K-R-15 Ayrılık

267 36 4
                                    

Arkadaşlar bu bölüm asyanın ağızından. Bu bölüm asya ve batuya özel bir bölüm. İnşallah seversiniz. Multimedyada batu ve asya var. Keyifli okumalar.

Sabahın ilk ışıklarıyla gözümü açtım. Çalan alarmı kapatıp sıcak güzel yatağımdan dışarıya çıktım.
Bugün süpriz yapmak için batulara gitmeye karar verdim. Üzerime beyaz bilek pantolonumu ve mavi gömleğimi giyindim. Altınada mavi vanslarımı. Hazırlıklarımı tamamladıktan sonra kahvaltıya indim. Kendime güzel bir sandviç yapıp afiyetle yedim.

Babamla ve annemle aram iyi olmadığı için onlardan izin almadan arabanın anahtarıni ve çantamı alıp evden çıktım.

Batulara geldiğimde hizmetli kapıyı açtı gülümseyip "batu evde mi" diye sordum. "Evdeler efendim" dedi bayan. Gülümseyip içeriye girdim. Merdivenlerden inerken mini etekli ve seksi bi kız aşşağı kahkalarla indi. Arkasından da batu. Gözlerimin sulanmaya başladığını anlayınca gözlerimi kapattım. Batu yanıma gelince ona sert bi tokat attım. "Senden nefret ediyorum" diyip evden çıktım. Arkamdan "asya dur yanlış anladın" diye seslenmesini aldırış etmeden arabaya atlayıp sahil kenarına gittim. Dalgalarla bitlikte gözyaşlarımı serbest bıraktım. Bana bunu nasıl yapabilirdi. Onu sevdiğimi bile bilr başka kızlarla nasıl birlikte olabilirdi. Gözyaşlarım en sert ve en yoğun şekilde akmaya devam etti. Hava kararmak üzereyken arabaya binip tekrar eve gittim. Annem ve babamın evde olmayışlarına sevinip kendimi koltuğa bıraktım. Ağlamaya devam ederken kapı çaldı. Gidip kapıya baktığımda o kız karşımda duruyordu "senin burada ne işin var burada" diye bağırındım. "Sakin olurmusun yanlış anladın... Batu benim kuzenim." dedi. Ağızım 'o' şeklini alırken tekrar ağlamaya başladım. "Şşt sakin ol tamam ağlama kim olsa öyle sanar. Ama keşke dinleseydin be asya. Oda perişan bi şekildr evde oturuyor." dedi. Ben ağlamaya devam ederken kolumu sıvazladı "aşkına sahip çık asya... Tanışmamız kötü oldu ama bi ara biryerlde oturuz. Görüşmek üzere" diyip gitti. Kapıyı kapatıp batuyu aradım. Çaldı çaldı ama açmadı. Bi beş altı kere daha aradım ama açmadı. Birdaha aradığmda telefonu kapalıydı. Sinirlenip odama çıktım. Batuyu bir kaç kere aradım. Ama yine ve yine açmadı. Yorgunluğumun etkisine dayanamayıp kendimi uykuya bıraktım.

Alarmın sesi çalmaya başladığında sinirlenip alarmı odanın kapısına fırlattım. Acıyan gözlerimi aldırış etmeden gözlerimi açtım. Belki okula gelir umuduyla yataktan kalkıp hazırlanmaya başladım. İlk defa canım bu kadar yanıyordu. İnsanın ne olursa olsun sevgilisine güvenmesi lazım. Geçmişine bakmadan ona inanması lazım. Geçmiş geçmişte kaldı ki batu artık öyle birisi değil. Oda beni seviyor hem yapmazdı böyle bişey bana. Ah salak asya ne vardı da inanmadın ona. Hayatımızda birşeyi kaybedince herzaman akıllanıyoruz. O şey bizim elimizdeyken malesefki değerini bilmiyoruz. Ama birdaha asla işin aslını batudan öğrenmeden onu bırakmıcan. İsterse gözümün önünde başka kızlarla olsun yinede ondan bir açıklama dinlicem. Kapıya toslamamla kendimi düşüncelerden alı koydum. Evden çıktıktan sonra ruh gibi okula yürüdüm. Sevinçle sınıfa girdiğimde batuyu göremedim. Yüzüm düşmüştü iyicene. Yerime oturup tahtada bir noktaya odaklandım.

Bi kaç ders nasıl geçti anlamadım. Hava inmek için bahçeye indim ve batuyla hep oturduğumuz banka oturdum. Okulun her köşesinde anılarımız var işte. Ellerimle oynarken "selam" sesi geldi. Yanımdakine baktığımda rüyaydı. Gülümsemeye çalışarak "selam" dedim. "Asya bir şeyin mi var" dedi merakla. Gözümden akan tek damla yaşla cevabını aldığını umarak önüme döndüm. Boynumda ve belimde beni saran el hissettiğimde biraz irkildim. Rüyaya gülümseyil sarılmasına karşılık verdim. "Ben çok kötü bir şey yaptım rüya" dedim ağlamaya devam ederken. "Ne yaptın ki.... Bak ćekinmene gerek yok biz dostuz anlat bana." dediı. Göz yaşlarımı elimin tersiyle silip "batu yu dinlemeden onu terk ettim." dedim. Ağzı aralanmış bir şekilde "nasıl... Nasıl ya... Ay kızım çatlatma baştan anlat." dedi. Ona doğru döndüm ve dik bir şekilde oturdum "ben süpriz yapmak için onlara gitmiştim. Biliyorsun batu çapkın biri. Merdivenlerden mini etekli böyle güzel bir kız indi. Gülerek arkasından da batu. Ben çocuğu anlamadan dinlemeden ona tokat attım. Ve senden nefret ediyorum dedim. Oda arkamdan asya buraya gel yanlış anladın. Felan dedi ama dinlemedin. O günü akşamı kız evime geldi. Ve herşeyi anlattı. O kız batu nun yurt dışındaki kuzeniymiş." dedim ağlamaya devam ederken. "Bak toparlan ve bugün yine batulara git. Ne bileyim özür filan dile. Dinlemesse ikinizi odaya kilitleyip anahtarı göğüsüne koy ne de olsa ordan alamaz. Senle barışana kadar onu o odadan çıkarma." diyip göz kırptı. Ona gülümseyip sarıldım. Ayrıldıktan sonra da "teşekkür ederim" dedim. Ayağı kalkıp el sallayıp sınıfa çıktım. Çantamı kapıp eve gittim. Telaşla kendi odama çıkıp çantamı bi kenara fırlattım. Dolabımı açıp siyah pantolonumu üzerinede siyah askılı tişörtümü aldım. Saçımıda topladıktan sonra çantamı alıp evden çıktım. Taksiye durması için el sallayıp taksiye doğru ilerledim. Allahtan içi boştu. Taksiye bindikten sonra batuların evinin adresini verdim.

Kapıya geldiğimde kalbim küt küt atmaya başlamıştı. Ne söylicegimi bilmeden eve girmek istemiyorum. Ama onu o kadar özledim ki nasıl davrancağımı bile bilmiyorum. Telaşla zile bastım. Bi kaç dakika sonra kuzeni kapıyı açtı bana gülümseyip "batu odada" dedi. Ona sıcak ve buruk gülümsememi yollıyıp yukarıya batunun odasına çıktım. Kapısı kapalıydı. Hiç birşey düşünmeden odaya daldım. Yatakta oturuyordu ve sadece bir köşeye bakıyordu. Odanın kapısını kapatıp yanına gittim beni hala farketmemişti. Önünde diz çöküp ellerini tuttum "batu özür dilerim" dedim gözlerimden akan yaşlarla birlikte. Onunda gözleri kızarıktı. "Git burdan asya" dedi. Ellerine öpücük kondurup "gitmicem" dedim. Ellerini çekip ayağı kalktı "asya gidermisin demedim git dedim" dedi. Burukça gülümseyip ayağı kalktım "batu bak özür dilerim tamam mı. Sende evde beni bi erkekle yarı çıplak görsen sende aynısını düşünürdün" dedim. Bana bakıp yüzünü buruşturdu "ne olursa olsun ben seni dinlerdim asya. İstersen çırılçıplak biriyle odada ol ama yinede ben seni dinlerdim" dedi. Göz yaşlarımı iyice serbest bırakıp özlediğim kokuyla buluştum. Ona sımsıkı sarıldım. Ama o karşılık vermedi. "Asya git" dedi. Onu aldırış etmeden sarılmaya devam ettim. Beni ittirdiğinde gözlerine baktım. Kızaran ve mavi gözleri herzamankinden güzel gelmişti gözüme. Gözlerini öpmek istedim ama yapamadım. Kapıya ilerleyip kapıyı kilitledim. Rüyanın dediği gibi anahtarı göğsüme koydum "ikimizde bu odada hapisiz batu. Sen beni affedene kadar da çıkmıcaz. Emin ol çok pişmanım haklısın seni dinlemeliydim ama ben kızım ve duygularıma sahip çıkamadım. Lanet olsun haklısın açıklamanı dinlemeliydim ama iste yapamadım. Eskiden bana beraber olduğun her kızı anlatıyordun ve bende kıskanarak dinliyodum. Neyse yine öyle oldu sandım. Tek kişiye ait olamazssın sandım. Ama yanıldım. Batu ben seni çok seviyorum" dedim. Yere çöküp hıçkıra hıckıra ağlamaya başladım bu sefer. Batu yanıma eğilip bana sarıldı "özür dilerim sana kuzenimin gelceğini daha önceden söylemeliydim. Gözünden düşen her damla için canımı bile veririm. Asya ağlama" dedi. Göz yaşlarımı silip gözlerine odaklandım. Bu sefer gözlerinde hüzünle karışık mutluluk vardı "bana öyle bakma" dedi. Gülümseyıp "anlayacaklar" dedim. Elleriyle yüzümü okşayıp "ikimize karşı bu dünya bizi anlamıcaklar" dedi. Tekrar gülümseyip ona sarıldım. "Affettin mi beni koca adam" dedim. "Unutma küçüğüm seni asla bırakmam, istesem de bırakamam ki" dedi. "Saçlarınla oynamak istiyorum" dedim gülümseyip. Dizlerime yattığında ellerimi saçlarına daldırdım. Yavaş yavaş okşamaya başladım. Yumuşak saçları herşeyden değerliydi benim için. Onu ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladım. "Senin yanında huzurluyum asyam" dedi. Eğilip yanağına öpücük kondurdum. "Seni seviyorum koca yürekli adam"

Asya ve batuya özel bölümü inşallah beğenmişsinizdir. He bide söylemek istediğim birşey var. Ben kitap yazmayı içimden geldiği ve o duyguyu hissetmek için yazıyorum. Sizin okumanız benim için çok önemli. Herkese hayırlı bayramlar yeni hölümde görüşmek üzere.

Kelebeğin Rüyası (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now