K-R-21 (yılbaşı özel ❄)

213 32 2
                                    

Selamm arkadaşlar ben şuan bunları yazarken paketsiz fakir bir girl üm. Belki bölümü yılbaşından sonra yayınlamak zorunda kalırım neyse :D bu bölüm uzun ve good olucak inşallah. Neyse daha fazla ergenleşmedenn susuyorum :D djdkdk

Multii de yılbaşında olcakları tipler felan var

Bölüm şarkımızzzz
Athena-yalan
Ama şarkiyi başlarda açmayin ha ben yazcam nerde açcağinizi daha romantik filan olsun :D dndjdkd
Neyse hadi bölüme girelim (fesatlaşmayin piliss)

Asya normal ruh haline dönünce yıl başı hakkında planlar yapmaya başladık. Batu'da gelince iyice planlara odaklandık. Bana göre pekte önemli değildi kutlansada olurdu, kutlanmasada. Ama asya çok önem verdiği için onun hatrına birşeyler yapıcaktık. Batu telefonuna gelen mesajla gülümseyip "bulduk ne yapıcağımızı" dedi. Asya sevinçle "ne yapıcakmışız" dedi. Batu "ekinlerin mekanda kutlucaz. Ekin mesaj atmış. Sizide çağırmam gerektiğini yazmış" dedi. Neden bizede mesaj atmak yerine aracı yapıyodu. Çok kıymetli sms leri var aman bitmesin. Asya batuya sarılıp çilli bom şarkısını söylemeye başladı. Okulda olgun olan asya bizim yanımızda adeta bir çocuğa dönüşüyor. O mutsuz olmaya terk edilmiş bir kızdı aslında. Ailesi yüzünden hayat onu bu şartlara getirmişti. Neden doğurdun ki ona bakamıcaksın. Sürekli eline para verince anne olunmuyor. "Daldın yine aslı huu" dedi batu elini gözümde sallayıp. Batuya gözlerimi devirip "iki dakka kendi iç sesimle beni neden başbaşa bırakmıyorsun ki" dedim gülerek. Batu otuz iki diş sırıtıp "ne yapcaktınız he başbaşa kalsaydınız huhh huuu" dedi. Asya kafasına çakıp "zevzek" dedi.

Asyalardan kalkıp eve doğru yola koyuldum. Kar yağmaya başlamıştı sabah ama pek tutmamıştı. Yavaş yavaş yağıyordu sadece. Ama yinede bu havada yürümek bana iyi geliyordu. Yanımda duran arabaya gözlerimi çevirdiğimde ekinle karşılaştım. "Kızım ne tür bi manyaksın. Hem yoldan yürüyor hemde bu havada, lan havanın farkındamısın." dedi gülüp. Ekine gözlerimi devirip "sanane canım yürümek istedi" dedim. Ekin yan kapıyı açıp "hadi atla işimiz var" dedi. Başımla onaylayıp arabaya bindim. "Ne işiymiş bakam" dedim kemerimi takıp. "Gidince görürsün" diyip hızlandı.

Bir oyuncakçının önünde durup inmem için işaret etti. O inince arkasından bende indim. "Ne yapıcaz burda" dedim merakla. Beni takmayıp içeriye girdiğinde bir alışveriş sepeti alıp bana uzattı. Kendisinede alıp "yetimhaneye gidicez seninle" dedi. Gülümseyip ekini takip ettim. Özenle hediyeler seçip arabaya koyuyordu. "Hadi sende beğendiklerini alda geç kalmayalım" dedi ekin. Reyonlarda göz gezdirmeye başladığımda gözüme çarpan oyuncakları tek tek arabaya koydum. Pembe büyük peluş bir ayıcağa bakıp yerine koydum. Bi ara gelip bunu kendime alıcaktım. Çok yumuşak ve tatlıydı. Bi kaç şey daha alıp ekinin yanına ilerledim. Ekin kasadan tek tek geçittiriyordu malzemeleri. Benim aldıklarımıda geçirtip poşetlettirdi. Hepsi hediye paketliydi. "Sen arabaya git ben geliyorum" dedi ekin. Poşetlerin yarısını alıp arabaya ilerledim. Bagajı açıp poşetleri yerleştirdikten sonra arabaya bindim. Ekin gelene kadar teyzeme mesaj atıp telefonu çantama koydum. Ekin arabaya binip bana o beyendiğim ayıcığı uzattı "buda sana" diyip gülümsedi. Sevinçle ayıcığı elinden alıp "diyosun ki baktıkça beni hatırla. Güzelmiş" dedim dalga geçerek. Ekin gözlerini kısıp bana baktı "insan bir teşekkür eder" dedi ekin. Ayıcığı arkaya koyup ekine baktım. Gülümseyip "çok teşekkür ederim" dedim. Ekinde gülümseyip arabayı çalıştırdı.

Yetimhane ye geldiğimizde nasıl davrancağımı şaşırdım. Daha ilk gelisimdi ve nasıl haraket etmemi ve konuşmam gerektiğini bilmiyorum. Ekin poşetleri alıp bana baktı. "İnsan bi yardım eder ya" dedi. Elinden poşetlerin azıcığını alıp ekin ni takip ettim. İçeriye girdiğimizde ekin gülümsemesini iyicene yüzüne yaydı. Onu gören çocuklar koşup teker teker ekine sarıldılar. Beni de gördüklerinde hiç çekinmeden bana da sarıldılar. Sıcak bir kucaklamayla bende onlara sarıldım. Hepsi birbirinden tatlıydılar. Hayatın onlara çelme takmasını aldırmadan gülüyorlardı. "Bu abla kim ekin abi" diye sordu mavi gözlü bir kız. Ekin onu dizine otutturup "gevezenin biri bitanem" dedi. Kız elini ağızına götürüp kıkırdadı ve ekinin kulağına bir şeyler söyleyip geri çekildi. Ekin kıza gülümseyip yanağına öpücük kondurdu. Maviş kız gittikten sonra ekin diğerlerinede sarılıp hediyelerini verdi. Ekini ilk defa bu kadar mutlu ve huzurlu görüşümdü.

Kelebeğin Rüyası (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now