K-R-28 Kız İsteme

236 17 6
                                    

Multidee ekin ve rüya var. Keyifli okumalar. Bu arada diğer bölüm adlarınıda buldum hemen yazıyım.
K-R-29 Düğün
K-R-30 Kölecik cik

Hadiii sizi bölümle baş başa bırakayım. Bu arada bölüm arası fotoğraflarda eklicemmm.

Burcu nun (teyze) kız istemedeki elbisesi

Burcu nun (teyze) kız istemedeki elbisesi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Rüya'nın kiz istemedeki elbisesi

Heycanla teyzemin hazırlanmasına yardım ediyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Heycanla teyzemin hazırlanmasına yardım ediyorum. Bugün büyük gün. Samet abi, doruk ve ekin teyzemi istemeye geliceklerdi. Samet abiye kolaylıkla vermicektik teyzemizi. Doğukanla gece hazırladığımız plandan sonra kusmasa iyidir. Teyzemin saçının maşasını bitirdikten sonra giyinmesi için elbisesini verdim. Teyzem hazırlanırken dağıttıklarımızı toparlayıp teyzemin eşyaları arasına koydum.

"Hazırmısınız" dedi teyzem kafasını odadan çıkartıp. Görende evleniyor sanar. Doğukan gözlerini devirip "hazırız teyzecim. Hazırız" dedi. Gülümseyip kapıdan çıkan teyzeme odaklandım.
Kırmızı elbise ona çok yakışmıştı. Sarı gibi olan saçlarıyla ayrı bi uyum içerisindeydi. Doğukanla aynı anda "vaov" gibi sesler çıkarttık. Teyzem bize samimi bir gülümseme gönderip "ee hadi hazırlanın gelirler birazdan" dedi. Doğru ya teyzemi hazırlamaktan biz hazırlanamamıştık. Başımla onaylayıp odaya gittim. Dün asyayla aldığımız siyah elbiseyi üzerime geçirdim. Altınada bilekten bağlama topuklu ayakkabılarımı giyindiğimde biraZcıkta olsa hazırdım. Dün akşam banyo yaptığım için saçlarım güzeldi ama arkadan biraz toplayıp önde bi iki parça bıraktım. Maşayı fişe takıp ısınmasını bekledim. Maşa ısınırken hafif bir makyaj yapıp maşaylada önlerde bıraktığım saçları kıvırttım. (Saç tipi aslında multide var)

Hazır olduğumda odadan çıkıp mutfağa indim. Doğukan yine birşeyler dağıtmıştı. Bılaşıkları makineye atıp mutfaktan çıktım. Hepimiz çok heycanlıyız. Birtanecik teyzemiz evden gidicek. Oturma odasına gidip kendimi koltuğa attım. Şimdiden yorulmuştum. Doğukan aşşağıya inip "şu lanet olası kravatı takmaktan nefret ediyorum" diye isyan etti. Kahkaha atıp "bide yakışsa" dedim. Dil çıkartıp beni süzdü. Kaşları çatıldığında sırıttım "az daha kısa alsaydın" dedi. Gülümsememi iyice yayıp "olsaydı alırdım ama daha kısası yoktu" dedim. Doğukan 'mal valla mal' diye fısıldayıp karşıdaki koltuğa oturdu. Teyzemde yanımıza gelip oturduğunda samet abileri beklemeye başladık.

Kelebeğin Rüyası (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin