Eğlenicek arkadaşim olsa sürekli kitaplara bakmam hem kim benim gibi bi arkadaş ister bi bana bak bide size." dedi sinirle. Sonra kalkıp yanımdan gitti. Arkasından koşup bahçeye indim. Bi bankta oturmuş ağlıyordu. Yanına gidip oturdum. "Ben isterim böyle bir arkadaş." dedim gülümseyerek. Bana bakıp gözyaşlarını sildi. "Bir anda patladım kusura bakma." dedi. "İçindekileri döktün. Bizimle takılabilirsin. Hep birlikte eğleniriz." dedim oytuna. Gülümseyerek sarıldı ve geri çekildi. "Teşekkür ederim."

Çıkış zili çaldığında kapıda ekini beklemeye başladım. Asya ve batuya son ders söylemiştim. Bu sebeple onlar gittiler. Ekin elinde sigarasıyla yanıma geldi. Elindeki iğrenç sigaraya bakıp bakıp öfkelendim. En iğrenç kokulu şey bu. Ekin arabasina doğru ilerleyip "geliyormusun yürücenmi." dedi ve arabaya bindi. Koşarak arabanın yanına gidip bindim. . "Senden nefret ediyorum." dedim öfkeyle. Bana bakıp çarpık bir gülümseme yaptı. İlk defa yüzünü bu kadar inceleme fırsatlm olmuştu. Yüzü kusursuz derecede güzeldi. "Ben sana bayılıyorum." dedi alayla ve yola koyuldu.

Yol boyunca iki sigara içmişti. Ve sayesinde iğrenç sigara kokmuştum. Bi yandan ekinden haz etmesemde bi yandan ne biliyim şey işte beyeniyorum. Eve girdiğimizde teyzem yoktu. Harbiden ne çok geziyor bu kız. Ekini oturma odasına götürdüm. Koltuğa yayılarak oturdu. "Ben hemen geliyorum." diyip odama çıktım. Siyah şortumla gri tişörtümü giyindim. Saçlarımıda topuz yapıp mutfağa gittim. İki tost yapıp tepsiye koydum yanlarınada meyve suyu alıp ekinin yanına gittim. Tepsiyi sehbaya koyup kitapları çıkardım. Ekin umursamazca telefonla oynuyordu. "Karnın açtır. Bişeyler hazırladım yiyelim sonra çalışırız." dedim ve onun tabağını elime alıp uzattım. Elimden alırken eli elime geldi. Kalbimde minik bir sıçrama hissetim.

Ders çalışmaya başlamıştık ve ekin bey telefonuylaa uğraşıyordu. Sinirle telefonunu elinden kaptım. "Ver şunu." diye bağırındı. Aldırış etmeden telefonu arkama koydum. "Burda sana bir şey anlatıyorum sen beni dinlemek yerine telefonla uğraşıyorsun." dedim. Üzerime doğru gelip arkamdan telefonu aldı. Kalbimdeki sıçrama tekrar belirlendi. O bana her dokunduğunda farklı hissediyordum.

Uzun bir süre ekine anlattım ama beni dinlemedi. "Sayende mtamatik hocası olcam. Emin ol öğrenciler senden daha anlayışlı olup beni dinlerler." dedim sinirle bana bakıp alayla güldü. "Öğrencer seni dinlemek yerine o şortla seni bec--" lafını bitirmeden elimi ağızına kapattım sinir bozucu."o senin iğrenç düşüncelerin." dedim sinirle. "Ben gidiyorum bugünlük bu kadar yeter güzel vaktimi senin gibi bir bücüre daha fazla harcayamam." dedi ve kitaplarını alıp evden çıktı. Arkasından "gerizekalı." diye bağırıp odama çıktım. Yatağa kurulup telefona gelen mesaja baktım ekinden di demek gerizekalı he. Bunun hesabını sorucam bücür. Yazıyordu. çok korktum. Doruğun çevrimiçi olduğunu gôrünce mesaj atasım geldi ama yarın okulda konuşurdum belki kafa dinlicektir. Telefonumu kapatıp pikenin altına girdim. Ekini daha fazla düşünmek istemiyordum. Gözlerimi kapatıp kendimi uykuya bıraktım.

Kusura bakmayin hem geç oldu hemde kısa. Bölümü ikinciye yazışım bu silindi tekrar yazdım. Neyse inşallah beyenmişsinizdie. Yorumlarınız çok önemli. Herkese keyifli günler

Kelebeğin Rüyası (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now