K-R-27 Veda

175 15 3
                                    

Multide burcu var. (Rüya ve doğukanın teyzesi olan burcu Keyifli okumalar
Bölüm şarkısı: sezen aksu kaçın kurası.

Ekin den ayrılıp yüzüne bakıp sırıttım "şimdi gelelim benim tribime" dedim. Ekin yüzünü buruşturup "yeter ki şu iğrenç kız tribini yapma ne istersen yaparım" dedi. Sinsice gülümseyip "önce bi istediğim şeymi yapmana dair söz alayım" ekin gülümsemeye çalışıp "hadi verelik bakalım, söz" dedi. Elllerimi ovuşturup "eğer ki istediğim şeyi yapmassan dansöz kıyafetiyle dans edeceğine dair söz ver yada. Senin işin belli olmaz şimdi" dedim. Ekin gözlerini büyütüp "oldu olcak beraber ağdaya gidelim" dedi. Kaşlarımı çatıp ilk trip yöntemi olarak sustum. Ekin eliyle anlına çakarak "söz başımın belası söz" dedi.

Zaferle sırıtıp ellerimi şaklattım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Zaferle sırıtıp ellerimi şaklattım. Sıra geldi istediğim şeyde "bir gün boyunca benim kölecik cik'im olcaksın" dedim. Ekin biraz önceki gibi göZlerini pörtletip "galiba beyin nöronlarını yedin sen" dedi. Mutsuz bir yüz tipi alarak ekine baktım "lanet olsun. Tamam" dedi. Tekrardan gülümsediğimde "bugün geç oldu hem aksam için doğukanla planımız var. Yarın evde kimse olmıcak kölecik'im geç kalma" ekin bana yaklaşıp "hm. Yeterki iste geç kalmam" dedi. Koluna yumruk atıp "fesatmısın nesin ya" dedim. Ekin gülümseyip kendine çekti ve alınlarımızı birleştirdi "teşekkür ederim" dedi ve alnıma öpücük kondurdu. Gülümseyip "eve gitmem lazım" dedim. Başıyla onayladığında birine işaret verdi. Bizden bi kaç yaş kücük biri geldiğinde ekin ona bişeyler fısıldayıp bana döndü "araba emrede olduğu için taksiyle gitmek zorundayız" dedi. Başımla onayladığımda gelen taksiye bindik. Ekin adresi verdikten sonra arkasına yaslandı. Bende arkama yaslanıp dışarıyı izlemeye başladım.

***
Ekin beni eve bıraktığında kendiside taksiyle gitti. Zile basıp kapının açılmasını bekeldim. Doğukan gülümseyip kapıyı açtı. İçeri gećtiğimde doğukan bana dönüp "nerdeydin" dedi. Montumu asıp "ekinleydim" dedim. Doğukan kaşlarını çatıp "bu kadar yakın olmanız normal değil rüya. Ben senin abinim ve bu konullarda hassasım biliyorsun" dedi. Ona gülümseyip "abi mi. Aynanda doğduk be ikiziz. Hem sen sevgilinle aynı evde kalıyorsunda ben yakın bir arkadaşımla bir yere gidemiyormuyum. Haksızlık" diyip göz devirdim ve oturma odasına gittim. Doğukan arkamdan gelip "sanada laf söylenmiyo be uyuz" dedi. Otuz bir diş gülümseyip koltuğa yayıldım. Neden otu bir diş diye sormayın bi tanesini çektirmiştim ve hala çıkmadı. Doğukan da yanıma oturup "e okul nasıl gidiyor anlat bakalım" dedi. Okul lafını duymamla birlikte tüylerim diken diken oldu. Okulu tabikide sevmiyorum "iyi" dedim. Kapı çaldığında doğukana baktım açması için. Oda bana bakıp sırıttığında kalkıp kapıyı açtım. Teyzem sonunda evin yolunu bulabilmişti. Teyzem "selam" diyip eve girdi. Montunu asıp bana sarıldı "heleşükür gelebildiniz hanım efendi" dedim kaşlarımı çatarak. Teyzem aşırı mutlu bir şekilde "içeri geç konuşmamız lazım" dedi. Hala gülüyordu. Teyzemle doğukanın yanına gidip oturduk. Teyzem bi kać saniye sonra ayağı kalkıp "düğün günü belli oldu. Teyzeniz bi hafta sonra gelin oluyor" diye bağırdı neşeyle. Ben sevinçle kalkıp teyzeme sarılırken doğukan kaşlarını çatıp "hm. Damat bey seni gelip istemeden evlilik felan yok" dedi sahte kızgınlıkla. Gözlerimi devirip doğukanı cimcikledim. Teyzemde tek kaşını kaldırıp "büyüdünde evin kızlarına abilik mi yapıyon sen ha?" dedi gülerek. Doğukan ayağı kalkıp teyzeme sarıldı "tebrikler teyzem ama ciddiyim. Gelip İsticekler." dedi kesin bir dille. Teyzem gülümseyip "peki. Yarın gelir isterler." dedi ve ikimizede öpücük kondurup odasına girdi. Doğukana dönüp "benim alış verişe gitmem lazım." dedim telaşla. Teyzemiz evleniyor yani. Şimdiden kıyafet bakmaya başlamak lazım. Doğukan başıyla onayladığında odama çıkıp üzerimi değiştirdim ve asyayı aradım

Kelebeğin Rüyası (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now