K-R-22 Arkadaşlar

208 28 2
                                    

Multideee eko yla rüya var jdjdkkd
Neden bu kadar tatlişler acaba jdjdj Bu arada yakinlasmalar basliyor ama sizi şoke edecek olaylar olucak ama bu bolum degil bi kac bolum sonra baya şok olunucak neyse hadi bye

Bugün resmi tatil olduğu için kendime mükemmel bir plan hazırlamıştım. Ta ki ekin arıyıp hazırlan aşşağı in diyene kadar. Ekin arayalı bir kaç dakika oluyordu ve ben hâla hazırlanmamıştım. Hızlıca yatağımdan kalkıp dolabın karşısına geçtim. Hava soğuk olsada beyaz siyah cepli tişörtümü giyindim. Altıma da siyah dar pantolonumu giyinip deri ceketimi giyindim. Saçımıda topuz yaptığımda hazırdım. Korna sesi geldiğinde siyah vanslarımı giyinip aşşağıya indim. Teyzem yine evde olmadığı için anahtarı aramak zorunda kaldım. Akla gelicek her yere baktığımda ümidimi kesip evden çıktım. Arabaya bindiğimde ekin kaşları çatık bir şekilde bana bakıyordu "ağaç ettin rüya" diye tısladı. Gözlerimi devirip cevap vermedim.

Ekin le bir evin önünde durunca merakla ona döndüm "nereye geldik" dedim. Ekin kemerini çözüp "arkadaşların yanına" dedi. O arabadan indiğinde bende indim. Kapıyı çarptığımda bana baktı. Dil çıkartıp yanına ilerledim. "Bebeğimin canını niye yakıyosun rüya" dedi sahte kızgınlıkla. İlk günlerdeki anı geldi aklıma. O zaman ki verdiğim cevabı vericektim tabiki de "hamilemisin" dedim. Ekin gözlerini devirip zile bastı. Kapıyı ekinin boylarında sarışın bi çocuk açtı. Gülerek ekine sarıldı "hoş geldin kardeşim" diyip ayrıldı. Bana dönüp sıcak bir şekilde sarılıp "sende hoşgeldin kıymetlimis" dedi. Ekin kapıdaki çocuğa vurup küfür mırıldandı. Gülseyip "hoşbulduk" dedim. İçeri girdiğimizde bi kaç kişi daha ekinle bana sarıldı. Merdivenlerden inen nilaya gözlerim takıldı yuh oda mı burdaydı. "Bunun ne işi var" dedim ekine sadece onun duyabileceği bir şekilde. Ekin kulağıma yaklaşıp "kıskanıyomusun" dedi gülerek. Ekinin koluna vurup "kaşarlarla anca tost yaparım, kıskanmam" dedim. Nilay bana bakıp gözlerini kıstı. Kıvırta kıvırta tekli koltuğa oturdu. Bir insan pardon ne insanı bi kişi nasıl bu kadar gerizekalı olabiliredi örnek biriydi nilay. Bizi kapıdan karşılayan daha önce okulda doruk tarafından tanıştırıldığım emreydi bana elini uzatıp "selam ben emre" dedi. Ona gülümseyip elini sıktım. Hatırlamamıştı "rüya, memnun oldum" dedim. Ekin ellerimizi ayırıp beni koltuğa otutturdu. Ekin eliyle koltukta esmeri gösterip "bu cihan" dedi. Cihan bana baş selamı verdiğinde gülümseyip bende ona verdim. Nilayın yan koltuğunda oturan mavişi gösterip "bu da tunç" dedi. Tunç bana bakıp "memnun oldum rüya" dedi. Gülümseyip "bende ama daha önce tanışmıştık." dedim. Hepsi inceledikten sonra tunç "doğru barda doruk tanıştırmıştı" dedi. Emre yanımıza gelip kıçıyla beni yana ittirdi. Ekinin beline sarılıp "özlettin kendini" dedi şımarıkça. Ekin kaşlarını çatıp emrenin kafasına vurdu "ayımısın lan, kızı görmüyon mu bücürün teki zaten o senin ittirmene dayanabilirmi" dedi. Ekine gözlerimi devirip bana bakan emreye baktım. Emre beni kendine çekip kollarının altına aldı "özür dilerim kıymetlimis" dedi. Ekin yine emreye vurduğunda aramızdan kalkıp "bide bana ayı diyo. Ne vuruyon lan", dedi. Ekin tam ayağı kalkıcakken emre eliyle dur işareti yapıp "şaka yapt abi affet" dedi. Ekin pişkince gülümseyip "adam ol" dedi. Nilay hala bana dimdik bakarken dayanamayıp "bi problem mi var nilay" dedim. Nilay otuz iki dişiyle sırıtıp "yok bir şey takıl sen" dedi. Ona 'malmısın' dercesine bakıp ekine döndüm. Ekin de bana bakınca "
Merakla "çok yakınmısınız o gün doruk tanıştırdığında pek konuşmamıştınız" dedim. Ekin gülümseyip "kardeş desek daha anlamlı vede ogün sinirliydim." dedi. Şu zamana kadar hiç böyle arkadaş ortamım olmamıştı. Genelde benimle takılanlar ya param için yada doğukan için takılmıştı. Emre yanıma oturup "instagramın varmı yeni kanki" dedi. Emrenin doğallığını ve sıcaklığını çok sevmiştim doğrusu. Başımla onayladığımda kötü çocuk smile si yaptı bana. Bi kaç dakika sonra telefonum hunharca titremeye başladı. Elime aldığımda sürüyle insta dan bildirim vardı. Merakla instagrama girdim. Emre beni bir fotoğrafa etiketlemişti. Merakla fotoğrafa baktığımda daha demin ekinle konuşurken ki halimizi çekip atmış altınaa #kıymetlimis yazmıştı. Ekin telefonu elimde alıp baktığında piç smile yaptı. " yasil valla çok kötü çıkmışım" dedim kendimi acındırarak (foto multide) emre "hayır bence çok güzel çıkmışsınız" dedi. Emreyi kırmamak için sadece gülümsedim ve ekinden telefonumu aldım. Nilay ayağı kalkıp ekinin yanına oturdu "dışarıya çıkallım mı" dedi yayık ağızla. Ekin ondan uzaklaşıp "oturuyorum burda görmüyomusun nilay" dedi. Nilay gözlerini devirip tekrar yerine geçti. Tunç ve cihan ayağı kalkıp "ekin kardeşim bizim mekana gitmemiz lazım siz takılın. Bu arada rüya çok memnun olduk yine bekleriz" dedi tunç. Cihanda bakıp gülümsüyordu. Hepsi çok sıcakkanlıydı. Ve çok iyi, tabi nilay hariç. Nilay ayağı kalkıp cihanın koluna girdi "ayy benide bekleyin bende geliceem" dedi. Tunç "görüşürüz" diyip çıktı. Arkasından cihan ve nilayda. Ekin emreyi dürtüp "bize bişeyler almaya gitsene" dedi. Emre ayağı kalkıp güldü "hee diyosun ki bizi yanlız bırak. Anladım ben kanka" dedi ekine göz kırpıp. Ekin kafasına yastık fırlatıp "karnım aç mal. Hemen fesatlaşma" dedi. Emre güzel sarı saćları savurup "o zaman para ateşlede alam abi" dedi. Ekin cebinden yüzlük çıkartıp emreye uzattı. Emre ekine öpücük atıp evden çıktı. Ekin bana dönüp "sevdinmi bizimkileri" dedi. Başımla onaylayıp "çok tatlılar he tabi nilay hariç" dedim. Ekin beni kendine çekip kolları arasına aldı "nilayı bende sevmiyorum ama gönderemem onu. Cihan onu seviyor malesef ki" dedi. Cihan o yakışıklık sendeyken buna mı aşık oldun. "Ama sana sulanıyor" dedim ekine. Ekin cebinden telefonu çıkartıp "benide etikletlemiş fotoğrafa pezevenk" dedi ekin. Alayla gülüp "jensen' ı etiketlicek hali yok ya" dedim ekinim göğsünden kalkarak. Ekinin ne yaptığına bakıyordum telefondan. Etiketli olduğumuz fotoğrafı ss alıp oda paylaşmıştı. Altına ne yazdığını göstermemişti bana. Telefonuma bildirimler geldiğinde gözlerimi devirip instagrama girdim. Etiket tabiki ekinden di. Fotoğrafa girip ne yazdığına baktım.
Biri şu gevezeyi sustursun
Yazıyordu. Ekinin göğüsüne yumruk atıp "benmiyim be geveze" dedim. Ekin sırıtıp "he rüya he anlıyom seni" Dedi. Telefonumdaki bildirimlere tekrardan bakarken takipçilerimim arttığını fark ettim ve sırıttım. Kapı hunharca çalarken yerimden sıçradım. Ekin gidip kapıyı açtığında emre içeriye daldı. Nefes nefese koltuğa attı kendini. Ekin ona yaklaşıp vurucakken emre durdurdu onu "abi zaten köpekler kovaladı bide sen vurma. Zaten hepsi kocamandı" dedi. Emreye, ekinle birlikte kahkahayla güldüğümüzde yüzünü astı "inşallah bi gün sizide kovalar zalımın veledleri" dedi. Ekim yanıma oturduğunda emreye gözlerimi dikip "pislik" dedim.

Kelebeğin Rüyası (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now