K-R-16 Damla -_-

263 38 7
                                    

Merhaba arkadaşlar bölüm geç geldi kusura bakmayın. Hatırlarsanız bi bölümde ekinlerin gruptan damla ve tansuyla tanışmıştı rüya bu bölümde multimedyada damla var. Keyifli okumalarr. :D

Hazırlanıp okula gittiğimde saatin daha erken olduğunu farkettim. Kantine gidip gözüme çarpan ilk boş masaya oturdum. Etrafıma bakınırken yanıma birinin oturduğunu hissetim. Kim olduğuna bakmak için döndüğümde sarı saçlarıyla ben burdayım diye bağıran makyajıyla damla yı gördüm. Kaşlarını çatmış bir vaziyette bana bakıyor. "Buyur" dedim soğuk sesimle. Sarı saçlarının bir tutamını eliyle arkaya fırlattı. Çatık kaşlarını iyice çatıp "ekinle aranda ne var senin" dedi. Gülümseyip dirseklerimi masaya koyum. Bir elimide yanağıma. "Sanane" dedim soğuk ses tonumla. Yüz hatları gerginleşsede makyajı herşeyi bozuyordu. "Ne demek sanane ya ekin nilayın kızım ćekil aradan." dedi kelimeleri ağızında yuvarlayarak. Gülümseyip iç çektim "noldu nilay gelemedi seni mi yolladı" dedim sinirle. Bir yandan da tek kaşımı kaldırmış ona bakıyordum. Ayağı kalkıp "bu burda bitmedi canısı" dedi. Kalçasını zar zor kapatan eteğiyle kalkarken firikik verdiğinden habersiz di herhalde. Kıvırt kıvırta kantinden çıktı. Kantin yavaş yavaş dolmaya başladığında çantamı alıp sınıfa yöneldim. Aklımı kurcalayan tek bir soru vardı. Bunlar böyle bişeyi nerden çıkarmışlardı ekin ve ben yani. Venüs te su bulunması gibi bişey. Sınıfa girip sırama oturduğumda nilay öldürücü bakışlarını bana yolluyordu. Gözlerimi devirip önüme döndüm. Asyayla batu sınıfa el ele girince yüzümde sıcak bir gülümseme oluştu. Demek ki barıştılar. Sıralarına geçtiklerinde bana döndüler "günaydın prenses" dedi batu gülümseyip. Ardından asyada gülümseyip "günaydın" dedi. İkisinide tek tek süzüp bende gülümsedim "sizede günaydın çifte kumrular" dedim. Doruk kapıdan girdiğinde sıcak bir gülümseme yolladım. Oda gülümseyip yerine geçti. Hoca girdiğinde sınıfla beraber bende ayağı kalktım. "Günaydın çocuklar" dedi hoca. Bi kaç kişi hatta bende dahil uykulu sesimizle "günaydın" dedik. Oturabilirsiniz işareti verince oturduk. Ekin hala gelmemişti. Nerden geldiyse birden aklıma of. Oytun da bugün gelmemişti neden acaba. Cam kenarına yani oytunun sırasına kayıp dışarıyı izledim. Hafif rüzgarın etkisiyle ağaç dallarındaki sallanan yapraklar. Güneşin önünü kapatmaya çalışan bir bulut. Beden dersinde olupta bir köşede oturmuş dedikodu yapan kızlar ve futbol oynayan erkekler. He birde bi köşede gizlice sigara içmeye çalışanları unutmayalım. Telefonun titremesiyle masada duran telefonu elime aldım. Gelen mesaja baktığımda kurtarıcıdan dı. Hayırdır dalmışsın yazmış. Gülümseyip bende ona mesaj attım. Dalmışım işte öylesine. Tekrar cama odaklandığımda zil çaldı. Hayat sen bana gıcık mı oluyorsun ya. Kafamı sıraya gömdüm. Ağırlaşan göz kapaklarımın etkisiyle tekrardan kalktım. Uyursam dersi dinleyemem. Kendine gel rüya uyumak yok. Etrafa bakındığımda herzamanki gibi yanlızdım. 'Yanlızlığa yeminim var herzaman beraber olucaz diye'. Bak yine yeminimi tuttum. Sınftan içeriye bi kaç kişi girince gülümsedim. 'Bak sen yeminini tutamadın' diye söylendim alayla.

Okul sıkıcı bir şekilde geçti. Oytun ve ekin gün boyunca gelmediler. He nilay ve damlada her bahçeye indiğimde çatık kaşlarıyla bana baktılar. Tamam bazılarında çatık kaş çok havalı duruyor. Ama bunlar yüzünden dünyadaki tüm çatık kaşlardan tiksinmeye başlıcam.
Odama çıkıp çantayı bi yere telefonu bi yere fırlatıp dolabı açtım. Siyah taytım ve üzerine annem ile aldığım siyah tişörtümü giyindim. Cenazeye gidermiş gibi oldum ama uykum var ya benim uykum. Ne demişler uyku kutsaldır. Yatğın üzerindekileri bi kenara fırlatıp kendimi yatağa attım. Kapı açılınca teyzemin yemeğe çağırcağını akıl edip "ben yemicem teyzuş uykum var" diye cırladım. Kapı kapandığında güzel bir oh çektim. "Ne cırladın be bücür" dedi tanıdık ses. Tabiki ekindi. Hışımla yataktan kalkıp onun önünde durdum. "Ne işin var burda" dedim sinirle. Güzel saçlarını karıştırıp "sanane" dedi alayla. Beni ittirip koltuğun üzerine oturdu. He oturdu kelimesi insanlar için bu öküz atladı resmen. "Ne demek sanane ya benim odamda benim koltuğumdasın ekin" dedim sinirle. Alayla bana gülüp ceketini biyere fırlattı "ayıp ediyosun ama insan sevgilisine böyle mi davranır" dedi alayla. Başımdan kaynar sular dökülürcesine sinirlenmiş ve kızarmıştım. Kaşlarımı çatıp ellerimi belimde birleştirdim "ben senin sevgilin değilim ekin" diye tısladım. O gülmeye devam ederken ayağımı sinirle yere çaktım "senden nefret ediyorum uyuz." diye cırladım. "Yapma rüya bende sana deliler gibi aşığım zaten" dedi alayla. Pantolonunun cebinden sigarasıyla çakmağını çıkardı. Paketten bir tane sigara çıkartıp ağızına götürdü. Çakmağı alıp sigarasını yaktı. "Burda içemezssin" dedim. Aldırış etmeden içmeye devam etti. Balkon kapısını açıp önüne kapanmasın diye puf koydum. Odanın havalanması lazım yoksa teyzem benden şüphelenir. "Okula niye gelmedin" dedim. Bana bakıp tekrar sigarasına odaklandı "ne oldu çok mu özledin beni" dedi alayla. Sonrada sigarasını masamda söndürdü. Hayvan işte hayvan of. "He ekin çok özledim hasretinle yandım tutuştum" dedim alayla. Ayağı kalkıp yanıma yaklaştı "tahmin etmiştim zaten" dedi. Tek yanak gülüşüyle mükemmel denilcek kıvamdaydı. Yüzünü incelemeyi bırakıp kendime geldim. "Gidermisin uyucam" dedim sakince. "Gitmiyorum,gitmicemde" dedi ve yatağıma yayıldı. "Gitsene ya bak bide yatağıma yayılıyor ukala" dedim tıslayarak. Teyzem odada yatağımd yatan bir erkekle görse keserdi herhalde bizi. "Gitmicem uykum var sus" dedi. "Git evinde uyu ben yatıcam orda benimde uykum var" diyip onu yataktab ittirmeye çalıştım. Ama nafile beceremedim. "Beni bu yataktan yere düşürceğini mi sanıyorsun. Ah zavallı bücür" dedi alayla. Haklı kımıldatamadım bile. "Sinirlerimi bozuyorsun" dedim tıslayarak. "Bende sana" diyip gözlerini kapadı. Kalkıp odanın kapısını her ihtimale kilitledim. Koltuğa geçip bi güzel yayıldım. Yatağım kadar rahat olmasada idare ederdi. "Bari ben yatağımda yatayım" dedim. Homurdanmaktan başka birşey yapmadı. Uflayıp kendimi uykuya bıraktım.

Kapı tıklanma sesiyle gözlerimi açtığımda odada birtek ben vardım. Kalkıp kapıyı açtığımda kilitli değildi. Rüyamı gördüm ben acaba. "Hadi okula geç kalıcaksın rüya" dedi teyzem. Başımla onu onaylayıp odaya geri döndüm. Sehbaya baktığımda sigara hala orada duruyordu. Demek ki rüya değilmiş. Acaba sabah sabah nereye gitmişti. Ve ben neden kendi yatağımda uyanmıştım. Odayı toparlayıp okul formalarımı giyindim. Diğer temel ihtiyaçlarımı halledip aşşağıya indim. Teyzem kahvaltı sofrasında oturmuş beni bekliyordu. "Günaydın" teyzeme halsiz çıkan sesimle. Gülümseyip "günaydın uykucu,hadi gel sofraya" dedi. Bir yandan da çayı dolduruyordu. Çantamı koltuğa bırakıp sofraya geçtim. Teyzem çayı uzatınca alıp önüme koydum. Gülümseyip "hadi yesene rüya" dedi. Gülümseyince ortada oluşan mimikleri herkesin kalbini çalıcak kapasitedeydi. Samet abi yerinde olsam teyzemi paketleyip bir yerde saklardım. Biraz atıştırma yapıp "teyze ellerine sağlık ben çıkıyorum." diyip yanağına sulu bir öpücük kondurdum. "Dikatli git, görüşürüz, iyi dersler" dedi. Bu konuşmayı makineli tüfek gibi yapmıştı. Açılan uykum beni daha enerjik yapmaya başlamıştı. Çantamı koltuktan alıp evden çıktım. Okul eve yakın olduğu için yürüyerek gitmeye karar verdim. Havanın sıcaklığına aldırış etmeden tabana kuvvet okula yürüdüm. Kapıdaki nilaya delici bakışlarımı yollıyıp sınıfa girdim. Oytun yine yerinde değildi. Sınıfa göz gezdirdiğimde yine göremedim. Yerime geçtiğimde batuyu dürttüm. Arkasını dönüp gülerek bana baktı "sen hayırdır kızım" dedi sırıtmaya devam ederken. Kafasına çakıp "len artislik yapma" dedim. Başını sıvazlayıp bana öldürücü bakışlar attı. "Of o el ne ya, kızım sana ne yediriyorlar, ay ay başım" dedi. Bu sefer asya kafasına çakıp "zevzek" dedi. "Ay bi susun bişey dicem" diyip gülümsedim. "Buyur ağır el" dedi batu. Kaşlarımı çatıp "oytun nerde ne zamandır okula gelmiyor" dedim. Batu parmağıyla başını kaşıyıp "hm" dedi. Asyayla ona öldürücü bakışlar attığımızda 'teslim oldum' işareti yaptı. "Kaydını aldırmışlar yurt dışına taşınıyorlarmış" dedi. Somurtup "insan bi haber verir" dedim. Yalnızlık yine yaptı yapacağını bir kişiyi daha benden aldı. "Açım ben aç, kantine gidiyom bişey isteyen varmı" dedi batu. Asyayla aynı anda olumsuz anlamda kafa salladık. Batu ayağı kalkıp "istesenizde almıcaktım ki zaten hıh" diyip gitti. Asya kıkırdayıp önüne döndü. Kapıdan giren somurtkan ekin yanıma gelip malca bakışlar attı. "Kay" diyip kaymamı beklemeden beni ittirdi. "Saygısız" diyip önüme döndüm. "Saygılı" diyip oda önüne döndü "ne çektim be" dedim oflayarak. Ekin bana dönüp "başa gelen çekilir kelebek" dedi ve göz kırptı.

Bölüm biraz geç kaldı kusura bakmayan diğer bölümde hazır. Son ayarlamaları yapıp buraya yazıcam. Vote ve yorum bırakırsanız müthış olur hani :Dd
djjd
Neyse herkese iyi gecelerrrrr. ,

Kelebeğin Rüyası (Düzenleniyor)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora