K-R-23 Almanya macerası

212 34 11
                                    

Bu bölüm ekin den olucak ama hepsi degil yani çok azcik felan zjsjsjjs çunki ekinin ruh halini ben bile tam cozemedimm ama boyle bir cozeyim up uzu. Bolum yapicam soz jdkdkkd neyse keyifli okumalar

Ekin'den

Rüyaya son mesajımıda atıp telefonu koltuğa attım. Bu son zamanlarda rüya hayatımın bir parçası olmuştu. Nasıl yaptığını bilmiyorum ama hep onunla olmak istiyordum. Bu ne aşk ne hoşlantıydı. Daha yüce ve güzel bir şeydi. Rüya esin den sonra beni mutlu eden tek insandı. Şuan bu halde olmamın sebebiydi. Onun sayesinde barları ve yarışı bırakmıştım. Onun mağsumluğu benim kirliliğime fazlaydı ama bir nebze kirimi azaltmak istedim. Emre yanıma oturup yanığımı sıktı. Kafasına çakıp "sapık mısın lan" dedim. Emre gülüp başıyla onayladığında iyice bana sokuldu "rüyaya söyledinmi" dedi merakla. Daha zamanı vardı söyliyemezdim. Doğru olan söylememdi ama üzülcekti biliyorum. "Hayır" dedim boğuk sesimle. Gözlerim yanmaya başladı kahretsin. Ağlamıyacaktım, esin bir kez daha aklıma geldiğinde ona güzel bir küfür savurup gözlerimi kapattım. Yanma geçtiğinde açıp dizlerimde uyuyan emreyi gördüm. Her haliyle çocuk tu. Hatta hiç bir zaman büyümicekti. Her zaman doğal olup değişmeyen emre. Herzaman kardeşim kalmaya devam edicek. Telefonumu çıkartıp rüyanın gizlice çektiğim fotoğrafına baktım. Gülümseme yüzüme yayıldığında kendime gelip telefonu kapattım. Başımı geriye doğru atıp gözlerimi kapattım.

Emre salağının bağırmasıyla gözlerimi açıp emrenin kafasına yastık fırlattım. Doğrulmaya çalıştığımda belime giren ağıyla inledim. Çocuklar telaşla yanıma gelip "abi iyimisin " dediler. Sadece burada yattığım için belim tutulmuştu uzatıcaklardı ama onlar. "Emre ayısı yüzünden koktukta uyudum belik ağırdı bişey yok " dedim. Emre üzgün bir şekilde yanıma oturup bana sarılmaya çalıştı. Kızlardan hoşlandığını bilmesem gay derdim. "Özür dilerim" dedi ciddi bir ses tonuyla. Acıyolardı bana gözlerinden okunuyorsu. Emreyi ittiri montumu giyindim "bana acımayı kesin" diyip evden çıktım.

Rüyaların kapısına geldiğimde arabayı park edip bahçe kapısından içeriye girdim. Merdiveni duvara dayıyıp rüyanın odasıma çıktım. Balkon kapısı yine kilitli değildi. Balkondan içeriye girdiğimde aniden sıçradı. Ona sırıtıp "kay" dedim. Odasının kapısını kilitleyip yanına uzandım. Rüya bana kaşlarını çatıp "rüya olduğunu biliyorum gözlerimi kapatıp aćtığımda yok olacaksın" dedi. Gözlerini kapattıp aćtığında yine beni görünce şaşırdı. "Beni rüyalarında gördüğünü bilmiyordum kelebek" dedim sırıtarak. Rüya kalkıp "ne işin var burda teyzem görcek" dedi. Onu geri çekip yatmasını sağladım. "Arkanı dön" dediğimde bana malmısın bakışları attı. "Sadece sarılacağım rüya" dedim ciddi bir şekilde. Dönmek yerine kafasını göğüsüme koyup sarıldı. Saçlarına minik bir öpücük kondurup rahatça kendimi uykuya bıraktım.

Sabah erkenden uyanıp düz bir şekilde uyuyan rüyayı inceledim. Minik burnu ve dolgun dudaklarıyla gayet hoş gözüküyordu. Ve karışmış saçlarını unutmamak lazım. (Multide rüya ve ekinin pozisyonlari var) Rüya uyanmadan yataktan kalkıp üzerimi düzelttim. Geldiğim yoldan aşşağıya inip bahçeden dışarıya çıktım. Bugün şirkete gidip doğukan hakkında daha detaylı araştırmalar yapmam gerekiyordu. İzini bulmuştum ama emin olmak için ufak tefek seyler araştırmam lazımdı. Arabaya binip şirketin yoluna koyuldum. Bir yandan da tunçu arıyordum. Tunç sonunda açtığında ona küfür mırıldanıp "batur şirketine gel" diyip kapattım.

Şirkete yanaştığımda arabadan inip tunç u bekledim. Tunç geldiğinde arabadan inip benle tokalaştı gözlerini bana dikip "hayırdır" dedi. Tunç tan ayrılıp "hayr hayr. İçeri de konuşalım" dedim. Beraber içeriye girip danışmadaki gülçin ablaya selam verdik. Gülçin abla bize gülümseyip işinin başına döndü.

Kelebeğin Rüyası (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin